Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 106
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Много положителен отзив от мен за Номада на Сан Сиро. Любим парфюм, който дълго ползвах в оригинал и във версията на Заг. Сан Сиро са плътно по оригинала и с отлична трайност, без никакви съпътстващи нотки. Браво!

# 556
  • София
Здравейте, интересувам се някой има ли мнение за Lattafa Qaed Al Fursan Unlimited?

Аз го имам. За мен си е дамски. Усещам кокос, но и иланг, цветя - носих си го с удоволствие. Не е тежък и натрапчив на моята кожа.

# 557
Много положителен отзив от мен за Номада на Сан Сиро. Любим парфюм, който дълго ползвах в оригинал и във версията на Заг. Сан Сиро са плътно по оригинала и с отлична трайност, без никакви съпътстващи нотки. Браво!
Аз, купих от тях My way и Mетеорите и също съм много доволна..

# 558
  • обл. Шумен
Не усещам прасковата.... Аз надушвам стар одеколон. Ще му дам шанс, дано се променят нещата.
Абсолютно - никаква праскова, само някакъв тежък аромат - поне зз мен. Изпръсках си мостричката, но за сега ще спра до тук.
Хм, в https://refancyprus.com/product/147/ този аромат го имат - "1881",  а миналата седмица в едно малко магазинче, ми казаха, че вече не го предлагали. 🤔

# 559
  • София
Емилия, никое магазинче не е длъжно да поддържа целия асортимент - зареждат това, което се търси.
Във фирмените на Рефан, които не са хич много, е по-вероятно да го има.

# 560
  • Deutschland
Да. В малките магазини обикновено имат Обувката, Олимпеа и подобни.

# 561
Някой да знае добра имитация на Нов Поглед Диор  За съжаление при Гиза е свършил. Това е оригинална версия New Look 1947 2010г.
Търся в търсачката но нищо

# 562
Здравейте на всички, да попитам от къде мога да видя пълните списъци с новите аромати също на сан сиро,  на първата страница в списъка няма ги номерата които ме интересуват и които ги има в официалния сайт на сан сиро, като например к258

# 563
  • BG-DE
Явно не ми е било писано да се пръскам с Ани на Дивайн, някъде по трасето GLS ми изгубиха явно пратката, защото трябваше да я получа във вторник, а до днес ни вопъл ни стон и никаква промяна на статуса в тракинга 😭

# 564
  • Deutschland
Може би трябва да им се обадиш. Понякога и на мен ми късат нервите.

# 565
  • BG-DE
Благодаря, ще се наложи явно да им се звъни, аз за първи път имам вземане даване с тях но ако Дивайн продължат да работят с GLS това определено ми е последната поръчка от тях 🥴

# 566
  • Пловдив
Ще може ли да ми препоръчате нещо свежо, като за 17 годишен, от имитациите на Рефан? Харесах си няколко неща от тях и мисля да ги посетя тези дни, пък младежът искал парфюм. Нещо свежо искал, но трайно, но пък да бил мек някак и да имал може би нещо плодово, ако съм го разбирала какво иска да каже. Нещо свежо и трайно, като за тийн, с две думи? Благодаря предварително. А, и по-трайна от на Заг имитация на Армани Си пасионне знаете ли?

# 567
  • Пловдив
Здравейте,
потършувах из форума, но не успях да открия дали сте коментирали за имитация на Sakura на Dior. Можете ли да ме ориентирате, ако има такава или поне за подобни имитационни аромати - нещо свежо, което да мирише на цветове на плодни дръвчета.
Благодаря предварително!

# 568
  • Sofia
Явно не ми е било писано да се пръскам с Ани на Дивайн, някъде по трасето GLS ми изгубиха явно пратката, защото трябваше да я получа във вторник, а до днес ни вопъл ни стон и никаква промяна на статуса в тракинга 😭
На мен веднъж ми се беше загубила поръчката и от Дивайн автоматично генерираха нова поръчка и ми я изпратиха отново. Нищо не съм им писала, но ти ако искаш драсни един ред в чата да ти я изпратят по-бързо. Много са точни във всяко отношение. Светкавично решават всички проблеми.

# 569
  • Варна
Ще може ли да ми препоръчате нещо свежо, като за 17 годишен, от имитациите на Рефан? Харесах си няколко неща от тях и мисля да ги посетя тези дни, пък младежът искал парфюм. Нещо свежо искал, но трайно, но пък да бил мек някак и да имал може би нещо плодово, ако съм го разбирала какво иска да каже. Нещо свежо и трайно, като за тийн, с две думи? Благодаря предварително. А, и по-трайна от на Заг имитация на Армани Си пасионне знаете ли?
252, 253, 262, 414, 423. Точно за младежи са за топло и горещо време.

Общи условия

Активация на акаунт