Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 008
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
3ти ден един и същи талон - на Ленор!
То вярно, че в къщи много се пере, ама...

Някой ползвал ли е този лосион за тяло на Нивеа? Дали наистина заличава стрии?
Има още възможности, ако пак се повтаря този талон - има и помощ от приятел, пардон съфорумник. Ill

# 511
  • София
Да, знам. Simple Smile То не ми и трябва талон за нещо конкретно, ама да го бяха измислили, да заложат алгоритъм да не се повтарят...

# 512
Здравейте,
А аз да попитам за талона от он-лайн събитието на био продукти. На 14.02 гледах получих, но сега не виждам такъв. Предполагам е изтекъл. Знаете ли с каква валидност са?

# 513
Точно тези май за седмица някъде важаха, май до 21ви да бяха. Изтекъл е със сигурност. Канех се да го ползвам, в крайна сметка ме домързя да отида само за едно нещо, но заради това обърнах внимание до кога най-късно мога.
Иначе на всеки талон си пише до кога е валиден, не са им всичките с еднаква валидност.

# 514
  • София
Здравейте,
А аз да попитам за талона от он-лайн събитието на био продукти. На 14.02 гледах получих, но сега не виждам такъв. Предполагам е изтекъл. Знаете ли с каква валидност са?
Изтече точно преди да пуснат сега тези със среч талоните.

# 515
Не ми се е паднала все още такава карта.  Ако не ми се падне до няколко дена, ще помоля някой  от тук, който няма да я ползва, да ми услужи. Затова питам.  Simple Smile Става въпрос  за най-голямата кутия?
Тя не се пада, трябва да се иде на определено място.

И цъкате там и се отваря:

# 516
Знам, просто ми се паднаха други скреч  карти- за отстъпка за Ленор и за Четки за зъби Соникеър. Мила съфорумка ми услужи с Нивея, за което й благодаря. Simple Smile

# 517
Момичета, от кои ампули за коса сте доволни? За укрепване и подсилване.

# 518
  • Пловдив
Четвърти ден ми се пада един и същи талон за комплекти.Не е честно 🙃

# 519
Душ гелове ми се паднаха.
Подарявам го.

# 520
Имам 2бр. за парфюми и 2бр за подаръчен комплект. Подарявам ги , ако има желаещи, пишете.

# 521
Момичета, имам теория за скреч картите. Ако търкане отново, преди да са минали 24 часа от предното участие получаваме същият талон като миналият ден? Дали?
Аз днес отново получих за 15% Филипс Соникеър, но не ми трябва и не смятам да го ползвам. Пишете ми ако го искате. Имам и за 15% на парфюми.

# 522

Ако някой ги иска Simple Smile

# 523
  • Русе
Различни са ми талоните. На приложението на ММ също. На по-малко от 24 часа съм ги трила. Имам за Ленор, за кремове и лосиони Нивеа, за Пенти и за парфюми. Ленорът въобще не ми е изгоден, пък и не съм му фен, парфюми не искам. Може би ще взема един розов крем Нивеа за майка ми, ще погледна и какви чорапогащи предлагат на Пенти.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 21:48 от viki_1974

# 524
  • София, Манастирски ливади
През ден ми се падна за Бенетон, така че няма връзка с 24 часа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт