Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 014
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Не, в условията на играта, в PDF файла пише, че е възможно да се паднат едни и същи талони.

# 496
На мен ми заби приложението и нищо не можах да изтрия, а сега ми дава, че вече съм изтрила талон, който обаче го няма в активни талони. Съвет какво да правя
И при мен така Sad

# 497
  • София
пишете им

# 498
Имам талон за парфюми,и за душ гелове.Подарявам ги.

# 499
Тъкмо умувах за един крем с какао на Нивеа и днес го видях намален в Кауфланд.

# 500
  • Русе
В Кауфланд намалението не е ли само за синият и розовият крем Нивеа?

# 501
Явно не. Етикетът е за този с какао. Случайно го видях, на пътеката беше, не знам дали го има в брошурата.
П.П. В брошурата пише "различни видове", лосиони за тяло също.

# 502
Дали във ваучера на Нивея се включва и синия ( класически) крем на Нивея в металните кутии?

# 503
  • Русе
Дали във ваучера на Нивея се включва и синия ( класически) крем на Нивея в металните кутии?
Да. Под скреч картата те препраща да видиш продуктите.

# 504
Не ми се е паднала все още такава карта.  Ако не ми се падне до няколко дена, ще помоля някой  от тук, който няма да я ползва, да ми услужи. Затова питам.  Simple Smile Става въпрос  за най-голямата кутия?

# 505
Вчера не успях да изтрия скреча и просто изчезна. Днес гледам, че имам 15% отстъпка на кремове за ръце Simple Smile значи все пак съм получила нещо 😎

# 506
Днес съм греда

# 507
Не ми се е паднала все още такава карта.  Ако не ми се падне до няколко дена, ще помоля някой  от тук, който няма да я ползва, да ми услужи. Затова питам.  Simple Smile Става въпрос  за най-голямата кутия?

Ако питаш за този, 150 мл, намалява го.

Мога да ти го подаря.

# 508
Имам 2 талона, мога да ти дам Simple Smile

# 509
  • София
Трети ден един и същи талон - на Ленор!
То вярно, че в къщи много се пере, ама...

Някой ползвал ли е този лосион за тяло на Нивеа? Дали наистина заличава стрии?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт