💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 113

• 41 490
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за преводите, новостите, коментарите и реакциите!!!

Честити да са наградите на Къванч, Серенай и Берен!!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 511
Берен и Серенай заедно на награждаването.

С едната 😍

и с другата 😍

Аслан: Мили синко, семейството, което ще създадеш е много по - ценно от семейството, от което си дошъл.

Джихан младши: Ще кажа на баба какво говориш 😜😜😜 /Хюлия...../

# 512
Привет, дружки Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Някак си усещах, че Киво няма да бъде на награждаването ... Е, поне на екран го видяхме  Stuck Out Tongue Closed Eyes Нямам идея за какво са му тези мустаци, но дано скоро ги разкара.
Поздравления за наградите и на двете партньорки на Къванч! И Серка като Киво се скъса да работи през изминалата година. Нея поне ще имаме в какво да я гледаме, нашия го гледахме във всички снимани филми, ще бъде суша известно време тук. Трябва да си направим задължително преговор Smile
Айре Heart Eyes благодаря за всичко, особено за малкия сладур! Kiss Ако ни дават по-често любимия сериал нищо няма да ни липсва Stuck Out Tongue Winking Eye
Диве, Пепи, благодаря ви за гифчетата! Kiss Малкия Джихо е невероятен бърборко Heart

Лека вечер с една готина Серенайка Hug

# 513
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Цялото видео с Къванч от награждаването с английски субтитри.

https://www.instagram.com/reel/C3MLaaWL_Fa/?igsh=NDAxMTQ0dmVudXg1

За пръв път в живота ми виждам как изглежда сценария на сериал или филм.

Много интересно, че се описва всичко, кой какво прави, музиката и думите. Мислех, че сценария съдържа само думи, а режисьора отговаря за останалата част 🤔

Клюката от вчера е, че Серенай ще издава албум и ще изнася концерти 😜
нищо че тя преди един месец каза точно обратното.

Аз нещо се огледах на новия сериал на Алперен Дуймаз на Нетфликс "Kul" . Видях само трейлър, но нещо ме подкарва да го погледна.

Къванч сигурно доста ще го почакаме докато видим нещо ново, но пък има достатъчно за преговаряне.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 514
Привет, дружки Hug

Пепи, благодаря Kiss И аз за пръв път виждам сценарий, но съм си мислела, че не може да има само написани реплики, които трябва да запомнят, нали трябва да знаят и какво да правят, докато говорят.Малко ми напомня за план - конспектите, които ни караха да пишем на времето - какво питам децата, те какво ми отговарят евентуално, какво правим през това време Smile
В момента нищо не ми се гледа след Семейство, много ми влязоха в душата героите, трябва ми време. Аз сигурно ще продължа след време с "Дивия", но четох, че и неговия сценарий започвал да буксува, ще видя. Със сигурност ще гледам 2 сезон на Шахмаран, да видя как ще я възприема сега Серка с друг партньор, че след ашкъма ще е трудно Smile
Аз пък се надявам, че Киво отдавна знае върху какво ще работи тази година. Но, със сигурност ще е за платформа, така, че скоро няма да го видим. Това ме подсети, че скоро се смях на една публикация в Любими сериали мисля, че беше, че скоро той и Серка ще снимат любовен сериал, само забравих какво заглавие му бяха спретнали Stuck Out Tongue Closed Eyes

Все още не съм гледала 30 серия, днес ще го направя.

Имайте хубав ден, дружки Hug

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 11:11 от queen_fenka

# 515
Привет момичета! хубава неделя!! Blue Heart
Пепи, Диве, Фенче Kissing HeartHug
за тоя откъс от сценария, май се възмущаваха, че има изрязана сцена с АсДев Thinking

превода на това, което каза Къванч

https://www.instagram.com/p/C3LzUjCIfnK/
Скъпи приятели от Ист. технически университет, добре , че ви има.
Благодаря на всеки един от вас, че решихте, че заслужавам тази награда.
Бъдете сигурни, че вие всички сте много ценни за мен.
Тази награда от вас ме мотивира изключително много.
За съжаление не мога да бъда с вас тази вечер. До вчера мислех да присъствам на церемонията,
бях сигурен, че ще бъда с вас, но заради промени в моята работна програма, за съжаление няма да мога да присъствам. Извинете ме и съжалявам, но при други обстоятелства се надявам, че ще срещна с вас.
Благодаря много на всички, бъдете здрави, обичам ви.

