Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Аз преди месец започнах да ползвам серумите на Revox с витамин Ц и ниацинамид. Чувствам си лицето по-сияйно от всякога 🩷. Назад в страниците бях питала за дълбоко почистващия шампоан на Балеа, взех го страхотен е, наистина почиства добре. Взех също и Balea Plex care, но той ми утежнява Sad , а беше толкова хвален тук.

# 286
На мен серумът с витамин С на Балеа адски много ми изсушаваше кожата, но моята кожа и без това е много суха. Никакъв крем не можа да оправи положението.

На всичкото отгоре серумът беше кремообразен, шишенцето - стъклено, с голям зор успявах да изкарам количество за едно намазване.

# 287
Значи може да се пробвам с тези серуми. Щом има толкова много доволни от употребата им. И в другата тема ги хвалят.

# 288
  • Бургас
Синият почистващият шампоан на Балеа и аз го харесвам. Не използвам никакви стилизанти,мия се с него веднъж месечно. Харесва ми косата след него!

# 289
Витамин Ц на Skincyclopedia (дано не греша наименованието) при мен имаше същия стягащ ефект. След като сложа слънцезащита нямаше проблем. Харесвах го за лятото, не ми е изсушавал.

Балеа плекс ми правеше косата много зализана някак, тежка, не ми хареса особено. Въпреки, че като ползвах шампоан, маска, балсам, серум и я суша със сешоар, после слагам обем с преса за вафли нещата изглеждаха много добре.

Дълбокопочистващият на Балеа ползвам веднъж-дваж в месеца. Харесвам го и от години поддържам у дома.

# 290
Това си взех от Букурещ
Дали ще стигне и до нас? Мисля, че е същия серум за коса, който ползвах и , естествено, изчезна

Преди беше този

# 291
Да, аз съм го купувала от български dm преди около 2 месеца.

# 292
Ооо, ще се оглеждам. Дано наистина го има и при нас. Ползвах го постоянно. Косата ми беше много мека и лъскава , благодарение на него. Много страдах  , че не го намирах. Затова грабнах няколко опаковки от Букурещ

# 293
Здравейте,
знаете ли дали в ДМ има някакви витамини или чайове за повишаване на апетита при възрастни хора? И дали са ефикасни?

# 294
В ДМ няма. В аптеки има такива сиропи.

# 295
  • Варна
Аз не съм получавала кожни!очни проблеми/ възпаления от козметика. Живея в свят, в който всичко купено от магазина е стерилно и безопасно.

Mimi Rose, отваряната спирала, дори и да не е докосвала окото, започва да съхне веднага като влезе въздух в нея.
Това означава, че ако си я купя след време ще имам суха , неизползваема спирала.

# 296
Препоръчайте ми нещо против наелектризиране на косата. Слагам маска, ползвам термозащита, но след изправяне с преса косата ми се наелектризира. Ползвам и омекотител при пране.

# 297
  • Plovdiv
Момичета, знаете ли дали ще пускат отново талони за ДМ?

# 298
Момичета, знаете ли дали ще пускат отново талони за ДМ?
Надявам се тези дни около празника на любовта.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 16:45 от Пролетно цвете

# 299
  • София
И аз съм в очакване.
Днес попълних анкета с награди.

Общи условия

Активация на акаунт