Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 066
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Рекох, че човек, ако почне да де замисля кой какво е върнал и какво си е мазал с него преди това, ще трябва да се гръмне. Сигурно има някакъв ред и стандарти, пък ако няма, не ща да знам. Живея си в балона, че всичко е идеално.
Да то и аз така,но вътрешно в себе си знам,че не е идеално тоест живеем в илюзия за идеално 🤔нещо такова.Дори мисля,че идеално не съществува...🥸но това вече са дълбоки теми на разговор 🤣

# 271
  • Варна
Зачетох се, че обсъждате ефекта от серумите с вит С..Наскоро си взех тези два
И забелязах,че назолабиалните ми направо се впиват след тях Smirk Мислех ,че си внушавам... Много неприятно.Редувам ги през ден,слагам крем отгоре разбира се.

# 272
Азелаиновата изсушава, за каква цел я ползвате?

# 273
  • Варна
Имам несъвършенства по кожата -разширени пори и други.

# 274
Тоест изчезват ли назолабиалните, че от това „впиват” не разбрах. 😀

# 275
Добавяте още хидратация или разреждате ползването.Водете се по кожата.

# 276
  • Варна
Хах Rimmona ,впиват в лошия смисъл.Подчертават се,изпъкват.Сякаш изглеждат по-видими.
Станах вече на 44 и .. и това се очертава като проблемна област Smirk
За хидратацията Hands Thumbsup
Загледала съм се сега по фейс йога.Ако взема и да я правя редовно,може да подейства, знам ли

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 18:11 от gali-presi

# 277
Този серум с азелаин го ползвам поне от два месеца и не съм забелязала назоланиалните ми да се впиват.

# 278
Тя не коментира ли този с витамин С?

# 279
И двата каза, че ги редува и има засушаване на кожата, за да се изразят бръчки:Иначе не виждам как ще стане това.

# 280
  • Варна
Да момичета,споделих по повод разговора за другия серум с Вит С,че и при мен усещам сходно действие.Започнах използването на двата серума, от един и същ момент,редувайки ги /купих ги в един ден/.За пръв път ми се случва и не знаех дали не си внушавам,но не мисля.
Споделих,че го усещам точно в назолабиалната ,защото там просто ми е проблемна зона.
Ще пробвам да нанасям малко по-далеч,макар с тези към воднисти консистенции, да е малко трудно .

# 281
Просто слагай крем след серума.

# 282
  • Варна
Казах,че слагам и крем  Smiley

# 283
Да, сега видях, извинявай.
А ти знаеш ли от кой от двата серума е този ефект?
На мен от серум с витамин С също ми се стяга кожата, но след крем си е еластична.

# 284
  • Варна
Не,и двата са ми съвсем отскоро.Даже мислех,че ме гони параноя /т.е. не е реално/.Но след като прочетох двете мнения тук, ми се потвърди.Най- вероятно е от Вит С.
Както и да е,ще се наблюдаваме Smile

Общи условия

Активация на акаунт