ново видео, в което коментират пеенето му!
вижте го в Ютуб
https://www.youtube.com/watch?v=IIrA-K0tt8U&t=279s

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 15:55 от Airra

# 516
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното и реакциите!!!
Още съм на гифчета от Семейството.

И да си призная за един голям пропуск от моя страна.
Едва вчера, като добавих новата награда видях,
че липсва във фимографията на Къванч "Задушаваща хватка".
Много съм лоша, като не харесам нещо от първия път.
Е, попълних пропуснатото, но за наказание пак трябва да го изгледам.
И Последното ...  ще прегледам пак.

А и все забравям да питам какво е "Бялото шоу".
Приятни занимания, дружки!!!

# 517
Серенай в ИГ

# 518
# 519
Още красотички Heart Eyes

ще има нова реклама...
ама хич не ме вълнуват вече Wink

Диве, мерси!
Цитат
А и все забравям да питам какво е "Бялото шоу".
аз си го наричам Шоуто на Беяз. /Beyazıt Öztürk/

Терзи Hands Plus1

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 20:29 от Airra

# 520
Много снимки тази вечер 😍 и все много хубави.

Аз пък с нетърпение си чакам Мави. Но може би вече е по навик, някак си асоциацията ми е Мави=Къванч.

Обаче какъв невероятен финал си имахме. Момичета 🤗🤗🤗
Само като се сетя какви бяха всички герои в началото, особено Аслан и Девин и как бавно, логично и много красиво се промениха накрая.
Сигурно от напрежението на онлайн не бях обърнала внимание, но сега ми направи впечатление колко пъти двамата си целуваха ръцете.

Сцената, когато Аслан гледаше записа на видеото пак ме разплака.💔

И се сетих, че Ягмур вече е по -богата от Девин 😂😂😂

А понеже търсехме непрекъснато символи в сериала прочетох, че според източните вярвания мандариновото дърво е символ на щастие, късмет и семейнна хармония. Та явно Хакан Бономо и него сложи не случайно.

От утре някой друг да слага кафето и закуската 😜😂

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 22:43 от pe04

# 521
  • au bout du monde
Баща ми изгледа последния епизод и много му е харесал. 😀
Първият му завършен турски сериал 😆

Аз още не съм го гледала 🫣

# 522
И аз изгледах отново последната серия 😊 много ми хареса как беше структурирана. Започнахме със смъртта, живота и раждането....може би и като малки подсказки за щастлив край, а затова имаше и сламки от Аслан - че ще е цял ден с малкия, усмивката на майка му, че е влюбен още в нея........

Освен сцените с ръцете ми направи впечатление, че имаха и такива без думи - говориха с очите и сърцата си, бяха една душа.

А сцените с малкия сладур бяха истинска наслада - малко копие на Девин. Страхотни паралели с нея - размахването с пръстта, удрянето с ръце, играта с ножа и разбира се шегите за безплатното ядене 😁😁😁

Много красив и заслужен финал след всичките премеждия.

И аз се разревах отново на видеото на Девин и при смъртта на Джихан, много емоционални сцени.

П.С. изгледах ЯКАМОЗ и сега ще има ли втори сезон, много ми хареса историята.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 10:25 от Daniela Gospodinova

# 523
Привет, дружки Hug
Пепи, макар и с малко закъснение ... успах се Stuck Out Tongue Closed Eyes

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Терзи, Диве Kiss
Айре Heart Eyes благодаря за превода! Kiss Аз също не зная от къде се взе това Бяло шоу, зная го като Шоуто на Беяз, но може би вече така ще се казва, знам ли, такива подробности не помня Smile
Ками, браво на баща ти! Hands Clap
Дани, колко хубаво си го казала ...
Цитат
имаха и такива без думи - говориха с очите и сърцата си, бяха една душа.
АсДев бяха невероятна двойка Heart

До после, дружки Hug

# 524
Привет в понеделник!! Purple Heart

Благодаря за всичко споделено!!
Фенче Kissing Heart нали Beyaz на турски е бял.
Дани,
Цитат
П.С. изгледах ЯКАМОЗ и сега ще има ли втори сезон, много ми хареса историята.
по скоро не, за съжаление....Unamused
трябваше да се обединят с 3 сезон на белгийски "В нощта", който има същата сюжетна идея/слънцето убива/ но явно не успяха да се организират 2 екипа + сценариста, а и зависи от НФ.
Иначе Якамоз си имаше доста добра гледаемост и си беше успешен като излезе по НФ.
Камилита, поздрави на баща ти!!
и аз още не съм гледала последната серия с хубавия превод...........

едно клипче от Маука/старо е, но готино/ за настроение....

здрава и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 14:13 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт