Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 315
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
D-frag12, като имаш толкова Авентуси, би ли споделил кой според теб е най сполучлив? Питам, защото мисля да купя един за подарък. До сега е ползвал Montblanc Explorer и много го харесва.

# 346
Blackberry & Bay (Jo Malone) в изпълнение на D&P.   Храсти, листа, трева, поляна, но не цветна. Никаква сладост, никакви плодове, никакви цветя. Леко цитрусов. Кристално чиста планинска свежест.
Ето такъв очаквах да е Бриз от  Хималая  на  Гиза, но уви......
Много различен от всичко останало в колекцията ми.  Усещам го като смесица между Un jarden sur le toit, Light blue и Ball d' Afrique.
Влязох в D&P за проба на друг парфюм (More than words), а излязох намацана с тази красота ( в ролончета са  и не можеш да си пръснеш)
Принципно не съм от най- големите фенове на D&P,  но с този парфюм ме "изправиха на нокти" в най- добрия смисъл.
Парфюмът е траен, имайки предвид, че ароматите на Jo Malone не са от най- издръжливите.
Ще  се върна за петдесетка.

Бях и в Заг Зодиак за новите.
Signature Absolute (589) - нищо общо с класическия Подпис. Сладък, не  лош аромат, ама с нищо не различаващ се от много други.
Narcizo for her forever(590) -  точно като оригиналния Форевър,  браво на Заг.
Но и той не ме грабна , много обикновена роза, някак ретро дори .
Lira -  сладък лимонов кекс . На  Martin Lion е същия. Доста е трайна .
Nishan Hacivat (431)- напомня на Aventus,  дори е по- хубав, страхотно начало, но твърде ми е плосък в края си.
Tonka Cola (430)- взрив от сладост , подправки и, както се досещате, Кока Кола ( може и Пепси).
Бих го пийнала, но  не бих се напръскала с това.  Базата му е канела,  ама много канела. За който и е любител, аз не мога да я понасям.
One Million Royal(273)- ето това е парфюма , за който ще се върна с голямо шише.  Красавец !
Прилича на Еликсира, но този изсъхва по- женствено. Мъжки е , но ще си го взема за мен.
И One Million Elixir им е много хубав на Заг.

Обожавам More than words на D&P- над 8-9ч  е при мен. Преди време бях тествала Ред табакото им.Допадна ми! Сега при паралелен тест-имам мостра от Старкоп на Мансерата-смея да кажа ,че са 1:1 почти Simple Smile Така,че който търси Мансера ред табако-тяхната  Simple Smile

# 347
  • София
Какви са новите цени на Заг за 50 мл във физическите магазини?

# 348
Аз нещо не разбрах....Тестерите им ли са във вид на рол он или имат и за продаване такива(както Гиза). Ма D&P парфюмите да спрей ?

# 349
  • Deutschland
Rebel, според сайта им

# 350
  • София
Новите на Заг, които си поръчах от Иво, ще дойдат утре. Много е експедитивен човека Hands V

# 351
the_demon,  тестерите на D&P са във вид на малки ролончета.  На мен лично не ми допада това, защото предпочитам да си пръсна върху дреха. А вчера малко се измъчих да сложа на дрехата си,  но получи се де....
Иначе самите им парфюми са два размера - 50 и 100 мл.

# 352
  • Варна
D-frag12, като имаш толкова Авентуси, би ли споделил кой според теб е най сполучлив? Питам, защото мисля да купя един за подарък. До сега е ползвал Montblanc Explorer и много го харесва.
Абе то си е от нос до нос. Но за мен Парфенският е най. Бие Камея по трайност.
За брат ми пък D&P е върха. На Гиза само съм помирисвал и като аромат е супер също, но не мога да кажа за представяне. От други марки реално нямам впечатление.

# 353
Лирата на Заг е суперр-588 номер ❤
Много ми харесва , лимонов кейк❤

# 354
Здравейте, как намерихте Иво в базар, там навсякъде пише само заг зодиак като представител

# 355
# 356
  • София
Някой да си е купувал парфюм от Fragrance boutique? Върви реклама във фейсбук... предполагам, че са от тези, които си плащат, за да им забъркват ароматите. И понеже няма никаква информация за съставките, фирма и т.н., освен един имейл, който е в mail.bg, колко удобно и непроследимо, та зададох им няколко съвсем елементарни, нормални въпроси, относно състава на парфюмите и производителя, а отговорът беше, че всъщност няма да ми отговорят, защото нямам право да задавам такива въпроси. Не съм била контролен орган. Joy Много обичам да ме взимат за овца, особено разни пишман бизнесмени. Да си имате едно наум, ако все пак решите да им дадете от парите си Simple Smile

# 357
Трите аромата на Byredo  в Мартинез са на цена 10 лева, ако някой се интересува (в онлайн магазина, не знам как стои въпросът за физическите магазини). Аз си взех и трите. Африканският бал си го знаете. Библиотеката ми идва задушаваща и малко прекалено сладка, с ядкова нотка, въпреки че я няма в пирамидата. Идеята за библиотечен прах е странно предадена. Доста е траен.  Мохаве започва като дъвка турбо и продължава в посока цветя. Много ми хареса и ще си го нося активно.

# 358
  • Deutschland
Мъжът ми ще ходи през март до България, така че чакам още отзиви за тези новите на Заг. Трайността живо ме интересува.

# 359
  • БГ
Здравейте,
днес по грешка пръснах K by Dolce & Gabbana и много ми хареса Grinning видях, че във фрагрантика дават като близък до него Ra'ed Luxe Lattafa Perfumes - някой пробвал ли го е Simple Smile https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Ra-ed-Luxe-65392.html

Общи условия

Активация на акаунт