Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 352
  • 740
  •   2
Отговори
# 300
  • Sofia
Hacivat ми е новата голяма любов. Разкошен, сочен ананас. Определят го повече като мъжки във фрагрантика, но аз не усещам типични мъжки нотки в него. Свеж, плодов, без да е скучен и безличен. Имам два от различни места.
Сравняват го с Авентуса. За мен носят един и същи вайб, но този е някак по-сладък, по-плодов, по-забележим.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 18:03 от Monadirs

# 301
Дали някъде може все още да се намери сполучлив вариант на Gaultier² Jean Paul Gaultier ? Преди време си го взимах от Заг, но го спряха. А ми е някак носталгично и ми се носи точно той!
Много прилична имитация в лицето на ...Азис. Simple Smile Наскоро го продадох, траен, наситен, качествен. https://www.beauty.store.bg/p215698/azis-i-am-edt-uniseks-parfium.html

# 302
Ооо, интерес аромати са пуснали Заг. Лирата ми е любима и Hacivat също.. имам и отливки от оригинали ще сръвня 😁😁

# 303
Питах за онези парфюми, които Заг не предлагат в Бг. Нямаше информация момичето защо, но каза че ако си харесам нещо ще го получа и ще трябва да го взема, без опция да съм го помирисала предварително. Продавали се на по-висока цена.

# 304
  • обл. Шумен
Момичета и момчета, някой беше много очарован от Amouage - Honour 43 woman. Отдавна му се чудя, по пирамида ми е трудно да се ориентирам, но ми изглежда на чист, нежен и фин аромат. Ако може да споделите малко повече подробности? Също така, от къде е купен? 😊

# 305
Някой да е минавал покрай D&P-и те имали нови парфюми.Мацката от Бс-ми писа,че са заредили Монтал Интенс кафе.Получили и нови аромати,но така и не ми остава време да отида. Преди време, бях тествала Ред табако  на Мансера при тях. В началото ме удари доста силно,натрапчиво..Но послее.. Стана чудо.Поне техният , доста добре се разви. Не знам ,в оригинал как ще е,но бих пробвала на първо време dupe-версията Simple Smile И отливка евентуално за паралелен тест 😁

# 306
Момичета и момчета, някой беше много очарован от Amouage - Honour 43 woman. Отдавна му се чудя, по пирамида ми е трудно да се ориентирам, но ми изглежда на чист, нежен и фин аромат. Ако може да споделите малко повече подробности? Също така, от къде е купен? 😊
Имам на Гиза-да,мирише на чисто,сапунено такова...Не съм го носила активно, защото го взех есента и досега съм на по-хард аромати 😁. Хубав е и траен

# 307
  • обл. Шумен
the_demon, много благодаря!🙂 Едвам ме нави! 😋

# 308
  • София
Някой да е минавал покрай D&P-и те имали нови парфюми.Мацката от Бс-ми писа,че са заредили Монтал Интенс кафе.Получили и нови аромати,но така и не ми остава време да отида. Преди време, бях тествала Ред табако  на Мансера при тях. В началото ме удари доста силно,натрапчиво..Но послее.. Стана чудо.Поне техният , доста добре се разви. Не знам ,в оригинал как ще е,но бих пробвала на първо време dupe-версията Simple Smile И отливка евентуално за паралелен тест 😁

Писали са във фейсбук какво ново имат. Не мога да разбера защо не си поддържат сайта...  Burberry Goddess е един от новите Simple Smile

# 309
Някой да е минавал покрай D&P-и те имали нови парфюми.Мацката от Бс-ми писа,че са заредили Монтал Интенс кафе.Получили и нови аромати,но така и не ми остава време да отида. Преди време, бях тествала Ред табако  на Мансера при тях. В началото ме удари доста силно,натрапчиво..Но послее.. Стана чудо.Поне техният , доста добре се разви. Не знам ,в оригинал как ще е,но бих пробвала на първо време dupe-версията Simple Smile И отливка евентуално за паралелен тест 😁

Писали са във фейсбук какво ново имат. Не мога да разбера защо не си поддържат сайта...  Burberry Goddess е един от новите Simple Smile

Кой да провери 😂.Ще видя в Бургаската страница. Благодаря ❤

Редактирам :Видях,но не ме грабнаха.Носила съм дамските в оригинал.Ще отида за тест поне.В оригинал поръчах от Венера Oudmaizing,да видим 😁.Надявах се,да заредят някой нишов бранд.

# 310
Момичета и момчета, някой беше много очарован от Amouage - Honour 43 woman...
Аз бях писала за Гиза варианта- много елегантен и БЕЛОЦВЕТЕН парфюм,без да е ретро.Не ми е чист на мен,елегантен и луксозен ми е:)

# 311
  • София
От новите предложения на Заг кои са, или могат да минат за унисекс?

# 312
Здравейте! Може ли помощ за добра имитация на  Jean Paul Gaultier le male le parfum?

# 313
Любим мъжки парфюм!!!

# 314
  • Стара Загора
Исках да пробвам 585 на Заг. Търсих го на две места в Стара Загора, гледат ме като полезно изкопаемо Simple Smile Изобщо не знаели, че има такъв...

Общи условия

Активация на акаунт