По-бърз растеж на косата - тема 11

• 53 274
  • 799
  •   1
Отговори
# 795
Аз не съм имала драма със серума, ползвах си го всеки ден, с изключение на дните, в които правя други маски. Цаката е хубаво да се разнесе и да се остави да попие. Защото съм го разнасяла уж набързо и после връзвам косата (с малко бебе, ясно е) и после седи като на клечки и всеедно омазнена. Но щом ти работи на мокра коса - давай.
Аз сгреших с това, че май сложих повече от кератина на хаск 😀 или изобщо, че сложих, малко ми е като омазнена косата, по краищата сложих малко. С арган май не става така. Уж съм решила вече като се сетя да набасям масло по краищата.

# 796
Искрица, серумът на ТО върши ли ти работа? Гледам, че в други държави е доста по-бюджетен, тук е 50 лева и се чудя, защото чета мнения в сайта на Нотино на недоволни потребители.
Видях, че Ревокс са направили аналог на продукта, но зачетох състава и е различен.

# 797
Момичета, откъде купувате тривитаминол

# 798
Момичета, откъде купувате тривитаминол
От ветеринарна аптека

# 799
  • Някъде там
Искрица, серумът на ТО върши ли ти работа? Гледам, че в други държави е доста по-бюджетен, тук е 50 лева и се чудя, защото чета мнения в сайта на Нотино на недоволни потребители.
Видях, че Ревокс са направили аналог на продукта, но зачетох състава и е различен.
Работи, но по-скоро за сгъстяване, отколкото срещу косопад – вероятно затова има недоволни. Първите резултати идват след поне месец редовна употреба, така че не определено не е мигновено чудо.

Общи условия

Активация на акаунт