Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 59 469
  • 744
  •   1
Отговори
# 390

Доволна съм от хипоалергичния молив за очи Bell от 1+1 талоните. Използвам кафяв, взех черен на майка ми и тя също е доволна. В търсене съм и на кафява спирала, от доста време ползвам на Alverde, но бих пробвала и друга.
Размазват ли се молитвите, трайни ли са? Клепача ми става мазен късния следобед и ме притеснява дали ще се задържи. А още не съм си купила база за сенки... Не знам каква..
При мен не се размазва и е сравнително дълготраен. Цветът е наситен.

# 391
Нареждам се и аз със кошница в ръка за азиатската козметика.
От храните им много ми допадат протеиновите барчета и някои чайове.
Би ли споделила кои барчета харесваш, че събота съм на пазар Blush

# 392
# 393
Протеиновите им продукти обаче предполагам, че няма да могат да се ползват от талона за намаление, защото не са на био серията им.

# 394
Мда, най-вероятно. Но все пак наистина ми харесват повече от онези в Билла.

# 395
Аз много харесвам и протеина им на прах с вкус на карамел. Много е вкусен, без да е прекалено сладък или синтетичен, което доста често не ми харесва в овкусените протеини. И става супер, ако се добави доза кафе еспресо вътре, като карамел макиато.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg//sportness-protein-na-prah-s-vku … pdsteilen.laufend

# 396
И този протеин май не е БИО...
Аз днес отивам на пазар, надявам се да открия всичко...😁, направила съм списъка, благодарение на вас 🤗
Аз си купих тази база за сенки:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg//wet-n-wild-osnova-za-senki-za-o … pdsteilen.laufend
Мисля, че е съвсем прилична, изсушава клепача. Не съм я ползвала интензивно обаче, та не знам колко е меродавно мнението ми. Мазни са ми клепачите, бързо "изяждат" грима. Мисля, че за тази цена и за моите нужди е добра. Преди съм ползвала Артдеко- беше по - евтина от тази сега, но изсъхваше много бързо. Моливите за очи 1+1, които коментирахте ги гледах и аз- цветовете чудесни, но мнооого меки. За моите клепачи не бяха подходящи, а и такива цветове си имам- бяха в черно, тъмно синьо, слива...

# 397
  • Пловдив
Разписвам се с три пакета био какао за пиене, че детето не пропуска да пие. А за мен взех три сока от цвекло, но още не съм го пробвала; и от бакпулвера взех.

# 398
Може ли линк към био какаото за пиене?

# 399
  • София
barba, моля те, сподели за сока от цвекло, когато го опиташ.

# 400
Хубав е и е много полезен за хемоглобина

# 401
# 402
Благодаря! 💐💐💐

# 403
Аз ли бъркам, или талонът не важи за Дм био бебешки пюрета?

# 404
Не важи.
Най-лесно, ако се колебаете дали някакъв продукт го хваща отстъпка, след като активирате талона, добавяте продукта в "количката" в приложението и се вижда дали се отчита отстъпка, без да е необходимо поръчката да се финализира.

Общи условия

Активация на акаунт