💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 113

• 41 508
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви  за всичко споделено и за реакциите!!!
Докато не съм забравила за песента >>>

Erkin Koray  Sevince / Радост
В еп.30 песента започва с появата на бебето Джихан,
отварянето на очите на майката в родилното
и появата на Девин в ресторанта.
Радост голяма!!!

Това, че Къванч е душата на екипа, никога не съм се съмнявала.
Заради това негово качество, бъркам героя с актьора, с най-голямо удоволствие!!!
А този Okan Çabalar от Организето ме подсети,
защо не искам да се снимам до Къванч, ако случайно го срещна >>>

Цитат
... Седим един до друг в гримьорната, мислех си, че общо взето съм хубав, а след това гледам отражението в огледалото и себе си в него, и искам да плача. Е, кой те е молил (Kъванч) да седнеш до мен. Него ще го понапудрят малко и това е, а над нас гримьорите се стараят с часове, като хирурзи в операционна, но няма полза...

Лекинка, дружки!!!

# 406
# 407
Къванч излиза от образ 😜

Интересна картина.

# 408
Здравейте, момичета!
Аз не съм изгледала още последният епизод, но както се досещате не съм спряла да ви чета.
Много се радвам как всички работили с Киво, го хвалят за трудолюбието и сериозността, която влага в работата си,  колко е земен и човечен и колко са възхитени от Човека Киво.
Това момче е пример за подражание. Дано младите гледат и се учат от него.
За двойката АсДев, в моето сърце ще остане дълго време като номер 1. Още с първия досег до тях се влюбих и не ме разочароваха. А и на Серенайка, ще съм й много благодарна, защото покрай нея се впечатлих от Киво иии историята я знаете....
Сериала свърши, но ще го помним дълго време и ще си го преговаряме със сигурност.
Та искам да ви благодаря за топлото отношение и приемане към вашето семейство.
Аз и преди съм казвала, че вие сте една, ако не и най-хубавата тема в която съм влизала. Тук съм чела най-хубавите и задълбочените анализи за сериали....а бе, прекрасни сте! Продължавайте в същия дух и занапред, а пък аз обещавам, че ще ви навестявам при всяка възможност.

# 409
Благодаря за всичко споделено!!
и за 3-то видео!!
дано 4 е с Киво Hands Plus1
да, нашия излиза от образ....с мустак Stuck Out Tongue Winking Eye
пожелавам си през уикенда да видим КБТ с Ефе. Blush
Жаки Hug Hands Plus1
радвам се, че се присъедини към темата ни!!
олеле ще ни урочасаш, пупу 🧿
хич не обичам определения с "най" Wink
сега като няма сериал, ще настане едно затишиее....та се надявам да ни навестяваш!
наистина се пишеха хубави, задълбочени анализи по време на сериала.
липсваха ми тези на Алинка Kissing Heart /дано се реваншира/, Ани, Поли, Котето.
и аз не бях особено активна/поради лични причини/ но се стараех да се държа подобаващо като изготвяща темата./щях да напиша домакин, ама не ми звучи добре Wink/

сладури Heart Eyes

Nature Stars

# 410
Ами най сте си!....пу пу
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 411
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви на всички за интересните неща, които сте споделили! Kiss Благи, специално благодаря за преводите! Kiss Радвам се, че всички актьори казват хубави неща за ашкъма ни.
Жаки, благодаря ти от сърце за хубавите думи! Heart Много се надявам, че ще се сещате от време на време за нас и нашата къщичка! Hands Plus1
Харесах си няколко коментара от фенове на Серенай:
Цитат
Емоциите на Серенай са несравними. Тези сцени наистина разкъсват душата ви, така да изиграеш болка, страх, любов, отчаяние, вяра, всичко в един флакон. Браво
Kиво, с неговия тих глас в тези сцени, който навлиза някъде дълбоко и не пуска, с този негов поглед. Браво
Цитат
Характерът на Къванч се разкрива във всичките му роли. Човек - ДУША! Точно! Всички най-добри качества са събрани в този човек!! И това го усещаме дори през екрана! Не е погрешно, а утвърдено мнение на всички негови фенове!
Цитат
Kъванч играе много правдоподобно, трябва да го гледам и в други сериали
Цитат
За Къванч трябва да създадат награда "Сълзата на света" - никой не плаче толкова искрено и красиво освен него
Цитат
На тези двама душевни хора Серенай и Къванч целия екип им се възхищава, радват се, че имаха късмета да бъдат на една снимачна площадка с тях. А ние зрителите благодарим на създателите на сериала, че успяхме да ги видим в един проект!

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 412
Здравейте 🙂
Част 3 с руски субс:
https://www.instagram.com/reel/C24PkqQIJJd/?igsh=cG42d2k2djBydjJo

Много хубав екип са създали и определено на всички Къванч и Серенай са им фаворити.

# 413
Хубава събота Hug

Heart

Къванч е с учителя по гимнастика на Курт Ефе.

Даниела, мерси!
ще се радвам да наминаваш и ти през темата ни!!

Фенче HugKissing Heart

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 13:33 от Airra

# 414
Здравейте Бблагодаря за споделеното и преводите
Курт Ефе гимнастик

https://www.instagram.com/stories/coachozy/3294451087002271583/

https://twitter.com/tatkvnc/status/1753699614329385193

# 415
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, бързо да си пожелаеш още нещо 😍 звездите те чуват отново.
Къванч е невероятен баща във сериалите и филмите си, дори не мога да си представя как е с малкия Курт Ефе ❤️

От снощи до днес нова визия. На вчерашната снимка видях нова татуировка на лявата ръка.

Даниела, благодаря за превода 😍 Много се радвам, че пуснаха сега тези кадри. Дали за друг сериал са правени подобни видеа след края ?

За сега имаме информация, че Къванч ще бъде на 9 февруари на награждаване. Попадна ми и тази информация за 18 февруари.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 15:14 от pe04

# 416
Пепи, за последната новина Hands Plus1
няма да се учудя ако е там Къванч.
Цитат
Много се радвам, че пуснаха сега тези кадри. Дали за друг сериал са правени подобни видеа след края ?
определено не се сещам/от тези на Киво/...за АЯ , Айле е доста специален!! Nature Star2

наистина ми се сбъдна желанието Wink

но феновете си творят, липсват им АсДев.
https://twitter.com/vanillaskyhz2/status/1753490958174359554

# 417
# 418
Още когато пуснаха фрага за финалния епизод много силно впечатление ми направиха думите на Девин:"Животът трябва да се живее, гледайки напред. Животът може да се разбере, гледайки назад".
Както и книгата, която Аслан махна от ръката на Девин, когато беше заспала в апартамента си.
Оказва се, че има връзка между тях.
Книгата е "Творенията на любовта" от Сьорен Киркегор, датски философ, както и тази мисъл.

Хакан Бономо ни накара не само да се интересуваме от психология, но и от философия 😜

Другият момент, който и Беа беше отбелязала беше метафората с липсващото парче от пъзела на Джихан.

Интересно ми беше и това поливане с вода на бременна Девин. Аз за пръв път чувам за този начин на облекчаване на болката 🤔 Но трябва да призная, че Серенай беше перфектна .

Днес не пуснаха нова част, може утре да ни зарадват с Къванч. Много ми е ценно мнението на Нур Сюрер за Къванч, тя не е коя и да е .😍

Днес следобяд даваха филм с Хю Грант и вече знам в какво искам да видя Къванч и Серенай отново - романтична комедия . Мисля че би им се получило страхотно. Да си напиша и аз желанието, може и на мен да ми се сбъдне някога 😜😍😜

Серенай обаче наистина много силно се удари.

Айре, затова ти казах да си пожелаеш нещо. Като че ли ще ходят на ски. Башак е споделила някакъв магазин за зимни спортове.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 419
Хубава неделя! Hug

Терзи Hands Plus1
Проучването „Най-популярният телевизионен сериал на годината“, проведено от Xsights от името на Marketing Turkey, изследва навиците на публиката (декември 2023 г.) и Aile беше сред сериалите, които участниците избраха като редовно следени - на 4-то място.

Пепи, мерси Hands Plus1
романтична комедия със Серенай/ за НФ/, не е лоша идея, трява някой да напише по-оригинален сюжет.
м/у другото си помислих преди няколко дена, че като свършат снимките, КБТ ще отидат на зимна почивка, на ски.Wink
да видим какво ще споделят..

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 11:22 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт