💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 113

• 41 497
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

И мен ми е едно ... Ама ...
Повторение на Семейството не ми е толкова наложително,
може би защото финалът ме задоволи.
Всъщност финалът не ме кара да повтарям въпросите си,
защото сега ми изглеждат твърде маловажни.
Е, гифчета и стари и нови с удоволствие ще слагам.

Нов сериал едва ли скоро ще загледам, макар, че пробвах
да видя високия рейтинг с Хазар и Иълнмаз Е.
Както му казвате - Не ме грабна.
Все още си влача Присъдата, но без никаква тръпка.
Нещо, което бих погледнала е новия сериал с Бергюзар.  
Иначе си имам доста руски сериали, филми,
песни, концерти с които ми е приятно.
Така като се обърна назад във филмографията на Къванч -
бих гледала пак Якамоз, но ако се снима следващ сезон.

За телците като мен, които са все с рогата напред,
гледането и коментирането при онлайн не е лесна работа.
Спомням си как не смеех да пиша в К/Г , какви баталии бяха при КСШ,
как ме вадеха от обувките при ДК, ... , колко се ядосвах за края на Сблъсък.
Но коментирането на Семейство, като че ли се получи по най-добрия начин.
Благодаря ви още веднъж, дружки!!!

# 481
# 482
Къванч сподели в ИГ си и този спомен, от рожд му ден, преди 10 год.

и тия са от 27/10/2014 Greece _Thessaloniki

брех много скорпита се събраха, вкл и аз Wink
Благодаря ви за споделеното, клипчетата!! Hug
радвам се, че наминавате и от новите момичета, привлечени в темата ни от - Айле!! Heart Exl

има и ново клипче, от Анна Hands Plus1

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 21:38 от Airra

# 483
  • au bout du monde
Толкова бързо минаха 30 епизода.

Обаче толкова неща имам на главата, че ще изпуша. Дори не мога за любимия ми сериал да намеря време да си свърша работата. Като пребита съм.

Друго не знам дали ще гледам скоро. При мен идва изведнъж желанието и подходящия момент. Може да мине месец, два, а може и година преди да ме омагьоса нещо като айле.

Беа, разбирам те напълно. И аз съм така, като свикна с нещо и ми е мн трудна раздялата. Аз съм риби 😄
Серенай обаче също е рак и не знам при нея как е 😄 ако е като нас, значи и на нея й е тъжно за айле 😄

https://twitter.com/thanawithanh/status/1755358478514688225?t=Zu … N5PkC39GNdaw&s=19

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 21:51 от La Libellule

# 484
Утре силно се надявам тези мустаци да ги няма. Къванч е много активен тези дни страхувам се, че скоро ще изчезне за дълго.
Не вярвам този вид да е за нов проект. Аз се пошегувах, че излиза от образ, но може би и той има нужда сигурно да се приспособи към нормалния ритъм на живот.
На нас ни е труден прехода, но това си мислех, актьорите как преживяват тази раздяла. Работа е  вярно, но те "живеят" тези образи в продължение на месеци . Сигурно си има техника за излизане от образ, не знам.

Дори не мога да си помисля да почна нов сериал 😜. Мъчно ми е за Семейство, но добре, че свърши сега, че от другия месец при мен ще стане много тегаво. Ще си повтарям стари и евентуално нещо ако ми хване окото от Нетфликс.
Дани, благодаря за видеото, което сподели . Направих гифчета от сцените на първия сезон.

Пу, пу, че са хубави 😍. Много ми се иска да видя тяхна снимка сега извън сериала. Да си напиша, може да се сбъдне 😜

Лека 🤗🤗🤗

# 485
Дружки, благодаря ви за споделеното! Kiss
Терзи Kiss Анна отново е създала шедьовър Heart
Айре Heart Eyes
Най- верните и неразделни приятели Heart Eyes

Диве, благодаря за прекрасните кивчета! Kiss
Тeзи от Якамоз са ми любими! Heart

Аз с удоволствие бих си изгледала отново Семейство от-до, но с наши субки, никога няма да ми омръзне и той, както др. сериали на Киво, и съм сигурна, че ще открия много неща, които не съм забелязала, както става винаги. Сега не ми се гледа абсолютно нищо ново, но все пак чакам 2 -ри сезон на Шахмаран.
Нур Heart Лелее, като си спомня каква вещица беше в 1 сезон Stuck Out Tongue Closed Eyes

Пепи, и аз предпочитам Киво да е без мустаци, само ако е за роля го преглъщам  Smile Ще видим утре как ще е, да, само дано отиде.
Предполагам, че не им е лесно да излязат бързо от образ, не знам как някои веднага започват други проекти, явно има начин. Със сигурност им е мъчно да се разделят, те стават близки приятели. Благодаря за гифчетата! Прелестни са АсДев Kiss И дано ти се изпълни желанието! Hands Plus1
Лекинка! Hug

