Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 089
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Момичетa, излезе ми тази реклама. Нещо познато да виждате?

Щото ние тука на едро можем да си спретнем една поръчка 😁

Bade'e al Oud Amethyst = Psychedelic Love/Initio
Anarch = Tiziana Terenzi/Andromeda
Opulent Musk - Ana Abiyedh Rouge by Lattafa (намерих едно изказване, че наподобява него)
Ekhtiari = Dior/Joy

# 541
..
Opulent Musk - Ana Abiyedh Rouge by Lattafa (намерих едно изказване, че наподобява него)..
Демек Бакарат Руж Simple Smile Имам два за жалост,един купен на сляпо и един подарен Simple Smile Не понасям Бакарат Confounded

# 542
Не съм ровила в сайта, ако разгледате и има нещо уау , може да питаме колко е минималното количество за поръчка.

# 543
Не издържах на изкушението и се сдобих с TF Soleil Blanc на Рефан. Тествах го само на блотер, надявам се и на кожата ми да е толкова прекрасен. Ако не се спогодим, с удоволствие ще го ползвам за ароматизатор вкъщи. Браво на Рефан!🥥🌊

# 544
Ясно, че ще се ходи за тест до рефан на  Solei Blanc TF .
Нещо друго да препоръчате, хубаво за тест, да не бия път само за един аромат.😁😁😁

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 19:14 от Ilianapetrova

# 545
  • София
Ясно, че ще се ходи за тест до рефан на  Solei Blanc TF .
Нещо други да препоръчате хубаво за тест, да не бия път сами за един аромат.😁😁😁
Виж Arabian Tonka. Montale всичко, което познавам, е изящно и изпипано. Остава да са се справили поне добре.

# 546
Ясно, че ще се ходи за тест до рефан на  Solei Blanc TF .
Нещо други да препоръчате хубаво за тест, да не бия път сами за един аромат.😁😁😁
Виж Arabian Tonka. Montale всичко, което познавам, е изящно и изпипано. Остава да са се справили поне добре.
Ще го пробвам и него, благодаря 🤗

# 547
Никъде не намирам каталог на Рефан с добавени кои парфюми имитират. Ако някой има линк, моля да го сподели😉

# 548
  • София
Никъде не намирам каталог на Рефан с добавени кои парфюми имитират. Ако някой има линк, моля да го сподели😉

https://refancyprus.com Тук за инфо. Има и таблица в първия пост, но при мен не се отваря никога изцяло, а само частично. Също и не е актуална.

# 549
  • Light of Zartha
Взех прасковата. Има някаква много странна и остра нотка. Мога да а опиша с една единствена дума - франк. Който е подушвал този парфюм някога ще ме разбере. За момента не ми харесва. Не усещам прасковата, а мп твърди, че миришело много сладко, като есенция за сладкиш. Аз надушвам стар одеколон. Ще му дам шанс, дано се променят нещата.

# 550
Имитация на Issey Miyake L'Eau d'Issey  има ли?

# 551
  • София
Вчера си купих La petit robe noir-Martin Lion от Хит Младост(Евроленд-19,95лв.) и имам на Рефан. Рефанското начало е малко по-бадемово, а на МЛ е по-вишнево, но май ще се окаже,че рефанския е по-шлейфов, по-траен...поне на моята кожа е така.

# 552
  • Deutschland
Версията на Рефан е страхотна. Много траен, дори и на моята кожа.

# 553
  • BG-DE
Версията на Рефан беше страхотна, жалко, че са я спрели 😭

# 554
Здравейте, интересувам се някой има ли мнение за Lattafa Qaed Al Fursan Unlimited?

Общи условия

Активация на акаунт