Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 411
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Получих и някакви подаръци - по един парфюм за всяка поръчка, единият е Не24, който не разбрах какъв е, но не ми и хареса. Нещо ментово с борови иглички и лимон усетих. Като ароматизатор на тоалетна ми ходи повече.
Сега разглеждах сайта на Eyfel и този Не24 е CH Men Prive. Имам айфелските JPG Le male essence и Roberto Cavalli Uomo La Note, които спрягат за много сходни с СН Men Prive. И двата обаче са средна хубост като аромат за мен. Нещо киселяво като буркан с кисели краставички усещам всеки път. Във въздуха от полъх ухаят добре, но ако ги вдишаш дълбоко отблизо, не чак толкова. Така че напълно те разбирам.

# 271
Ох, тъкмо съм в очакване на Alien Godess и Born in roma coral fantasy на Гиза. Мислех да не купувам повече засега, защото наистина не мога да изпръскам толкова много парфюми, които съм събрала 😄 Обаче с този Portrait of a lady яко ме зарибихте. Чудя се дали да не пробвам този на Заг. Някой има ли мнение?
Иначе да похваля More than words Xerjoff на D&P. Траен, запомнящ се, различен, вдъхновяващ даже според мен. Мирише на дрехите дори след пране. Околните го забелязват и ме питат за него. Една колежка каза, че иска да се залепи за мен и да го мирише постоянно. Вчера си пръснах едно пръсване на ръката и обикаляйки из стаята, мъжът ми ме попита с какво пак съм се напръскала, а той беше на няколко метра от мен. Препоръчвам го.
И последно да попитам, ако някой иска да се раздели с някоя имитация на Portrait of a lady да каже. Ще питам и в размените. 🤗

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 14:52 от ДжинаДи

# 272
  • БГ
ДжинаДи, моля те сподели впечатления и за двата като дойдат Simple Smile

# 273
ДжинаДи, моля те сподели впечатления и за двата като дойдат Simple Smile
Аз всъщност съм поръчала доста от там, но другите са за приятелки. Ще пробвам всичко и ще кажа. Досега имам много добри впечатления от Опера Соспиро. Една колежка го взе и ни хареса много, макар че някои бърчат носове. На мен много ми прилича на Ange ou demon Givenchy. Пробвах мостра и наистина за мен е много подобен. Starry night също е разкошен.

# 274
  • Бургас
Аз подуших оригиналната Алиен Годес и според мен има разминаване с този на Гиза.Оригиналът ми е нещо като компилация между типичния Алиен и Аура, а в този от Гиза усещам повече Аура.

# 275
Скоро се пишеше за Ана Абиейд Руж, мисля че това е най-ниската цена на която съм го виждала, след като го купихме преди три години от Емаг за около 20 лв.
https://www.zivada.bg/lattafa-ana-abiyedh-rouge-p224399/?cid=4942
има и три предложения от Алхамбра
https://www.zivada.bg/maison-alhambra-c5761/

# 276
  • София
Мазуми дали има имитация?

# 277
  • Deutschland
Във Фрагрантика има няколко парфюма, които са уж близки до Мазуми. Единият е на Тесори, другия Evasion, има и още

# 278
  • София
Благодаря, Фрау!
Evasion много отдавна не е това, което беше преди години. Има го в един магазин на кооперативния пазар в Люлин.  Може да го пробвам пак. Но този Тесори ще го потърся.

# 279
Оф, на този Артист 1 на Алхамбра много му се чудя, но така и не разбрах каква точно е пирамидата му.....
За мен пък е много тъмна и кадифена роза с пачули:) Нищо общо с Еликсира.Всеки го усеща различно Bowtie

# 280
  • Sofia
Чакам го Артиста. Много сте лоши. 
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 281
Някой има ли мнение за този парфюм? На доста добра цена се намира. Няма го във Фрагрантика. Няма и много ревюта в интернет.

# 282
Парфен ми пратиха имейл че пускат
759 ANGEL’S SHARE
762 JO MALONE – WOOD SAGE & SEA SALT

Джина чела съм че е много добро копие на Chanel Chance EDP

# 283
Вчера поръчах този Alhambra Artist 1. Зачетох се в стари коментари и уж е аналог на Портрета на Мал..но се обърках. Портрета го знам , макар че спомените вече са ми бегли. Много се чудех между него и едно розово шише rose petals копие на Том Форд.  От мейкъп. За пръв път поръчвам от тези арабски. Не държа копието да е точно. Розоман съм ако е добре направен ще ми хареса. По коментари на Ре, Viki..се ориентирах. Като пристигне ще пиша. Загледах също кожите Мемо. Не познавам оригиналите обаче и се спрях. Засега. Как е докаран шафрана Бийредо? И него загледах.

# 284
Добър понеделнишки следобед! Имам едно питане за годността на маслата на Гиза. Парфюмите си имат срок на годност 3 години, нали? Как стои въпроса с маслата (техните "парфюми без алкохол"). Никъде из сайта не намерих инфо. Ще ми се да се запася с едно определено нещо, но се чудя дали има голям шанс да се развалят (малкият шанс не ме плаши).

Общи условия

Активация на акаунт