Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 60 945
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • пустинята Гоби
Хубав е, да - ароматен, заслужава да се пробва.

# 361
Mimi Rose, чудесен пост, много полезно за мен. Тъкмо днес исках да питам за отзиви на тези Био продукти - какво купувате.
Аз харесах ядкови млека, някакво брашно ще взема, десерти. Ако има друго интересно ще съм благодарна да споделите.
А за коментарите и талоните няма какво да се чудите и възмущавате. На едни им е интересно, на други не- тъпо е да те карат да се включваш в лайф, ЗА ДА имаш талон. Ми, не, нека има за всички...Вярно е, че те си знаят, но колко компании проучват клиентските нагласи за да правят кампании и оферти, така че ние безплатно им формираме някакво мнение. Просто споделяме, различни сме и е нормално да виждаме нещата по различен начин. Смисъл от спорове и налагане на мнение няма 😉

# 362
Даже си е много хитро да те подканят да им гледаш лайфа, за да имаш купон. За мен драма няма. Отнема 3 Мин с добър телефон. Ако искаш купон- гледаш. Ако не искаш, подминаваш. До сега и толкова нямаше като купони, сега 2 пъти пуснаха някакви хубави купони и сега като трябва да се положи усилие " ама що трябва?".

# 363
Не съществува реклама дето да стане интересна на всички, независимо за какво е. Така решили - така направили.
Пък и дори не са изисквали човек да държи отворен въпросния лайф за някакво поне минимално време или от сорта - талонът се добавя в момента в който човек го отвори. После ако ще да гледа, ако ще да го затвори. За един клик говорим, все пак който ползва талоните със сигурност има и приложението, а то друго не се изисква.

# 364
Изисква се да можеш да го отвориш в момента. Не всички могат. На запис не върши работа.

# 365
То и приложението предполага да имаш връзка към интернет на телефона, а пък и талоните наистина не са задължителни... Не са го направили и да е посред работния ден, поне за повечето хора де, щото току виж сега се оплакал някой че не го устройва щото точно вечерта работи и знам ли какво още. Няма как на всички да угодят.
И за мен е тъп този начин на промотиране, но решават те а не аз. Като им се окаже не толкова сполучлива кампанията, ако повече хора не ги устройва - пак губят те, а не аз или някой друг.

# 366
  • пустинята Гоби
Освен всичко е супер странно - говорят за азиатска козметика, пускат талон за ДМ био. Не, че се оплаквам, ама говори за липса на всякаква мисъл.

# 367
  • Пловдив
Лайфът за азиатска козметика ще е на 28-ми Wink.

# 368
За каква азиатска козметика са говорили? Вчера съвсем в началото видях да говорят за кокосово масло. Сега пак отворих специално - готвят нещо, къри видях, кокосово мляко. Около тях на плота са подредени все хранителни продукти.

Азиатската козметика тепърва предстои.

Винаги ще има недоволни - кой от стойността на талона, кой от времето, на кой му е скучно, на кой неудобно. Няма как да се угоди на всички.

# 369
Въпросът е, че нито трябва да дават талони, нито трябва да ги дават на всички.

# 370
  • София
Amiamo, къде виждаш информацията, че на 28.02. ще има лайф за Азиатска козметика?

В края на лайфа го казаха.

Освен всичко е супер странно - говорят за азиатска козметика, пускат талон за ДМ био. Не, че се оплаквам, ама говори за липса на всякаква мисъл.

Не уточниха точно за кои козметични продукти от Азия ще бъде лайфа.

# 371
  • София
https://www.netigate.se/ra/s.aspx?s=1196942X418142027X75734&fbcl … taQ7HqPaLxkvGJTvU

Томбола с награди 15 години dm България

# 372
  • пустинята Гоби
Някой каза, че лайфа вчера е бил за азиатска козметика. Ако не е за нея, за какво са говорили? За био продуктите ли?

Защо да не дават на всички талони, както останалите магазини? Изобщо голям проблем стана с и без това оскъдните талони на ДМ.

# 373
Щом талонът е за ДМ био, естествено, че за био продуктите са говорили...направо глобален проблем стана с тези талони Sweat Smile
Скрит текст:
Азиатска козметика в следващия лайв:

# 374
100 пъти се написа, че шоуто вчера беше на готварска тема с талони за dmBio. Следващото шоу ще е за азиатска козметика с талони за такава. Защо не се чете?!
Темата стана ужасно досадна за четене, коментират се само талони и кога се появява отстъпка рожденик.

Общи условия

Активация на акаунт