С какво ви дразнят свекървите? -- 153

• 36 410
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Толкова много глупости за гледане на бебе никога не бях чела.

# 196
Еми не е място на свекървата да будува с новороденото. Прекалено много се набутвате с майка ти в семейството на сестра ти и скоро и мъжът й няма да издържи. Това е имала предвид и свекървата като е казвала като ти имаш деца тогава да командваш. Не си ти майката и е добре по-бързо да го разбереш.

# 197
Аз пък за пръв път срещам този майстор на късия разказ. За сметка на това, той ме знаел с многото МИ никове 😀.

Това е кошмар, остави сестра си на спокойствие, ще ви изгони накрая всичките.
Бебето е нейно, а тя не може да го гушне от вас. Права е свекървата да настоява майката да си свиква с бебето.

# 198
  • София
След като прочетох само тази тема, направо си ме е срам да се оплаквам от моята свекърва изобщо 😄

# 199
Майстор от класа,  в която и тема да влезе има боНба. И не е менте. Съществува.  Ако имате още малко търпение,  ескалацията е гарантирана и ще разберете неща за себе си, дето и майка ви не ги знае.

# 200
  • на село
Голям майтап и смях, това направо ми звучи невероятно Joy
Само един въпрос- сестра ти нали не е на 16г, макар, че и тогава би се справила сама.

# 201
  • при късмета
То някой трябва да спре, но не са коментиращите, а задаващия малуомни казуси.
Голям майтап и смях, това направо ми звучи невероятно Joy
Само един въпрос- сестра ти нали не е на 16г, макар, че и тогава би се справила сама.
Измъкна ми го от клавиатурата, тъкмо да попитам сестрата дали не е малолетна майка от малцинството

Родата до кога смятате да спите при майката и бебето? Докато навърши 18 ли? А свекървата изобщо не трябва да я обвиняваш, че не остава с преспиване. Даже да я похвалиш

# 202
Седем парчета помощници на " зареда". Мама, татко, сестра и зет. Мама, татко и син.
И едно невинно младо семейство с бебе на 5 дни. В двустаен апартамент.
Не мога просто 🤣

# 203
  • София
Леле какъв турски или индийски сериал.
...
Само че става въпрос за български индийци като чета. Без думи съм.

# 204
Леле какъв турски или индийски сериал.
...
Само че става въпрос за български индийци като чета. Без думи съм.

Тъкмо започна да става интересно.

# 205
  • София
Не знам. Четох изблиците й в котешката тема (които изтриха), тук имам чувството, че пише друг човек. Или някой не се лекува, или се гаври с форума.

# 206
След като прочетох само тази тема, направо си ме е срам да се оплаквам от моята свекърва изобщо 😄
Моля те🤚🤚🤚, много те моля - оплачи се , че да сменим плочата😤

# 207
Всичко и се разбира на авторката, не се правете... Simple Smile
Само дето това, което се разбира не е добре. Свекървата е по адекватна, а майката и авторката не оставят сестрата в банята да влезе сама...
В крайна сметка май авторката се е прибрала в къщи и няма повече да командва.

Но и свекървата не е права да натяква на жена, на която това и е слабо място, че няма деца.  Като имаш деца ще си ги гледаш звучи гадно в този случай.

Къде са тия перилни препарати Simple Smile

# 208
Пази Боже от такава сестра. Аз единствено започнах да харесвам свекървата от тази история. Вижда ми се най-адекватна.

# 209
Ирис, авторката е при братовчедката нощем. Няма скоро да напусне терена

Общи условия

Активация на акаунт