Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 048
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
И на мен ми се е случвало не винаги да сканира правилно QR кода от приложението от първия път, понякога отнема няколко опита. То си е кофти да се сканира от екран по принцип, а и разните протектори и прочие още повече пречат. Единия път като стана така попитах касиерката да опитам ли да вдигна яркостта на екрана, отговорът беше че няма нужда а просто да сканираме отново.

# 151
Клиентският номер е изписан под QR кода и може да се въведе ръчно.

# 152
  • София
Синият гел за пране на Денк Мит го има на бул. Възкресение, Красна поляна.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 22:52 от Amiamo

# 153
Илка, за майката на Севда става дума, аз не съм купила нищо на редовна цена.

# 154
Здравейте, изпуснала съм темата , моля да споделите гела за пране ,който е с талони дали е добър и какво е действието на серума, търсих да прочета, но няма много в описанието му. Благодаря !

# 155
  • София
Хубави са геловете за пране. Цената с купон е перфектна, но вчера бяха неоткриваеми по филиалите.
 За кой серум питаш?

# 156
Благодаря за информацията за гела за пране, не съм ползвала от тях .Този серум inopharm , който е с талоните. И при нас в Бургас напоследък са много оскъдно заредени, не само при такива акции. Има едни малки тубички с крем на Балеа с алое изчезнаха , и още стоки сякаш вече не ги зареждат.

# 157
  • София
inopharm серумите от талона са няколко вида
InoPharm Pure elements
01 Пилинг
02 Лифтинг
03 Подхранване
04 Изсветляване
05 Хидратиране
06 Предпазване
Аз  си взех 01Ексфолиращ пилинг за лице Pure Elements 9% AHA+BHA. Харесва ми. Нямам много опит с киселините, но тази ми допада.
Вторият, който избрах е 04-Озаряващ серум за лице Pure Elements 15% Vitamin C Ползвала съм серуми витамин С, този определено не ми е фаворит, но ще го ползвам.

# 158
Благодаря, не знаех,че има толкова видове серум .

# 159
  • София
Благодаря, не знаех,че има толкова видове серум .

Да, има.
Четеш и преценява за твоята кожа, възраст и ако има проблем, кой серум е най-подходящ.

# 160
Да ви кажа какво стана с моя случай със спиралата. Бях писала онзи ден, че вместо черна, съм купила кафява. И понеже никога не пазя касова бележка я бях отписала. Обясниха ми, че ако си спомня горе- долу кога съм пазарувала при добра воля може да открият покупката и да ми върнат парите . Обаче, о чудо! Аз съм запазила тази касова бележка Wink и днес без грам проблеми ми върнаха парите и си взех черна спирала. Наистина прави хубави миглите.
От тази снимка я видях, публикувана в групата

# 161
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате някой заздравител / серум за нокти?

# 162
  • на Мелмак
На Евелин мисля беше - 8в1.
Наистина действа.

# 163
  • Пловдив
Здравейте! Успявате ли да гледате в момента на живо в приложението?Не мога да вляза, дава ми грешка...

# 164
Може ли да проверите дали ви тръгва live от приложението на ДМ.

Едит: Сега видях, че и други имат проблем.

Общи условия

Активация на акаунт