С какво ви дразнят свекървите? -- 153

• 36 441
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
И все пак ако някой  трябва да помага е ней-ната майка.
Освен, ако не е помолила друг - по възможност един ,не цяла махала.

# 136
Аз никъде не прочетох,че някой е молен да помага.

# 137
  • София
Родилката е молила да отидат авторката, тъщата и свекървата Close За едно бебе. Защото явно бащата и майката са неспособни да си гледат детето.

# 138
Абе и аз ще моля да дойдат майка ми и сестра ми, ако знам, че свекървата няма начин да не ми виси на главата. Явно е преценила, че не може да я изгони и гледа поне да възстанови баланса.

# 139
И гостенките се скарали защо свекървата не им сервира.

# 140
  • София
И не реже нещо си правно.
П.П. "Правилно", не "правно".

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 09:54 от milenaka

# 141
За свекървата не знам, но всички са нахални до безбожие. Ще дойде сестра ми да ми обяснява от какво има нубда детето ми. Това ще се случи точно НИКОГА Joy

# 142
Е, то при нас е лесно. Ни свекърва, ни майка, ни сестра бих допуснала. Ама ние сме вещици Simple Smile.
Въпреки, че и на мен се опитаха да ми се качат на главата.

# 143
Да изгониш снаха си защото апартамента е писан на двамата. Зет ми е качествен човек. Добър готви чисти. Но брат му събира групи и после сестра ми чистеше кочина. На свекърва и сега и е гадно защото е видяла колко е мръсно и е кофти понеже е мила 2-4 стаи. Той сам се разполага в тристаен а те под наем в друстаен с новародено. Днес кято повдигна майка темата кога ще подпишат сякаш не чуха. Ей така. Да и минава времето да се ядосва.

Прекалено много се месиш в живота на сестра ти. Тя си има мъж, който , казваш, е добър - никой друг не и трябва при новородено. Особено при тия грипове, как сте се намъкнали всички там, не знам.

Иначе напълно вярвам, че добре се справяш с бебетата, щом имаш опит.

Съжалявам за здравословните проблеми, да ти кажа, майка може да бъде жена и без лично да е раждала, знаеш, ако искаш, разбира се.

Каго цяло, не се занимавай със съмейството на сестра си, тя ще се справи по-добре ако я оставите да го направи. Желая ти при теб самата всичко да е добре и да не се ядосваш за дреболии, като сарми и как е нарязана баницата.

# 144
  • София
Добре, че са коментарите, защото от поста нищо не можах да вдена.
Чудя се на акъла на тази жена. 100 човека се изсипали на прясна родилка и тя вместо да им тегли по една и да заключи стаята се оплаква. Абе, я, малко по-твърдо, авторке!
И вземете да се изнесете самостоятелно.  Твоят дом, твоята крепост!

# 145
  • София
Светулчица, сестрата на родилката пише Smile

# 146
За всички неразбрали, един по-здрав!
За разбиращите благодаря за разбирането.

Сестра ми е хипохондрик и зета покани майка си а тя нас защото е със секцио и трудно щеше да се оправят сами.  Снощи когато свекърва и си тръгна бебето плачеше и ние го успокоихме и сега докато си пътувам спи. Имам опит. Щях да ставам акушерка но не исках да изгубя 4 г и без да знам дали ще стана дефакто. Защото съм доста чувствителна.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 18:40 от LaLeone

# 147
Светулка, пак нищо не си разбрала 🤣
Авторката не е родилката, а сестрата на горката родилка. И тя също се е навряла там в двустайната квартира с останалите сто човека, че и "компетентни" съвети раздава и се кара със сватовата рода! Та освен калабалък, ще смрази сестра си с мъжа ѝ и роднините му.

ЛаЛеоне, накъде "си пътуваш" с бебето 🙂

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 15:43 от птица

# 148
Сестрата ме подразни страшно.Това не е нейно дете и сестра и си има свое семейство.Редно е да се отдръпне и да ги остави да си подреждат собствения живот.

# 149
LaLeone, съжалявам за ситуацията ви, но ми се струва, че се проектирате върху сестра си. Това е нейното дете и нейното семейство, не вашето. Сестра ви и мъжа й трябва да решат проблемите със свекървата, не вие. А децата са различни, някои неща действат при едно, при друго не, тъй че леко с хвалбите за големия ви опит, да не се опарите. Интересно ми е защо зодиите имат такова голямо значение в първия ви пост?

Общи условия

Активация на акаунт