Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 048
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Ама нещо и аз така се почувстах "дехидратирана"изсушена.🤔но пък аз съм с смесена кожа,не мисля да го хвърлям ще го слагам и върху него ще използвам с пептиди корейския перфектно мазен 😃и хидратиращ.

# 256
Пептиди не се комбинират с витамин Ц. Едното неутрализира другото, освен, че двете могат да причинят неприятна реакция върху кожата.

# 257
Всъщност май само медните пептиди, не всички.Има доста продукти комбинация между Ц и пептиди.

# 258
  • София
Да ви кажа какво стана с моя случай със спиралата. Бях писала онзи ден, че вместо черна, съм купила кафява. И понеже никога не пазя касова бележка я бях отписала. Обясниха ми, че ако си спомня горе- долу кога съм пазарувала при добра воля може да открият покупката и да ми върнат парите . Обаче, о чудо! Аз съм запазила тази касова бележка Wink и днес без грам проблеми ми върнаха парите и си взех черна спирала. Наистина прави хубави миглите.
От тази снимка я видях, публикувана в групата

Днес се засилих да си купя такава спирала и на касата ми казаха,че била кафява и май нямало черна?

# 259
Ето този е крема
Но по принцип  сутрин измивам или.с гел или с хил.вода после хилауронов бустер ,после крем и после spf вечер измивен гел,тонер за лице,серум с ниацинамид,ролер за под очи с вит .с и крема с пептидите.Но сега ще вкарам сутрин и серума с витамин с да има да се мажаме както си е реда с 100 неща а ефект дали.има не се знае 😂😂

# 260
Яна и черна, и кафява има.

# 261
  • София
Ох, явно пак ще ходя, касиерката не е била на ясно.

# 262
Всъщност май само медните пептиди, не всички.Има доста продукти комбинация между Ц и пептиди.
Аз въобще не съм специалист, но на много продукти с витамин C пише да не се комбинират с пептиди. Така съветват и дерматолози в YouTube. Или едното или другото трябвало да се ползва в една рутина. Евентуално вит.С сутрин, пептиди вечер.И аз се бъркам постоянно, то в момента за да си избереш козметиката правилно,трябва да си дипломиран химик поне. Joy
Nelly13, доволна ли си от крема, мазничък ли е? Вчера попаднах на мостра на тонера от същата серия - страшно ми хареса. Много овлажняващ.

# 263
Аз въобще не съм специалист, но на много продукти с витамин C пише да не се комбинират с пептиди. Така съветват и дерматолози в YouTube. Или едното или другото трябвало да се ползва в една рутина. Евентуално вит.С сутрин, пептиди вечер.И аз се бъркам постоянно, то в момента за да си избереш козметиката правилно,трябва да си дипломиран химик поне. Joy
Nelly13, доволна ли си от крема, мазничък ли е? Вчера попаднах на мостра на тонера от същата серия - страшно ми хареса. Много овлажняващ.
Оо да много доволна и е мазен супер е като цяло хидратира много добре.Ще го ползвам вечер .✌️

# 264
Да ви кажа какво стана с моя случай със спиралата. Бях писала онзи ден, че вместо черна, съм купила кафява. И понеже никога не пазя касова бележка я бях отписала. Обясниха ми, че ако си спомня горе- долу кога съм пазарувала при добра воля може да открият покупката и да ми върнат парите . Обаче, о чудо! Аз съм запазила тази касова бележка Wink и днес без грам проблеми ми върнаха парите и си взех черна спирала. Наистина прави хубави миглите.
От тази снимка я видях, публикувана в групата

Днес се засилих да си купя такава спирала и на касата ми казаха,че била кафява и май нямало черна?
Аз се замислих какво ли се е случило с върнатата спирала? Дали не се е озовала обратно на рафта Cold Sweat /няма го повръщащото емоджи/

# 265
Какво има да повръщаш?? Аз НЕ съм я ползвала. Само махнах тиксото и погледнах че е кафява. Дори не съм я попитала до миглите си.

# 266
Да приемем, че е така, както казвате. Представете си обаче, че има и недобросъвестни клиенти и аз или Вие после си купите "малко отваряна", "малко пробвана" спирала.

# 267
  • пустинята Гоби
Аз не съм получавала кожни!очни проблеми/ възпаления от козметика. Живея в свят, в който всичко купено от магазина е стерилно и безопасно.

# 268
Аз не съм получавала кожни!очни проблеми/ възпаления от козметика. Живея в свят, в който всичко купено от магазина е стерилно и безопасно.
Ко рече какъв е този свят да не живееш в стерилна среда 😄

# 269
  • пустинята Гоби
Рекох, че човек, ако почне да се замисля кой какво е върнал и какво си е мазал с него преди това, ще трябва да се гръмне. Сигурно има някакъв ред и стандарти, пък ако няма, не ща да знам. Живея си в балона, че всичко е идеално.

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 09:09 от 🌹 Mimi Rose 🌹

Общи условия

Активация на акаунт