Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 60 959
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Изгледах лайфа. И аз едва ги изтърпях, но получих талон и си направих маникюра. Simple Smile
Ще купя някои неща от био продуктите им.
По-интересен ще бъде лайфа на 28.2 за азиатската козметика.

# 331
И аз пуснах живото, но спрях звука, че нямам нерви за глупости. Много недомислено, ако искат да дават талон, да дават, не да слагат ограничения кой гледал и кой не. По същия начин резнаха и отстъпката за РД до един-единствен талон.

Шампоана за къдрици не съм ползвала, но харесвам розовия с памук и жълтия с авокадо. Измиват добре, а са нежни към косата.

# 332
  • София
Рекламата на продуктите които показват, продава. Това е целта - повече популярност на продуктите, които предлагат, повече продажби, повече привлечени средства.

# 333
При мен отново не стартира лайфа, мисля, че е от телефона. С Хуавей съм, който няма google play. Логнах се от телефона на сина ми Iphone, лайфа тръгна без проблеми.

# 334
  • пустинята Гоби
Изобщо не видях и не чух какво предлагат, пуснах лайфа, получих си талона - довиждане.

Точно в 18 часа, когато си тръгваш от работа е много удобно да си пуснеш лайфа, да. Добре, че днес бях хоум, видях напомнянето на приложението и после не търчах да си ходя, че имам две малки деца, та успях да получа талона. Пълна глупост е цялата работа, да не пуснат талона като нормална фирма, а да занимават народа да дебне.

# 335
Такава е маркетинговата им стратегия, така са решили да популяризират продуктите си. В немското приложение също има live-ове с различни томболи, предстоящият ще бъде в 12ч на обяд в работен ден.

# 336
Не знам какъв стратег трябва да си, за да ти хрумне гениалната идея да популяризираш пред ограничен кръг хора.
Навремето така чакахме любимите предавания - в съответния час зарязваш всичко и цопваш пред телевизора, че ако изпуснеш нещо, си го изпуснал завинаги!

# 337
Няма как да се угоди на всеки за съжаление. Ако имам възможност влизам за 10 секунди, взимам талона и излизам, не изисква кой знае какви усилия, ако се интересувам от темата, ще си го пусна на запис.

# 338
Ами те не са длъжни да дават талони, особено на тези, които не проявяват интерес към лайфа. Hug
Amiamo, къде виждаш информацията, че на 28.02. ще има лайф за Азиатска козметика?

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 11:53 от AnnM17

# 339
Добре, че ми напомниха вчера да вляза. Логнах се, стоях 5 минути докато си правех нещо друго Joy и излязох. Видях, че имам талон и до там, повече не съм влизала. Имам интерес към продуктите и ползвам няколко от тях, но да им гледам готвенето или каквото беше там - не, мерси!
Ако наистина има за азиатска козметика скоро, пак ще направя същата схема Sunglasses

# 340
И аз така, влязох в лайфа докато пазарувах в Лидл, видях талона и хайде чао. Дано четат тук и да сондират мненията- ще има повече полза да пускат талончета периодично за продукти, а не да плащат за безмислени лайфове, които никой не гледа.

# 341
  • София
Забравих за лайфа, но така или иначе, шях да го пусна само за талона. Без звук и без да гледам. Голяма глупост с тия лайфове.
Азиатска козметика - бляк, не ме интересува. Sad

# 342
  • пустинята Гоби
Те "не са длъжни да дават талони" е доста неуважително отношение, което никоя фирма не би трябвало да има спрямо клиентите си. Аз като ревностен фен на ДМ смятам, че съм заслужила много повече талон, от някой, който е пуснал лайфа за да се запознае с продуктите им, които аз познавам до болка и пазарувам постоянно. Да си дават парите за глупости, тяхна работа, аз просто споделям, че е безсмислено и безполезно. Нищо не популяризират, защото е скучно и никой не го гледа.

За азиатска козметика ли са говорили Simple Smile ?Мен ме интересува азиатската козметика, ама първо, че ДМ имат много малко продукти, второ че не искам непознати да ми дават акъл. Аз каквото ми трябва, си го чета за 2-3 минути, не седя да си губя времето.

# 343
Цялата тази дискусия ми се струва малко излишна. Политиката на фирмата е такава, на който му е проблем, просто не гледа лайфове и не получава талон - съвсем просто е.
Подобни кампании с талони и намаления винаги повишават интереса и ангажираността. Последните два пъти, когато пуснаха талон 1+1 обикалях в няколко магазина в района, за да набавя продукти и купих такива, които нямаше да купя без талон. Едва ли само аз съм така.

Това пък кой колко заслужава вече не знам как да го коментирам. В моя град има ДМ от два месеца. Сигурно не заслужавам талон, защото по обективни причини не познавам по-голямата част от продуктите, нито ги пазарувам редовно от години. И подобни лайфове са един начин да се запозная с представяните продукти, ако ме вълнуват. До вчера нямах почти никаква представа какво включва Био серията. Не гледах лайфа, понеже не ми представлява особен интерес към момента, но все пак отворих сайта, разгледах продуктите и набелязах някои.

# 344
Щом познавате продуктите до болка и пазарувате постоянно, явно лайфовете не са за вас. Основната идея за подобни рекламни кампании е да се печелят нови клиенти. Какво смятате Вие, че заслужавате е съвсем отделна тема, не виждам връзка с недоволството ви, че не може да се доберете до код.
Аз нямам претенции, че знам всичко, смятам, че винаги човек може да научи нещо ново и нямам нищо против да ми дават акъл. Но пък и няма да тръгна да се оплаквам по форуми, че не съм получила -20%код, щом не ми се гледат "глупости". Blush

Общи условия

Активация на акаунт