Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 59 476
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
С талона за dmBioWink ще си купя млякото от спелта, ако има, напоследък не го виждам, сместа за палачинки, че една приятелка ми я похвали и се чудя дали пастата от червена леща е вкусна? Имам лош опит с една паста от грах. Граховата напитка от шоуто вчера на мен не ми хареса, твърде много се усеща вкусът на грах, пробвах я за добавяне в кафе и не можах да го пия с нея.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 23:34 от Не се сърди, човече

# 376
Аз на дмбио купувам - мармалада от шипки - божествен, сладко от ягоди, доматен сос в бутилка, домати на кубчета в консерва, бакпулвер, смес за брауни, басмати ориз, къри сос, макарони, кускус, какао, какао за пиене, сос за паста…

# 377
То вече не е досадно, смешно е. И не заради друго, ами защото след толкова много претенции, недоволство от политиката на компанията и квалификации за неуважение към клиентите, се оказва, че талонът вече е употребен, а дори не се знае за какво се е говорило във въпросния лайф, че даже и тук в темата. Както и да е.

Аз както нямах интерес, цялата тази полемика ме накара отново да прегледам био раздела.
Хвърлих око на мармалада от шипки и какаото на прах. Може и някое мюсли да пробвам.
Някой с отзив за това кафе:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-kafe-klassik-mlyano-p4 … l#dm_bv_container
Или тези капсули:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-kapsuli-caffe-crema-p4058172928741.html
С нова машина съм и съм на вълна избор на кафе. Предпочитам нещо не много силно, по-меко.

Доволна съм от хипоалергичния молив за очи Bell от 1+1 талоните. Използвам кафяв, взех черен на майка ми и тя също е доволна. В търсене съм и на кафява спирала, от доста време ползвам на Alverde, но бих пробвала и друга.

# 378
Аз покрай талоните открих червилото на Макс Фактор и много ми хареса, та си взех и трето.

Сладкото от ягоди на dmBio е най-хубавото, на което съм попадала, преди вкъщи се ядеше в индустриални количества.

# 379
Яд ме е, че изпуснах пустите талони! Много харесваме ядковите млека вкъщи.
Вчера си взех бб крем на Алверде и ми хареса, покрива добре без да изглежда като замазка Simple Smile

# 380
Birdflower харесвах много това кафе, но го купувах на по-ниска цена. Не съм добра в описването на вкусове, но мога да го квалифицирам като меко Simple Smile Още от серията био мога да похваля какаото, браната и подправките. Сега си отбелязвам за сладкото от ягоди и мармалада от шипки. Ще ги пробвам.

# 381
  • пустинята Гоби
Хубаво е кафето на ДМ, но и аз спрях да го купувам, защото вдигнаха цената безобразно няколко пъти. Насочих се към друго био кафе на прилична цена с вкус, който не отстъпва.

# 382
Може ли да споделиш, кое е?

# 383
Благодаря за отзивите за кафето Simple Smile

# 384
  • пустинята Гоби
Може ли да споделиш, кое е?
От Био щанда на Кауфланд купувам кафе, хубаво е. Също така съм купувала и от Лидъл, но мисля, че не е от постоянния им асортимент (не ходя често и епизодично съм го засичала, малко ми е мътна Индия кога-какво зареждат). Не, че купувам само био кафе, ама 11-12 лева за 100% арабика с хубав вкус си заслужава отвсякъде.

# 385
  • Варна
А за каква машина са тези капсули? Ползвам Долче Густо, дали ще станат?

# 386
А за каква машина са тези капсули? Ползвам Долче Густо, дали ще станат?
Не, не стават.
Тези се водят ese pads, филтърни дози.
Моята машина е с ръчка, може да се използва с мляко кафе или тези филтърни дози.
За Долче Густо на капсулите си пише, че са съвместимо с тяхна машина, ако не са оригиналните техни.

# 387

Доволна съм от хипоалергичния молив за очи Bell от 1+1 талоните. Използвам кафяв, взех черен на майка ми и тя също е доволна. В търсене съм и на кафява спирала, от доста време ползвам на Alverde, но бих пробвала и друга.
Размазват ли се молитвите, трайни ли са? Клепача ми става мазен късния следобед и ме притеснява дали ще се задържи. А още не съм си купила база за сенки... Не знам каква..

# 388
  • София
И аз не можах да изпия граховото мляко, просто е гадно. От ядковите млека харесвам това от кашу, а любимото ми е Not Milk (синята опаковка) - соево + овесено. Обаче, напоследък нещо не е налично. Sad

# 389
Нареждам се и аз със кошница в ръка за азиатската козметика.
От храните им много ми допадат протеиновите барчета и някои чайове.

Общи условия

Активация на акаунт