# 486
queen_fenka, колко си права… Семейство ще се помни дълго… толкова ми липсват Асдев… аз също бих ги повторила и гледала още и още, но търпеливо ще си изчакам и да най-добре да е по начина, по който процедирахме, за да няма издънки, ах, как се ядосвах…

Не пишех в темата, но нямах един пропуснат ред, всеки ден ми почваше с вас, сутрин по път за работа и вечер преди сън 🩵

Не съм загубила надежда за клипче с Киво, ще е тъпо, ако не са направили, сякаш не е в негов стил да не даде това на феновете Simple Smile

# 487
  • au bout du monde
1ви епизод на 2ри сезон ми е любим. 😀
Моментите им са наектризиращи. ❤️‍🔥

# 488
Добро утро, момичета!
Стори на Young Wolf, на което пише,че му е трудно да обобщи моментите от "Семейство", защото са много.Grinning
Надявам се, че все пак ще  успее да го направи и ще ни предостави материал за четене.
Хубав ден! Hug

# 489
# 490
Ибрахим Селим изигра първия
спектакъл за сезона с
„НИКОЙ НЕ МИ КАЗА КАКВО СЕ СЛУЧИ",
в който изигра ролята на Дейв, който
спечели наградата „Най-успешен мъжки актьор на
годината" на театралните награди „Афифе през 2016.
Ибрахим Селим не е оставен сам от приятелите си. Сред гостите бяха  и Серенай
Саръкая, Uukri Ozyildz и Мерве Диздар, Бирче
Акалай, Фатих Артман и Хакан Курташ, с които тя
участва заедно в спектакъла Алиса.

# 491
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Тази вечер сме на награждаване.

Церемонията е от 17 ч. да видим какво и колко ще видим.
Объркана съм малко от снимките от вчера, защото Седеф е качила днес стори от Атина, а вчера Къванч беше с мъжа й 😜🤔🤔

Рони, и аз като Фени ще кажа, ама защо чак сега се престраши. 😍 Макар че и при мен така се получи, аз си гледах онлайн Сблъсък, но се включих след като свърши. Дано си на късмет 🍀, че аз чаках три години докато се появи Yakamoz 😊

Ох, и първата серия, и първата серия на втория сезон, и много други серии са ми любими 😍
Тяхната сватба...

Девин колко уверена беше, че всичко зависи от нея. А Аслан най- големия манипулатор.

Нези, благодаря за информацията. Този блогър много ми харесва как пише. Хакан Бономо и Нур Енвер Шит/ сценаристка на Последно повикване за Истанбул/ бяха споделили неговите статии за сериала и филма.
Любимата ми е обаче за Пламъците близнаци и за зодиите на Аслан и Девин. Трябва да си я препрочета пак, за да сверя дали това, което беше писал отговоря на финала.

Дано днес пуснат видео ако има заснето , все пак ще има награждаване и могат да ги съчетаят двете неща.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 492
Какви са тези награди, pe04?

# 493
Привет Hug
И аз мисля, че нашите са в Атина, имайки впредвид споделеното от Седеф

и може да не видим Къванч на тия награди. интересно, че Башак нищо не сподели Thinking
Нези, в Тр. има какви ли не награди, според фенката на Чаатай от Тийми/Инеса/ хич не са престижни Wink
благодаря за новостите, които носиш в темата! Blush

https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1750913656533999851

Къванч е носител на награда в 31-те награди ITU EMOS и ще присъства на церемонията на 9 февруари - той спечели награда за най-успешен мъжки актьор на годината ⭐️#kivanctatlitug
сайта им, пак студентстки награди
https://www.ituemos.com/

хихи, имам си сърчице от Young Wolf
Скрит текст:

Серенай от 2014/ това за Ками Blush/

Пепи,
Цитат
Макар че и при мен така се получи, аз си гледах онлайн Сблъсък, но се включих след като свърши.
май не знаеше за съществуването на това място.
сега с тия ФБ групи.....

Рони Hug
наистина ще е тъпо, ако няма видео с Къванч Head Band
със сигурност не е отказал, ако са искали да го включат.

И....
Скрит текст:
знам , че чакате 30 еп, имайте още малко търпение....Rolling Eyes

................
оо и Серенай е с награда за най-успешна актриса Hands Plus1

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 15:43 от Airra

# 494
Aira,да вече  започвам да придобивам представа -награди, рейтинги...Grinning
Young Wolf, не знам жена ли е, мъж ли е, от къде е, но е доста дружелюбна личност!
Няколко пъти вече сме си писали, а и засичам, че гледа и лайква мои сторита, които нямат нищо общо със сериали и актьори.
Стискам палци, да видите Къванч довечера!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт