Приморско 2024 г. лято и море

• 27 125
  • 252
  •   1
Отговори
# 150
Категорично не. Аквапарка е гаден, стар и изпочупен. Миналата година бяхме на Равадиново. Много по добре. Но има доста екстремни пързалки.
В Китен има надуваеми съоръжения. Бяхме преди три дни на тях. Голям кеф за децата. Но много пък много бразилци.

# 151
  • София
Благодаря , Сигме!

# 152
  • Сф
Неделя тръгваме живот и здраве, в хотелче на ММЦ ще сме. Ще пиша пак с отзиви. Така се завъртя съдбата , че пак натам ще сме. Нямам търпение Simple Smile

# 153
Сутринта по Нова ТВ говори Здравко от Биг Брадър, той нали е от Приморско.
Даваха репортаж от северният плаж, правил е снимки предишният ден, не разбрах къде ги е пускал.
Значи направо мравуняк , толкова народ, чадърите се допират, навсякъде народ, бе направо той самият казва, че толкова народ не е имало. Ставаше въпрос нещо за плажната ивица. Чак в морето набучени чадъри, страшно много хора, а и в морето човек до човека. Това и по соца, кога всички ходехме (почти де) на нашето море не е било така мисля. Та..май по-добре началото на юли да се ходи. Аз като бях хем водата чиста и топла, хем народ няма толкова и е спокойно напълно, хем всичко работи. Това , което видях направо все едно в Индия снимано.

# 154
Оня ден Приморско беше празно. Не знам къде е тоя народ?

# 155
Ми не знам, сутринта по Нова говори, някъде преди 8ч
ще потърся, ако намеря ще дам линк, защото силно се впечатлих
ето линк
https://nova.bg/news/view/2024/07/25/464423/%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D … 1%81%D0%BA%D0%BE/

# 156
Това е началото на северния плаж. Там винаги са един върху друг.

# 157
Не е точно началото, видях шатрите, а те са откъм централния вход на снимките.
Репортажът , както е застанал Здравко е в началото, но снимките обхващат доста по-нагоре, както и да е...няма да споря.

# 158
Върнахме се и ние от Приморско.
Бяхме отседнали в апартамент до Южния, хареса ми, ще си запазя координати за догодина.  Ходихме в Хладното, два пъти даже, хареса ни, в Мезе също беше вкусно и с нормални цени и порции. В Амелия обаче греда! Поръчахме мешана скара, пържолата беше сурова, кюфтета и кебапчета - адски солени и имаше и някаква наденица гадна! Няма да повторим. Обедното меню в Пуяка ставаше. За 9 лв супа и основно.

# 159
Здравейте, до колкото виждам в Приморско пак е имало сеч този път около Старата чешма и Оазис. Вместо сянка от дървета в момента в СЧ има дървен навес, почти никаква растителност и една гореща асфалтова алея към плажа.

# 160
  • Сф
Пристигнахме. Първи впечатления. Струва ми се,че има доста хора, поне съдейки по колите. Но беше неделя, да видим днес. Ние сме на ММЦ в хотел Сърф.Съотношение цена/качество добро. За нас е важно и да можем да влизаме / излизаме с колата по всяко време., тъй като съм инвалид. А и да сме извън суматохата , на спокойствие. Дотук 6 точки. На плаж ще ходим на Перла при резиденцията. Минахме. Първи два реда , хубавите шезлонги, сламените чадъри -40лв Назад по 30. Коктейл пих -15. Нормална цена.
Като цяло не сме се ориентирали още, вчера бяхме предимно в движение,че и детето  ни е наоколо - в Созопол беше страшна лудницата също, не бях виждала толкова хора на Лидл на Каваци.  Много е топло, на плажа до 19 се седи. Ние имаме вечеря включена, но като цяло ще видя цените, на пръв прочит ми се вижда скъпо ( това при нас като свободно меню в ресторанта), но пък сравнявам със София.  А и в града има повече избор на храна .
Като цяло всичко отговаря на това, което ние търсим и сме ок и доволни с избора.
Поздрави!

п

# 161
  • у дома
Къде точно се намира този хотел Сърф?-май се ориентирах на картата-малко преди Златни дюни ли е?
И закуската какво включва също ме интересува.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 08:20 от svetlaem

# 162
Видяхме, че някои улици са разширени, за да има повече парко места за сметка на тротоарите и дърветата. Сега има малко повече места за коли, които почти не се усещат, но за сметка на това - малки тротоарчета без никаква сянка.
Браво на кмета на Приморско, така се решава проблемът с паркирането.
Предлагам да махнем и градинката и да направим паркинг - чудесна идея.

# 163
Пюр, хубава почивка и прекрасни моменти))
Вижте към Перла, веднага след мястото за нудисти има направено прекрасно местенце с чадъри и шезлонги, озеленено е прекрасно, много са се постарали, не знам цените, но е красиво, дори има въжена люлка направена с цветя, барче, спокойно е пред плажа там ...сложили са табели за нудистите да се не виждат уж... по-спокойно е май, не знам достъпа как е , но може да го видите и прецените. На мен Перла нещо не ми хареса, като бях и водата беше по-студена и мътна, не знам защо.
Бях пропуснала да напиша, че турският ресторант пак е Ден и  нощ (както преди)
Аз не виждам промени в градинките (същите са си и същият брой) Това му харесвам на Приморско, че има къде да седнеш и починеш, да продължиш да се разхождаш после...много чисто е градчето също.
Лилето не пише нещо , притеснявам се за нея, отдавна не е писала никъде, дано е добре.
Хубава почивка на всички.))

# 164
  • София
Улица "Черно море" е ремонтирана и разширена. Всички стари дървета са изсечени. Планира се да се засадят нови, от тези дребничките, които са по другите ремонтирани улици. Времето било кратко и не стигнало за дървета. Изсечени са и тези пред църквата, там има цветя. Изсечени са и към една от пътеките към Южния плаж, която започва от Морската градина. Там има дървени къщички за храна и забавления, а след това заведения. Изсечени са и по брега на реката, в посока от улица "Трети март" към въжения мост. Като цяло оставам с впечатление, че общността си харесва новия кмет и подкрепя действията му. На  мен като турист не ми харесва липсата на дървета или тези тип"бонсай", които не правят никаква сянка, но какво значение имат туристите?! Явно и фонтаните не са долюбвани, единият е засипан с пръст, другият е направен на площад,където е разположена сцена. Канят изпълнители от различни сфери. Като цяло се създава усещане, че се опитват да подобрят имиджа на града.
Има поставени много нови пейки.
Има си туристи, но не бих казала, че са повече от обичайното за този период. За мен туристите са много, когато обичайно празните заведения за хранене се напълнят. Засега са си празни, включително и някои "вървежни" не са особено пълни.
Най-важното - водата е топла, няма щипалки и медузи, даже и водорасли няма.

Общи условия

Активация на акаунт