Приморско 2024 г. лято и море

• 27 130
  • 252
  •   1
Отговори
# 135
  • у дома
Някой с отзиви за хотел Пловдив-интересува ме най-еече храната/закуска и вечеря/.

# 136
Скорошни отзиви за Пловдив нямам, но съм почивала там и храната беше страхотна и много богата закуската. Вечерята е по избор, но всичко е вкусно и порциите бяха големи. Сега са направили и по-добре навън ресторанта (там беше за външни де), много се стараеха и откъм чистота. Но това преди няколко години. Собственикът е готвач и рибар. Рибата там често е от него уловена. Имам хубави спомени от това хотелче. Стаите не са нещо особено, задължително изглед море искайте и то източно (където им е входа на хотела) и по-висок етаж ми е съвета. Допускат и домашни любимци срещу малка сума (миналата година )
Ето от тази страна искайте настаняване

Това отпред ресторанта , не е много добре снимката

Това изглед от крайбрежната и ресторанта отвън

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 12:52 от Анонимен

# 137
Хотел Пловдив има ли паркинг? Не намирам инфо в Букинг. А подобно място, но близо до Южния плаж да препоръчате ?

# 138
Няма паркинг хотел Пловдив. Има няколко места, но не вярвам да се вредите, освен с шефа да се уговорите. Но ...много близо до него е църквата , а точно пред нея има голям платен паркинг. Просто през една уличка горе-долу се пада. Не съм питала колко е на ден там престоя. Тук някой беше почивал в хотела до него, ако знае да напише или вижте преди бях пускала в предишни теми телефона на паркинга, може би го има и в интернета, ако потърсите.
На южния на мен ми харесва хотел Южни нощи (май така се казваше хотела) близо до входа е, хубав е, добри отзиви, но е без изхранване, но не мисля е проблем това. Там има всичко и наблизо, та..За паркинг към него не знам.
ето тук за платения паркинг до църквата с телефони, но отзивите са..лелелеееее
https://titul.bg/4216157192392552884/#google_vignette

# 139
  • Пловдив
Здравейте.Иска ми се да посетим река Ропотамо и да се разходим с корабче или лодка.Има ли някакви часове в които се извършват или всичко става на място ?

# 140
Ние бяхме в Примавера- е не ми допадна нещо. Може би, защото в банята миришеше ужасно на канализация а и видях че от сифона на пода се подават космиии...ужас. Иначе в стаята беше чисто. Нямаше места за паркиране и трябваше сами да си търсим и оправяме...

# 141
  • София
Здравейте.Иска ми се да посетим река Ропотамо и да се разходим с корабче или лодка.Има ли някакви часове в които се извършват или всичко става на място ?

отивате и там има няколко корабчета, които тръгват като се събере групичка. няма разписание.

# 142
.Иска ми се да посетим река Ропотамо и да се разходим с корабче или лодка.Има ли някакви часове в които се извършват или всичко става на място ?
Ние бяхме там. Започват от 9, но не знам до колко са. Билетът е 20 лв за възрастен (от 12 год нагоре) и 15лв на дете. Има много хора, лодките се пълнят бързо и не се чака много да се напълнят. Има и от неизбежните снимки- 12 лв. На мен лично разходката много ми хареса, въпреки че на моменти е скучно. Лодкарят обяснява: “Тук по принцип ровят в калта диви прасета.”, “Тук по принцип се показват сърнички.”, “Ето тук обичат да стоят водни костенурки.”, “Понякога има водни змии.” И ти гледаш и си ги представяш, защото реално нищо няма. Да бяха сложили някакви аниматроници по- добре. Динозаври, алигатори, змии- абе каквото и да е, ама да има нещо да шава там и да има какво да снимаш.

# 143
Ако ви е омръзнало на плажа, може да разнообразите ежедневието с посещение на Ботаническата градина, създадена от семейство Серафимови в село Велика, отдясно на Лозенец. Заслужава си, особено, колекцията от кактуси!
https://trip.dir.bg/novini/botanicheskata-gradina-v-selo-velika- … krachka-ot-moreto

# 144
Колко струва чадър и шезлонг на Перла, дървените до резиденцията?

# 145
  • София
На Ропотамо много ли са комарите? Предишни години бях чувала коментари, че не се трае от комари и затова досега все пропускахме.

# 146
В Приморско има доста комари тази година. Ситни, но безмилостни. За Ропотамо нямам информация.

# 147
Панде, има си всяка година. Обикновено ходим с пръскало и с гривни на крак/ ръка.
Заминавам малко по на юг в края на тази седмица. Ако имаш нужда от някакво инфо, драсни ми на лични.

# 148
Днес се върнахме от Приморско,комар не ни е хапъл.

# 149
  • София
Благодаря за отговорите за комарите.

И друг въпрос. Имате ли впечатления от аквапарка в Приморско? Мен тръпки ме побиват от такива места заради не малкото инциденти през годините, свързани със съоръженията. Обаче детето иска, а тази година ще сме и с нейно приятелче, та натискът може да се удвои. Досега не съм й позволявала. Чувствам, че може и да се пречупя, затова ми се иска да "чуя" впечатления .

Общи условия

Активация на акаунт