Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 59 509
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Севда, виж дали няма в друг магазин и поръчай до него, без доставка. Аз така ходих на другия край на града, там ги имаше моите продукти.

# 436
И за трите магазина ми изписва това

# 437
Това, което искате го няма в наличност в магазините във вашия град, дори на място да отидете няма да го има.
Аз също махнах някои неща, които исках, но пък взех такива, които не съм пробвала.

# 438
  • Русе
А защо е необходимо то, би попило пропуснато от превръзка ли?
И аз това се чудя откакто започна дискусията за това бельо, понеже не съм го чувала преди.
Замества превръзките.

# 439
  • Бургас
Мисля че това бельо се носи без превръзката
Бикините са дебели и плътни. Мисля имат някаква защита от протичане и цапане.
Не съм използвала такива.
Виждала съм ги и само предполагам какъв им е начина на предпазване.

# 440
Може да се ползват самостоятелно, а и като екстра протекция за хора със силен цикъл, ползващи тампони или чашки.
Също за по-леки дни без други средства ги ползват дамите.Има такива бански също.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 01:03 от ДХ3

# 441
  • 1st floor
Може да се ползват самостоятелно, а и като екстра протекция за хора със силен цикъл, ползващи тампони или чашки.
Също за по-леки дни без други средства ги ползват дамите.Има такива бански също.
А дали се очертават ръбовете под панталон или тясна пола?

# 442
  • софия
Да се ползва менструално бельо, без предпазни средства, ми звучи нехигиенично. Резонно е за допълнителна протекция.

# 443
  • Сливен
Пуснаха игра със изтриване на скреч карти от днес до 26-ти.Спечелих 15 % на всички душ гелове.

# 444
  • софия
На мен се падна -15% на всички парфюми.

# 445
То е като превръзките, защо да е нехигиенично?Едно време са слагали парчета плат, които са перяли.
Аз се каня отдавна да си купя, лато протекция от протичане на чашката, което ми се случва.Не знам дали се очертават.

# 446
  • софия
Превръзка/тампон/чашка се сменя на няколко часа и си представих как се перат или ходя с няколко чифта в чантата и се г*зурча да сменям в обществената тоалетна.
Не упреквам никой, който ги ползва, но е отвъд моите граници 😏 Не мога да си представя да ги ползвам като основен протектор.

# 447
От скреч-карта спечелих 15% на всички подаръчни комплекти.

# 448
Щом толкова много жени ги ползват, значи има защо.

# 449
На мен ми се паднаха 15% на електрически накрайници, четки за зъби и душове за зъби на Philips. Доволна съм, ще заредя накрайници.

Общи условия

Активация на акаунт