ФЕВРУАРЧЕТАта на годинка стават, да са здрави всички пожелават II

• 8 827
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
Моя милост по настоящем е държавен служител, а по хартия строителен инженер.

Калоян изкара зимата с едни ботички на Капчица(доволна съм) и домашни обувки на Чипо(за 8 лв., но са с много мек борд). Сега съм харесала едни за домашни на Капчица. Много ми се иска да го пускам бос, но в нас е стоден пода и не става, а в нашите вече имахме два три плонжа на паркета(като е само по чорапи)  и пак сложихме обувките Cry. Но съм решила лятото на морето и на вилата да го изкараме по цигански - боси.

# 241
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ,СОФИЯ,ДЕНИС И ВАЛЕНТИН! baloni
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ТЕЯ,САНДИ,МИТКО И ДЕЯН! baloni bdbaloni Пожелавам на всичките дечица много усмивки и да бъдат здравички.
Нашето столче за кола му забравих марката,но без него не можем много е удобно.Понеже всеки ден като излизаме сме с колата/няма как да сме без нея понеже живеем по отдалечено/.Аз по образование съм икономист поточно специалноста ми е МИО и работа в една голяма фирма като ревизор.В къщи детето го обличам с боди с дълъг ръкам,долнище на анцунг,елече,къси чорапки и обувки задължително,защото сме с паркет и той много се хлъзга.А и по чорапи не му е удобно да върви.Обувките са ни на КК.
Весело посрещане на празника на празнуващите.

# 242
  • Варна
Благодаря на всички за страхотните пожелания към моя рожденик. Heart Eyes
А сега ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ КАЛИ,СОФИЯ,ДЕНИС И ВАЛЕНТИН!!!!!!!!!!!!!Да са живи и здрави и много усмихнати. bdbaloni baloni.
Момичета,изкарахме рождения ден страхотно,чак не ми се искаше да свършва-беше супер,малко по-късничко ще ви покажа снимки.
По въпроса за работата,аз тепърва ще трябва да си търся,иначе специалността която съм завършила е екология.
За обличането-слагам му боди с дълъг ръкав и тънка блузка отгоре,а надолу с чоропогащник и терлички-това е.
Отскоро и ние сменихме кошницата за кола със стол и е много удобно,ние взехме на Макси Кози,има полулегнало положение и на Митака му е много удобно и честичко си поспива вътре.
Ами това е за сега,аз ще изчезвам че имам гости,а следобяд ще намина пак да ви покажа снимки.
Приятен ден на всички.

# 243
  • БГ
Оформям лизинговите договори. А преди да изляза в майчинство с Маги /пак в същата фирма/ работих с складова програма. Заприхождавах стоката и разнасях продажбите от търговските обекти. Много се чудя дали да се върна пак там на работа  ooooh! Работното време изобщо не ме удоволетворява /до 19,30ч/, а пък все пак имам си семейство. Освен това заплатата не е висока, че да се компенсира с работното време. От друга страна в нашия град трудно можеш да си намериш хубава работа за добра заплата.
chere6ka, това все едно съм го писала аз! По образование съм магистър икономист, работих 5 год. в частно училище - пом.дир. по уч.дейност, а през последните 3 год. работя в частна фирма, официален представител на марка шевни машини за БГ и се занимавам с цялата бумащина! Много ми беше натоварено, но иначе атмосферата на работа беше чудесна, сигурно пак ще се върна там, още не съм говорила с шефа и незнам какви са неговите намерения. 3 месеца обучавах жена му и в момента тя работи на моето място.
chere6ka, не се притеснявай за скарлатината на Маги! Празнувайте!
Столчето ни за кола е на Chipolino http://images13.snimka.bg/002123208.jpg много е удобно и сигурно, не се притеснявам да оставя Марти сам на задната седалка, а аз да съм отпред или дори да шофирам!
В къщи сме с буйки, на КК. Много са ни удобни, но понякога щапаме и по чорапи.
vaniahs, ние не навличаме излишно Марти! В къщи е само по боди-потник и екипче, чорапки! Навън боди, блузка, джинси или дънки, чорапогащник!

# 244
  • София
Аз и Кали много ви благодарим за пожеланията мили мами  Hug!Да ви се връщат многократно !

# 245
  • София
Черпим  Grinning   

# 246
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА!
ДА РАСТЕТЕ ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ПОСЛУШНИ.
  bouquet

Черешка, на наша комшийка големия син се разболя от скарлатина, а малкото не се зарази. Дано бързо се оправите, а Стефчо да не се зарази.

Ние навън сме с обувчици на Капчица, а вътре с буйки на КК.

Професията ми е педагогическа, учител по математика и информатика, но все още не съм работила, тъй като сега завърших. Работя  в семейния бизнес, булчини и официални облекла, предимно в магазина се занимавам с  клиенти.

