По-бърз растеж на косата - тема 11

• 49 553
  • 693
  •   2
Отговори
# 540
Здравейте, някой прилагал ли е терапия с червена светлина за да сподели опит как се отразява на косата?

# 541
Аз си харесах в йесстайл и в емаг подобни ‘четки’ за коса с червена светлина, импулси и контейнерче за масла. И мисля да взема. Иначе имам дарсонвал, но не съм го ползвала от много отдавна и не знам как действа.

# 542
  • някъде под слънцето...
Здравейте, някой прилагал ли е терапия с червена светлина за да сподели опит как се отразява на косата?
Имам терапевтична  преса с ултразвук и инфрачервена светлина.Бях доволна от резултата, когато я ползвах.  Благодаря, че ме подсети да я извадя  отново.Тя е за дължините.
И аз гледях в една нидерландска верига четки с инфрачервена светлина и контейнер, но пишеше , че са за скалп.

# 543
Ами да, нали от скалпа се стимулира. За дължините какво прави твоята?

# 544
  • някъде под слънцето...
По принцип идеята на ултразвуковата е да усило въздействието на продуктите.При мен ефекта беше  по плътни дължини и  здрави краища.

# 545
Аз ходих на терапия с терапевтична преса и арган. Хубава стана косата, плътна, лъскава и гладка.И мисля пак да ида.

# 546
Азара, имах такава четка, за мен е пълен боклук. Изхвърлих я. Не си давай парите.

# 547
  • Между гори и планини
в началото на лятото
и сега.  Много здрава хидратация и никакво излагане на топлина която да вреди. Цяло лято на двора ходя с кърпа и шапка. Разресване с дървен гребен и четка от глигански косъм, по рядко миене - на 5-6 дни ,но понеже косата ми изсъхва бързо ( отопляваме се на дърва), хидратирам почти през ден. Добре хидратираната коса не се къса, не цъфти и крайчетата не стоят наръфани, така, че няма и честа нужда от подстригване. Като за 8 месеца, съм доволна.

# 548
Имаш страхотни вълни! Ако ги оформиш с крем и нещо, с което да ги дефинираш ще стане супер🙂

# 549
  • Между гори и планини
Ако я оставя навлажнена си става на букли сама. Но в ежедневието при домакинска и градинска работа е по скоро вързана и на кок, защото лятото така я покривам и пазя, освен че ми е много горещо.
ето я изсъхнала сама след душ и дори разресана. Знам, че има къдрокоси жени които не сресват косата си, но аз не мога без. Малко пръскане с вода ѝ е достатъчно да стане на букли.
Освен дължина, много се старая да има и плътност каквато имах на 20+ години. Трудно, с много повече грижи, но се получава.

# 550
Имам терапевтична  преса с ултразвук и инфрачервена светлина.Бях доволна от резултата, когато я ползвах.  Благодаря, че ме подсети да я извадя  отново.Тя е за дължините.
И аз гледях в една нидерландска верига четки с инфрачервена светлина и контейнер, но пишеше , че са за скалп.
Може ли да покажеш коя е пресата? Ползваш ли я с някакви продукти или не?

# 551
Да и аз се интересувам, също и с какви продукти се ползва пресата.

# 552
Доня Дафина, страхотна коса! Heart Eyes

# 553
  • някъде под слънцето...
Диня Давина , прекрасни къдрици.
Мята коса не се хареса с четката с глигански косъм.Дадох я на дъщеря ми, и с бейната не св разбра.
С дървения гребен се харсвахме вазимно.
Пресата ми е доста стар модел oт първите, които излязоха.Ползвах я много в началато.Буkвално с всичко, всевъзможни терапии, вкарах я като стъпка преди загряването, обикновено 20 мин с  джаджа,  който .прилича на каска и се слага на сешоара..
https://www.amazon.es/secador-el%C3%A1stico-accesorio-port%C3%A1 … BO5021pAnSA%3D%3D
пускам произволна, моята няма  екранче,  никакви екстри, беше от първите
https://www.amazon.es/Reparaci%C3%B3n-ultras%C3%B3nica-profesion … Q-&hvexpln=0&th=1
Ползвала съм я с маски, серуми,  с две думи с всичко.
Имах и някакви терапии , които бяха специално за парната  ми преса.Бях доволна
Tова е парната, също ултаразвук, но без инфрачервени и за разлика от терапевтичната,  си загрява
https://www.amazon.es/Babyliss-BAB2191SEPE-Plancha-ultrasonidos- … por/dp/B00TNB3U2M
Оправих пораженията и мързела надви. Но.сега ме подсетихтe и ще я извадя за профилактика
 Сматам  да я върна в играта с това и   балсама от тази серия
.
Косата ми е във възторг от  цялата серия, щр прибеам дали с терапервтичната преса" ще затанцува от радост"

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 18:10 от sl

# 554
Доня Дафина, много хубава коса и най-вече здрава! С какво хидратираш и сешоар изобщо ли не ползваш?

Моята е права, гъста, но тънка. Преса не съм ползвала от години, но със сешоар суша често и до сухо, защото я мия вечер преди лягане. Сешоарът ми е хубав, суша на средна степен и въпреки това имам чувството, че страшно я уврежда и се накъсва от него.

Общи условия

Активация на акаунт