По-бърз растеж на косата - тема 11

• 39 035
  • 531
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Шампоанът на Лола омазнява ли корените?
На мен хидратиращия на Лола не ми омазнява нито корените, нито дължините.

# 451
Чела съм за фазите на Луната, но не съм го прилагала. Кога трябва да се подстрижем в идните дни и седмици? Grinning

# 452
  • Пловдив
Аз гледам тук, но не бих казала, че при мен има някакъв видим ефект 😊
https://www.astronews.eu/podstrigvane-za-krasiva-kosa/

# 453
При мен има, макар да звучи налудничаво за някои хора.

# 454
А за малко подстригване става ли? 😀 искам да пробвам, понеже откакто спрях да се къносвам не е онзи растеж.
Съвсем леко бих искала да я оформят, тъй като нещо не ми допада как е в момента, но е още къса, малко под раменете е.
Ако става, да записвам час 😀 даже с терапия може да си избера другия месец.

# 455
  • Пловдив
По принцип, даже пише, че само връхчета е достатъчно/ако питате за съобразяването с фазите/  😉
Аз, въпреки липсата на особено видим ефект, даже гледам да съвпадат с датите за здраве, късмет и пр. 😁
Те са тук https://www.astronews.eu/podstrigvane-za-ljubov-i-uspeh-spored-t/

# 456
  • София

Не знам дали спазвате подстригването според фазата на луната, но колкото пъти съм се подстригвала спрямо този календар, косата ми винаги расте по-бързо.

Може ли линк къде гледате датите?

# 457
  • Някъде там
Може ли линк към тези хубавини 😊
https://zlatnaribka.com/collections/rapunzel-za-stimulirane-na-r … a-i-zazdravyavane това е серията.
От тази серия съм използвала и тоника, но той матира косата ми и не ми допадна.
Linofrina, за сега не ми е омазнило корените. Обикновено, когато пробвам нов шампоан, ако е тежък и омазнява косата ми, това става на втория ден след измиване. Засега това не се е случило.

# 458
Здравейте! Дъщеря ми е на 15г и има тънка, рядка и бавно растяща коса. Подстригваме я редовно, ползва купени и домашни маски, но не постигаме желания ефект.
Скоро забелязахме и петно колкото 1 ст. без коса точно над челото. Ще правим изследвания и ще търсим причината, но ми се иска каквото мога да опитам, за да подпомогнем процеса на възстановяване.
Вчера и аз гледах дарсонвалите в емаг, но не можах да видя разлика, освен в цената. Моля за препоръка както за уред, така и за изпитана маска/продукт.Flowers Hibiscus

# 459
Моят дарсонвал е от там за 28лв и кутията му е абсолютно същата като и на някои продавани по-скъпо по другите места дарсонвали. Принципът на работа е същия. Някои модели имат 6 приставки, този е с 4. Ползвахме го вкъщи, допадна ни. Hands Ok Hand
Иначе за петна, където няма коса по-скоро бих заложила на масла преди баня и след това някой спрей или серум, не само маска за коса. Тя да е само допълнение. За растеж бадемово масло, рициново, розмарин.

# 460
Здравейте,
До преди 4,5 години ,моят приятел имаше страхотна коса .Гъста ,красива ,и блестяща ...сега косъма му е тънък ,накъсващ се ,косата му не е  със същата гъстота ,както преди .Да ,той я третира от години с пяна за коса ( само с пяна ) но от последните 5 години ,косата му се промени ,стана тънка и никаква .Ползвал е през последната година шампоани за засилване на растежа ,и то на добри марки но по негови думи ,косата не му е същата,и аз също го виждам .Няма и помен ,от гъстата му ,,грива ,,по снимки от преди 5 години ,, .Какво може да се случва ,и трябва ли да изследва нещо според вас ?

# 461
  • Между гори и планини
На колко години е? Много малко мъже запазват косата си за дълго. Пяната не е много позитивна грижа. От време на време - ок, но постоянно - не.
Синът ми на 14 започна да пуска дълга коса, лъскава, тежка, права и разкошна. С идеята да я дари за онкоболни. На 18 окончателно я отряза и въпреки всички грижи, беше станала много по рядка и се късаше. Сега е с къса коса и се надявам да се възстанови. При повече тестостерон е така...

# 462
На 35 г. Мислите ли ,че има спад на тестостерон тогава ,щом косата му се промени ,дори се появиха и някои кожни проблеми по лицето ..

# 463
  • Между гори и планини
Ами не знам, не съм лекар и то само с описание как да се разбере...
Навици на живот, хранене, стрес и ЕГН, всичко влияе 😊 По скоро завишен тестостерон влияе на оплешивяването.

# 464
Royalty3,нека отиде на ендокринолог и ще му пуснат изследвания, да провери и желязото.

Обичам те!Благодаря!,натърквайте плешивото петно с чесън,по възможност всеки ден. Имате ли домашен любимец? Понякога причината е от тях.

Доня Дафина Черешова, поздравления за синът ви,да дариш коса за онкоболни е много благородна постъпка!

Общи условия

Активация на акаунт