Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 59 480
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Вчера купих от какаото Simple Smile ,но все още не сме опитали. Надявам се да се хареса на децата. Подсладено ли е?
Вчера и аз понечих да го купя, но имаше страшно много захар в състава и се отказах. Аз просто не трябва да приемам никаква захар и затова, за останалите предполагам че ще е окей.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 18:17 от Lale_Lili

# 421
Има ли в ДМ менструални бикини за многократна употреба? Гледах, но не намерих. И онлайн не са налични. Jessa тяхна марка ли е?
Jessa е марка на ДМ. Преди имаше менструални бикини, но от близо година не съм виждала да се предлагат

# 422
Преди две седмици видях в нашият ДМ, имаше няколко вида, или размера, не съм сигурна.

# 423
Утре купона дали ще е още валиден??

# 424
  • Пловдив
Вчера купих от какаото Simple Smile ,но все още не сме опитали. Надявам се да се хареса на децата. Подсладено ли е?

Приятно подсладено е. Детето го одобрява.

# 425
Захарта е на първо място в състава. И аз го загледах, но точно това ме отказа.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 14:15 от Дидичка

# 426
Преди две седмици видях в нашият ДМ, имаше няколко вида, или размера, не съм сигурна.
В София ли?

# 427
zai4eee, да.
Но, сега като им гледам онлайн магазина, дали не се бъркам, и да бяха само за еднократна употреба.

# 428
Подарявам си кода за ДМ био, валиден до днес. Не стигнах до магазина

# 429
Знам, че сме повече на тема храна покрай dmBio талона, но минавам да похваля този молив на вежди на Alverde.  Лесно се нанася, дори и след 8 часа не се размазва дори и на моята комбинирана кожа, хубав наситен пигмент. За 6лв, че и натурална козметика съм мн доволна.

# 430
  • Плевен
Направете си поръчка онлайн ако искате с опция получаване от магазин и ще имате време да си я вземете.

# 431
  • София
Менструално бельо днес имаше от всички размери в ДМ Княжево -София.
Скрит текст:

# 432
А защо е необходимо то, би попило пропуснато от превръзка ли?

# 433
Направете си поръчка онлайн ако искате с опция получаване от магазин и ще имате време да си я вземете.
5 лв за доставка няма да им дам.
Цялата идея на купона се губи като ще давам 5 лв за доставка. Магазина е на 3 пресечки от мен ама не мога да си взема поръчката от там, трябва куриер да чакам.

# 434
А защо е необходимо то, би попило пропуснато от превръзка ли?
И аз това се чудя откакто започна дискусията за това бельо, понеже не съм го чувала преди.

Общи условия

Активация на акаунт