Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 038
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Как става прехвърлянето на талони. ММ спечели и искам да му го взема , но не открих как да стане. Тук виждам че ги предлагате , та се зачудих как по-точно …

# 466
Как става прехвърлянето на талони. ММ спечели и искам да му го взема , но не открих как да стане. Тук виждам че ги предлагате , та се зачудих как по-точно …
Активираш  купон, правиш си снимка на неговата клиентска карта и в магазина даваш да ти я сканират.

# 467
  • София
Къде отиват талоните от скреч картата? Дори не съм изтрила, а ми пише, че днес вече съм…

# 468
В активирани

# 469
  • София
Къде отиват талоните от скреч картата? Дори не съм изтрила, а ми пише, че днес вече съм…

Отиваш в "талони" и там в активирани имаш 1 талон.

# 470
  • София
Благодаря! 15% на всички червила и гланцове.

# 471
На DontoDent накрайниците тип Oral B хубави ли са, или по-добре да си взема оригинални?

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 20:43 от zafir

# 472
  • София
Дами, никъде не видях в условията за играта с талоните колко дни важи един талон.

# 473
Аз спечелих -20% на продукти Бенетон и много се зарадвах, защото искам чадър да си купя. обаче явно не съм го запазила /не разбрах какво не съм/съм направила/. И после ми даде намаление за чорапи. Няма да го ползвам
На мен също ми се падна код за -20% на чадъри Бенетон, който няма да използвам и бих могла да ти го изпратя, ако искаш.

# 474
Дами, никъде не видях в условията за играта с талоните колко дни важи един талон.
Пише на талоните.

# 475
На самия талон пише. Моят е валиден до 03.03

# 476
  • София
Аз имам за Ленор и Нивеа лосиони за тяло. Ако някой ги иска - да ми пише на лично. Simple Smile

# 477
  • София
Благодаря ви!
Не бях обърнала внимание, че срока е изписан на самия талон.
Моят талон е до 03.03.

# 478
Ако някой желае талон за 15% отстъпка на всички подаръчни комплекти може да ми пише. Няма да го ползвам.

# 479
И аз спечелих -25% на Ленор и го употребих веднага. Точно от това имах нужда в момента. Много съм доволна! Simple Smile
Ще следя за талона на Бенетон. Харесаха ми чадърите им. С удоволствие ще си купя още един Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт