Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 60 858
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте , момичета! Имате ли впечатления от този серум, моето вит. С свършва и ми се стори добра опция с талона Simple Smile
Скрит текст:
Мисля да го пробвам , с този  ваучер от 20% цената наистина  е добра.
 Все пак някой,който го е закупил вече ,моля споделете как ви се струва. Hands Pray

# 601
Имам свободни талони за чорапи и комплекти, ако на някой му трябват да пише
Скрит текст:

# 602
Здравейте , имам свободни 2 талона за 15% отстъпка на парфюми , един за чадърите Benetton и 15% на продукти на Penti ,ако някой иска нека ми пише

# 603
Малката лисичка, това го няма при нас, нали?

# 604
  • софия
Имам тези талони:

# 605
  • пустинята Гоби
Аз ползвам ВВ крема на Миша, за който има талон, кожата ми е мазна и ми понася добре. По принцип е индивидуално всичко и трябва да се пробва

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 18:31 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 606
Малката лисичка, това го няма при нас, нали?
От Кърджали го купих.
Днес подарък и за тийнката взех: четки есенс.

# 607
  • София
Кой от кремовете със слънцезащитен фактор е подходящ за комбинирана кожа? Някой с,....
Имам и ползвам дневен крем за лице с мадагаскарска центела spf 30 и слънцезащитен с мадагаскарска центела spf 50. И двата добре се отразяват на кожата ми. Точно когато ги купих, мисля, че тук прочетох лоши отзиви за единият, но при мен и двата са добре. Смесена е кожата ми. Не помня кой е недолюбвания.

# 608
  • Шумен
Посочените таблетки са  алкализиращи, т.е спомагат за подобряване на  алкално-киселинния баланс в организма. Трябва средата да е по-скоро алкална, отколкото киселинна. Това зависи от начина на хранене.  Не знам какъв ефект би се усетил осезаемо след употребата им. Според мен е добре да се напрви тест за стойности на pH  за ориентир и според резултата да се приемат.

# 609
Витамин с то действа,но лепне 🤔и стяга странно кожата!

# 610
Не всички лепнат. В момента ползвам на Ревокс, не лепне и много добре тонизира кожата.

# 611
  • 1st floor
На мен серумът с Вит Ц на Миша много ми харесва. Вече няколко месеца го ползвам. Не лепне, не опъва, харесва ми. Бих повторила, когато свърши, но натрупах от промоциите много серуми и първо тях ще изразходя. В ДМ има двойна опаковка и мисля, че тя ще излезе по на сметка, отколкото с талон.
Аз май искам да пробвам някой от кремовете им за лице, но съм със смесена кожа. Лятото дори мазнее. Кой е най-лек?

# 612
Оставам с впечатление,че това дали лепне зависи от моментното състояние на кожата.
Точно Ревокс ползвам и аз и до преди седмица лепнеше ужасно,опъваше,много неприятно усещане,след него трябваше с голямата лъжица да слагам крем.
Сега почнах нов продукт вечер и виждам кожата си по-хидратирана,респективно и вит. Ц ми лепне по-малко.
Може да е съвпадение де. Grinning

# 613
  • Mostly in my mind
За вит. С може да видите и в нова кожа. До 3 март има намаления. Извинявам се за офф-а Blush

# 614
Не аз мисля да го хвърля ,просто е сега пак ме опъна и залепна 😒знаете ли за друг серум вит.с но.да не е за 50 лева .

Общи условия

Активация на акаунт