ФЕВРУАРЧЕТАта на годинка стават, да са здрави всички пожелават II

• 8 827
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на днешните рожденничета:Вики,Мишето и Яна!Бедете здарви и винаги усмихнати,мили дечица!

# 256
Честит рожден ден и от мен на всички, родили се днес, включително и на моето малко съкровище и голяма любов - Виктор!  bouquet
Толкова банално звучат всички пожелания, когато касаят нашите, собствени дечица...
Да бъдат здрави! Всичко останало ще намери само своето местенце в къщичката на съдбата.

# 257
  • Букурещ
Честит първи рожден ден на Вики, Мишо и Яна! Желая ви много здраве, усмивки и безгрижно детство!

А за техните майки-

# 258
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  Виктор на {Тони},     Михаил на bobche,     Яна на Жожоба!  МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДА РАСТЕТЕ!

# 259
МАКАР И СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ТЕДИНКА НА МАМА ИГСИ.бЪДИ ЩАСТЛИВА ПРИЯТЕЛКО.НЕКА ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ БЪДАТ НАШИ ПОЖЕЛАНИЯ
ЗА ТЕДИ
ЗА ТЕБ ЧЕ СИ РОДИЛА ТОВА ПРЕКРАСНО ДЕТЕ

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 09:52 от DIVA_ORHIDEQ

# 260
Честит рожден ден на малките палавници Вики, Мишо и Яна! Бъдете здрави, весели и щастливи и карайте мама и тати винаги да се усмихват!

irinopolis, завиждам ти благородно за Добринище  Laughing. И на мен много ми се ходи някъде.

# 261
Честит празник на всички малки-големи едногодишни бонбончета,
които сме пропуснали да поздравим с Габи,
както и на днешните ни РоЖдЕнИцИ:

Яна на мама Жожоба,
Виктор на мама Тони,
Михаил на мама Бобче.

Растете жизнени и здрави, много усмихнати и послушни, малки чаровници!!!!

# 262
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР, МИХАИЛ И ЯНА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ПОСЛУШНИ И УМНИ!

# 263
Привет, момичета!

След малко ще си лягам, но все пак реших да надникна и кажа едно дзак! Нищо не съм чела и се извинявам, че ви занимавам само с моите вълнения...

Днес беше четвъртия ми работен ден. За мое голямо учудване и успокоение Габи много добре се приспособи към промените, които станаха около нея. Дори не й липсвам. Като се върна от работа ми се усмихва, прегръща ме и после иска да стои само при баща си.

Най-интересното е, че сякаш "водя" двойствен живот  Laughing – като съм на работа живея с чувството, че никога не съм излизала по майчинство, а като се прибера в къщи – сякаш все още не съм тръгнала на работа.

Ох, така се вълнувам вече за рождения ни ден. Утре ще празнуваме в тесен кръг, а в събота ще е партито. Като си помисля само, че миналата година по това време вече си се раждахме... Остават още 4 часа и моето съкровище ще стане на годинка. Направо е невероятно как за година малките бебоци се превръщат в чаровни момиченца и момченца.

Поздрави на всички!  bouquet

# 264
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕБЕШОРИТЕ - ВИКТОР на мама {Тони},
 newsm59  МИХАИЛ на мама bobche и ЯНА на мама Жожоба!  newsm59

Пожелаваме ви много здраве и безгрижни детски игри!!!

# 265
Честит празник на ето тези калпазанчета и техните майчета: Hug
              Яна на мама Жожоба  bouquet,
              Виктор на мама Тони  bouquet,
              Михаил на мама Бобче  bouquet.

# 266
Честито на малките сладури, които празнуват днес - Яна на мама Жожоба,, Виктор на мама Тони,, Михаил на мама Бобче !!! Растете здрави, весели  и щастливи, малки бонбончета!

# 267

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА-
bigdance2 ВИКТОР на мама {Тони},

МИХАИЛ на мама bobche и
                            ЯНА на мама Жожоба!  ura

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ПОСЛУШНИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

# 268
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ - МИХАИЛ, ВИКТОР И ЯНА !!!
НЕКА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ СЛАДУРЧЕТА, КОИТО ПРОПУСНАХ - НЕКА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ , ВЕЧЕ ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ!

# 269
  • Габрово
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ ВИКИ, МИШО И ЯНА И НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ! Растете здрави, весели, безгрижни и много щастливи! Весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт