Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 118
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Аз гледах без проблеми, но свърши

# 166
от 18 часа съм започнала с пробите и нищо.

# 167
В dm има пълен асортимент на марката Mixa. Дъщеря ми само това ползва като козметика и макар да не много скъпа - върши работа. Даже и аз използвам. Препоръчвам.

# 168
Ако някой не е намерил от червилата на Макс Фактор с талоните, сега в нотино са много добра цена. Взех си днес две, доста ми харесаха - трайни и хидратиращи.

# 169
Здравейте. В магазините се появи отново подправката йм за картофи, която е доста сполучлива и картофите стават много вкусни. Преди време я зареждаха, после спряха, но скоро разбрах, че я поддържат в наличност.
Препоръчвам я!!

# 170
Здравейте,
Има ли някой, който има талона за -30% от live-a вчера и няма да го ползва?

# 171
  • Пловдив
Изтървах лайфа, а толкова исках талон за dm bio... Sad

# 172
Звъннах им да им се оплача, че явно са имали технически проблем с лайфа, през цялото време се опитвах безуспешно да се свържа.

# 173
  • Пловдив
Изчезнали са всички талони,бяха до вчера.Дали ще има нови този месец?Имаше доста изгодни неща.

# 174
  • пустинята Гоби
Аз гледах част от лайфа (колко беше лайф, не знам, пишеше, че е запис), успях да се свържа, но после забравих за него, че говорих по телефона и нямам талон. Не знам дали ми се занимава да им се оплаквам, почна да ми писва от тъпите им талони, апове, промоции и прочие. Голям фен съм на ДМ, но дигитализацията им хич я няма.

# 175
Мими, звънни им, колкото повече хора се оплачем толкова по-голям ефект ще има, дано ни компенсират по някакъв начин. Така се бях наточила за този купон и кошницата напълних чак.

# 176
Аз нямах никакъв проблем. Веднага се зареди талона

# 177
Здравейте, кремът за къдрици по чудо беше наличен в нашия ДМ /Красно село/. С нова опаковка.

# 178
  • София
Изчезнали са всички талони,бяха до вчера.Дали ще има нови този месец?Имаше доста изгодни неща.

И аз все още нямам талони. Снощи служителка от ДМ ми каза, че ще пуснат отново талони 1+1, но не знаят кои продукти ще бъдат включени.

# 179
Здравейте, кремът за къдрици по чудо беше наличен в нашия ДМ /Красно село/. С нова опаковка.
Озъртах се за него до преди седмица, с идеята да го взема с намалението за РД за пробв... но то при тях може ли вече да разчита на нещо човек, появяват се и изчезват продукти на произволни интервали. После я се появят, я не.

Общи условия

Активация на акаунт