Вили е по-добре, обрива почти отшумя. Утре сме на контролен в Асеновград, а вторник в Пловдив. За това което смятат че може да е  Атопичен дерматит аз доста изчетох в Интернет и си мисля че при нас ще се окаже просто алергия към нещо конкретно. Просто сега ще давам всичко постепенно и ще я следя.

# 247
 За професиите-като за начало съм завършила рехабилитация, но съм работила като такава само 1 месец. После учих социална педагогика и сега се занимавам с деца с интелектуална недостатъчност в помощно училище.

# 248
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ, ДЕНИС, ВАЛЕНТИН И СОФИЯ! НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 249
Честит рожден ден на бонбонковците КАЛИ,СОФИЯ,ДЕНИС И ВАЛЕНТИН  nbirthday newsm38  Gift! Да са весели и игриви и мама и тати да се гордеят с тях!
Момичета, аз и Деян сърдечно благодарим за милите пожелания - да ви се връща   bouquet!
Ние уж нямаше да правим рожден ден - щяха да дойдат само няколко приятелки, но дойдоха доста хора и стана невероятен детски купон с много дечица, гости, подаръци, балони... Получи се неочаквано добра комбинация  Laughing. Определено наистина импровизираните неща са най-сладки. Деян усети, че става нещо необичайно и отказа да спи цял ден, а през нощта, явно от превъзбудата от емоциите през деня се будеше доста пъти и плачеше. Имаше и бебешка торта от бисквити и кремче с плодове, както и поръчкова торта за големите  Wink. Ето малко снимчоци за разглеждане (извинявам се за лошото качество, но са от камера):
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104128 (паролата е zvezda)
Мен ме няма на снимките, понеже бях сервитьор и оператор, нашия татко е командировка в Германия и добре, че беше една приятелка - много ми помогна.
Ето да се почерпите виртуално:
Деян в къщи е само по чорапи - не му обувам пантофи или обущета, пробвала съм, но му е по-неудобно за ходене.
А иначе аз по образование съм инженер телекомуникации и работя в любимото на всички БТК. Не знам обаче дали ще се връщам отново там на работа, времето ще покаже.

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ,СОФИЯ,ДЕНИС И ВАЛЕНТИН!     

# 251
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО СМЕ ПРОПУСНАЛИ!
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ЗАБАВНИ И УСМИХНАТИ, МИЛИ ДЕЦА!

# 252
  • Букурещ
Честит рожден ден на малкото прекрасно цветенце Калия!

Да расте здрава, все така красива и засмяна за радост на мама и татко!

# 253
Честит рожден ден на всички наши дечица, които тези дни навършиха една годинка!  bouquet
Пожелавам им щастливо и усмихнато детство!
Да бъдат здрави и да носят много радост на хората, които ги обичат!

Тези дни пътувахме и признавам, че дори не съм прочела последните страници... По диагонал видях, че говорите за работа.
Е, от личен опит ви уверявам, че освен всичко друго, когато се върнеш на работа, нямаш никакво време за форума
Laughing

# 254
  • София
честити рожден ден на всички празнуващи!

Ние бяхме за 1 седмица на планина на Добринище. КАто слушахме прогнозите за времето, решихме, че там има много сняг и не взехме количката. И цяла седмица си разхождахме Рая на ръце, защото нито в Добринище, нито в Банско има сняг. Има само високо в планината - по пистите. Иначе си починахме добре, макар и за кратко. в станцията имаше дечица и РАя много им се радваше - и те на нея. Викаше им "кака' - без значение дали е батко или кака  newsm62 .
 Аз Рая в къщи доскоро я държах по терлички, но откакто се опитва да ходи е с буйки на К&К, заради теракота в коридора, а и по паркета доста се пързаля. НА вън е със обувки на Капчица Пловдив. Някой беше показал снимка - и нашите са същите. Много са ми удобни за обуване. Взехме ги от Кооперативния пазар в Люлин за 30 лв.
 Преди да тръгнем за почивката Рая си сцепи веждата на ръба на секцията. Поплака малко, но не е сериозно. Дори вече и корчката падна - няма да има белег.

Тинка - много мъчно ми стана като пвочетох какво е станало с Вили. НАдявам се, че вече сте малко по - добре и скоро всичко да е зад гърба ви и малката пак да си щурее на воля.

Черешка - неприятно е това със шарката. Дано Стефко не я закачи и той. И Рая за малко по Коледа да я прихване. От дечицата в яслата при майка ми - нали бяхме на тържеството за Дядо Коледа там, а в последствие се оказа, че едната група имали заразено детенце.

По професия съм инженер - геолог. Преди да излезна по майчинство бях в лаборатория по инженерна геология в МГУ. После пак там ще се върна. Заплащането не е кой знае колко, но работното време ме устройва /от понеделник до петък; 8:30 - 17:00ч/

Общи условия

Активация на акаунт