Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 59 523
  • 744
  •   2
Отговори
# 450
  • Варна
Аз пък имам -25% на всички продукти на Ленор

# 451
Да си ги ползват. Не виждам за себе си как ще изтърпя девет часов работен ден, да имам  менструация и да седя само с едно единственото средство за абсорбация, което не мога да сменя, или смяната му е свързана с влачене на още няколко чифта, които да нося из целия коридор до тоалетната, там да свалям обувки, панталони, чорапогащи и тн и после да връщам изцапаното, за да пера... А лятото в жегите, когато се потя. Представете си да седите цял ден с една превръзка от-до, така ги виждам тия гащи, като вид превръзка за целодневно ползване... Всъщност няма значение. Чувствам се прекрасно с метода, който съм избрала аз. Просто се опитвам да разбера ползите от метода, който вие избирате, но уви не мога.
Преди години гледах видео на инфлунесърката Антоанет Попова Янг.. показваше такива гащи и беше доволна, поне така казваше, беше намерила алтернатива на еднократните превръзки и свеждането на отпадъците до минимум. Но след време пък в Инстаграм канала й се въртяха доста често реклами от нея самата, на обикновени , еднократни превръзки олуейз 😂
Ако искате потърсете й видеото в канала. Не беше скоро и не знам същестува ли към днешна дата. Подробно обясняваше за подобен вид менструално бельо, за когото се замисля да пробва

# 452
А трябва ли да се “хейти” нещо, което някой е избрал да ползва? Тяхна работа си е как го употребяват и защо.Не виждам защо въобще го дискутираме.Има хора с алергии към превързочни материали и те търсят алтернативи.
Аз не ползвам, но мисля да си взема, защото ползвам чашка от няколко години и ми пропуска, когато се усетя вече съм се изцапала.
Защо ползвам чашка- искам да сведа до минимум употребата на тампони чисто здравословно, превръзки не обичам, а искам и да не цапам планетата излишно.
Не знам защо трябва да хулим нещо, което никой не ни задължава да ползваме.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 15:48 от ДХ3

# 453
И аз спечелих - 25 % на Ленор, много съм доволна.

# 454
  • София
Имам въпрос за дневния крем на InoPharm с фактор 50 защита - някой ползвал ли го е и как е като консистенция?

Сега ползвам на друга марка, уж луксозен крем (и доста по-скъп), ами тежък (мазен) е за моята кожа.

За този ми е питанката: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/inopharm-dneven-krem-za-litse-pu … 800038937470.html
Скрит текст:

Също, за този на Нивеа гледах добри отзиви в едно ревю, дали се е продавал скоро в dm? Или е от артикулите, които с месеци ги няма...

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nivea-sun-matirasht-slantsezasht … 005900475626.html

# 455
  • София
Спечелих 15% отстъпка за избрани продукти. Да разбирам ли, че са продукти, които избера?!
Освен това ми изписа, че днес вече съм участвала. До крайният срок на играта, всеки ден ли мога да участвам?

# 456
Кой,каквото е решил,това ще ползва.

И аз спечелих - 15 % на най-скъпият продукт в кошницата - на избрани продукти.
Но вчера оставихме 123 лв там за бебока,та едва ли скоро ще се наложи.

# 457
  • Бургас
Аз ползвах подобни бикини през нощта като допълнителна защита от протичане, тъй като чашката понякога преливаше или се разместваше, ако полузаспала не съм я нагласила добре. Бях доволна, само дето моите шумоляха неприятно Grinning  Но наистина е излишно да дискутираме дали се ползват от някого и защо - за да ги има, значи се търсят и купуват с определена цел Simple Smile

От скреча и аз имам 15% на най-скъпия продукт от поръчка/покупка от магазин, ама допълнително ще умувам какво ми трябва, че тъкмо отивам да си прибера био-поръчката от избрания магазин Wink

# 458
Сега като споделихте, може би бих си купила за нощна презастраховка, тъй като след второто раждане често имам проблем с протичането през нощта.
Хубавото на нашите дни е разнообразието-всеки може да открие за себе си кое му върши работа и харесва.
На мен ми се падна 15% на Филипс.

# 459
Аз спечелих -20% на продукти Бенетон и много се зарадвах, защото искам чадър да си купя. обаче явно не съм го запазила /не разбрах какво не съм/съм направила/. И после ми даде намаление за чорапи. Няма да го ползвам
Менструални бикини ползваме и двете с дъщеря ми, но не са купувани от ДМ, ако има значение. Ползваме ги само през нощта като допълнителна протекция т.е. винаги с превръзки. По-удобно ми е, защото преди това слагах еднократни чаршафи, които шумят, набират се....

# 460
Е то нали е веднъж всеки ден, може пък и да ти се падне отново за тия дни.

# 461
-25% на Ленор-доволна!

# 462
25% на кремове и лосиони за тяло на Нивеа. Ще видим дали ще го ползвам.
Доволна съм, че пуснаха скреч карти!

# 463
Знаете ли, дали перлите за почистване стават и за бутилки Tupperware?
Някой дали е пробвал?!
Иначе - тези дни (ако не и още тази вечер) ще мога да дам мнение за ефективността им в ел.кана, която е частично стомана и пластмаса. Не ми е толкова ценна, та ще я жертвам, защото в описанието на перлите пише, че не са подходящи за пластмаса.
Наясно съм, че пластмасите са различни и искам да си направя собствен анализ, но пък не ми се жертва бутилка на Tupperware Smile

# 464
  • София
Аз също имам 25% на дамски лосиони и кремове за тяло Нивеа. Няма да го ползвам, ако някой го иска, да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт