Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 337
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Alina , щом има проблем с оттичането на водата в банята сигнализирайте на управителя на хотела.Те ще вземат веднага мерки .Аз също съм имала такъв проблем и го отстраниха на другия ден

В Гергана например нямам как, защото няма канал (освен в душ пространството или ваната) и не може да се отече никъде. Редовно взимам мопс от чистачките. Понякога и те идват да ни попият 🤣

# 346
Освен през сайта https://albena.bg/, дали има друг начин да се свържа с хотела. Никой не ми вдига на посочения в офертата телефон. Писах на имейл за потвърждение на резервацията, но дали ще го види някой днес не е ясно. В платформата им пише, че за въпросните дати на моето питане е заето, пък в офертата, че са свободни. На кое да вярвам и аз не знам.

# 347
Звънни на централата. Ако не стане, ще питам по-късно за телефон на рецепция, ако става дума за Магнолия.

# 348
  • у нас
Аууу, това със щипалките е гадно :/ водата на чай, а децата няма искат да влязат

# 349
Звънни на централата. Ако не стане, ще питам по-късно за телефон на рецепция, ако става дума за Магнолия.
Благодаря, но успях да се свържа с хотела! Ще изпратят резервацията, даже офертата е по-добра директно от тях!

# 350
  • София
Всяка година се появяват и щипалки и секва сволоч и гадост във водата, а и медузите почват да растат. Дано бързо ги разнесе морето тия щипалки

# 351
Благодаря, но успях да се свържа с хотела! Ще изпратят резервацията, даже офертата е по-добра директно от тях!

По-добра, от колкото от сайта на Албена ли?

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 10:21 от alina_si

# 352

По-добра, от колкото от сайта на Албена ли?
Първата оферта, която ми направиха беше от този сайт www.onfire.bg, който не е от сайта на Албена. Все още не съм получила потвърждение о Магнолия за резервацията ми, че взех да се притеснявам. Ще им звънна, ако не ми изпратят до обяд. Понеже по телефона си диктувах имейла, може нещо да не са записали, както трябва.

# 353
Аууу, това със щипалките е гадно :/ водата на чай, а децата няма искат да влязат

Ще им стане топло и ще мигрират на север Smile В момента на юг от Варна няма щипалки, значи пътят им е нагоре.

# 354
А защо не резервираш директно през сайта на Албена, не е нужно да плащаш веднага ако избереш плащане по банков път. Предполагам са ти дали същата цена от рецепция, каквато е в сайта.

# 355
А защо не резервираш директно през сайта на Албена, не е нужно да плащаш веднага ако избереш плащане по банков път. Предполагам са ти дали същата цена от рецепция, каквато е в сайта.

Цената в сайта на Албена същата ли е като на рецепцията в даден хотел?

# 356
Нали това питам и аз, не знам. Аз резервирам винаги през март с отстъпка през сайта.

# 357

Ще им стане топло и ще мигрират на север Smile В момента на юг от Варна няма щипалки, значи пътят им е нагоре.
Има на южното Черноморие.

# 358
Нали това питам и аз, не знам. Аз резервирам винаги през март с отстъпка през сайта.
За първи път резервирам за Албена. Понеже винаги последния момент планирам отпуските си и съм  мислила, че по това време няма места в този курорт. Направо го бях забравила. Случайно във фейса попаднах на реклама и кликнах на нея. Направих запитване и ми изпратиха първата оферта от този сайт, който явно е посредник, защото като не ми върнаха отговор на потвърждението, аз звъннах на централа и оттам ми дадоха на самия хотел. Направих резервацията през хотела и цената беше с около 15 лв разлика надолу, на ден. Нямам идея, ако резервирам толкова рано, като вас колко излиза. Бихте ли споделили, ако не е тайна?

# 359
В сайта на Албена няма ли свободни места за вашите дати?
Аз пробвах сега и за следващата седмица, за 2ма възрастни и 1 дете на 6 години, за 5 нощувки в хотел Магнолия, излиза 1002 лв.
https://magnolia.albena.bg/search/?lng=bg-BG¤cy=BGN&dates=2024-07-16%7E2024-07-21&guests=%5B%7B%22adults%22%3A2%2C%22children%22%3A1%2C%22children_ages%22%3A%5B6%5D%7D%5D

Ние резервираме рано, защото дъщеря ми е на 16 и се води възрастен, та за 3ма възрастни и 1 дете на 9 години, платих 1384 лв.,а в момента за нас би било 1450 лв., което не е толкова голямо намаление като се замислиш, но пак бива.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 17:28 от alina_si

Общи условия

Активация на акаунт