💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 113

• 41 354
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Има качен фраг:
https://www.instagram.com/p/C2RxOt7Ircn/

Красиво и трагично, Джихан.....

# 91
Привеет! Hug
Отдавна не съм слагала.....

и в ютуб...

помрачиха им щастието, тия двамата кретени Angry
Беа много хубаво ги описва!!

# 92
Превод:
Джихан: Стига, стига
Алсан: Погледни ме. Добре е, че те има.
Джихан: И теб.
Аслан: От сега нататък, за нас всеки ден ще е празник. Казвам ти! Така ще бъде. Всичко остана в миналото. Ти, аз и нашето дете.
Къймет: Не ме подценявайте, само защото Илияс не е до мен. Даже и да го няма Илияс, човекът, когото отгледа Илияс е до мен.
Аслан: От тук нататък ни очакват само великолепни дни.
Албанеца: Жалко, че вдъхновението им ще бъде пропиляно.
Джихан! Аслан!

Само да си припомня как се казваше майката на Илияс и Албанеца и ще ги сложа на мястото на ? Grinning

Очаквано Джихан ще си замине в този епизод или поне ще е поредния в болницата. Надявам се да не е ранен Аслан, защото вече ще стане твърде много. Но при всичките тези приказки за щастливи и безоблачни дни...
Ето до къде води понякога прошката. Ако Джихан не го беше пожалил това човече, сега нямаше да се налагат да преживяват отново този ад.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 12:39 от Бл@гуна

# 93
Благи, мерси Kissing Heart
майката е Къймет
и на мен не ми харесаха думите на Аслан за щастливо и безоблачно бъдеще....Expressionless
а толкова хубава гледка са двамата братя, които се подкрепят и вече са загърбили миналото.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 12:48 от Airra

# 94
Да, Айре, много ти благодаря. Къймет беше.
Сега видях още един превод при рускините и при арабките.
Въпросната Къймет казва "Все още притежавам мъдростта, с която отгледах Илияс" и "Все още разполагам с ума, с който отгледах Илияс"

С кого говори и какво всъщност казва, не знам.

# 95
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Лелее, какъв ужасен фрагман! Знаех си, че Бономо ще ни допобърка в последните две серии. Джихан как не го намери тоя малкия палячо след като видя какво готви за брат му ??? Не вярвам да не е предприел нищо, дано ни заблуждават, за да треперим до вторник, но да видим. Джихо може и да умре заради грешката си, но онзи стреля два пъти  Thinking Така ме е яд на Джихан, два пъти излъга брат си за Чейрек! А в Сойкан не трябва да има повече сватби, на всяка някой задължително се оказва в болница , аман вече!
И за мен няма сцена с АсДев, която да не ми е харесала, ето, че и в тази ще си имаме отново много хубави. Адски ще ми липсва сериала, не знам какво ще гледам без него, нищо не ми грабва вниманието  ...

Айре Heart Eyes ами така мисля, защото на Киво беше условието сериалът да е само 30 серии, защото ще е зает през новата година Thinking Че трябва да си почине след тази тежка роля няма съмнение, но чак пък половин година не вярвам  ... Ще видим, де.
Ванче, приятно изкарване там, където отиваш!

# 96
Аслан и Девин Епизод 28 Специални сцени

# 97
  • AMS

Привет, дружки!!!

Благодаря за новостите, коментарите и реакциите!!!
За фрагмана еп.29 >>>

Цитат
Ямур и Бедри се женят ...
Ледът между Аслан и Джихан се стопява и двамата отново стават „братя“. ...
Думите на Аслан към Девин „Оттук нататък всичко за нас ще са сватби и празници...“
Къймет и Ферман предприемат действия за отмъщение ...
Ферман, насочвайки пистолета си към Джихан и Аслан, натиска спусъка. ...
Звукът от изстрелите поражда въпроса : „Кой беше застрелян?“

Televizyon Dünyası

Приятни занимания, дружки!!!

# 98
Фрагментът като, че ли не ме изненада много, но тази снимка от Хакан Бономо ми подейства зле.

Сигурна съм, че нищо ново няма да започна, но дали защото за пръв път участвам в коментарите на сериал или заради самия сериал, но някак си много емоционално ми действа факта, че имаме само още две серии.😥

Прекрасните ми те 😍

В тази сцена ми се струва, че Къймет говори с Недрет.

От дясна страна се вижда много размазано, но ми прилича на забрадката на Недрет.
А този малкия добре са го пребили и изглежда още по озлобен. Като се ликвидира такъв враг никога не се оставят живи роднини, близки и далечни, ама като не са си учили уроците по история, ей така става 😜.

# 99
Цитат
А този малкия добре са го пребили и изглежда още по озлобен. Като се ликвидира такъв враг никога не се оставят живи роднини, близки и далечни, ама като не са си учили уроците по история, ей така става 😜.
А, де! Там е работата, че те имат достатъчен опит, за да го знаят...Аматьорска грешка. И това пребиване на дребния ми изглежда като реакцията на Джихан на това с гроба - сигурно го е намерил, заплашил го е, поступал го е и айде пак...пожалил му живота.
Колкото и жестоко да звучи, абсолютно съм съгласна, че дори Къймет не биваше да оставят жива.
Тя не е някоя немощна бабичка, а самият корен на злото. Дори и без дребния пак щеше да мъсти - има достатъчно пари и няма какво да губи повече...
Аз бих я очистила, за да съм сигурна, че повече няма да преживявам такива моменти както и Аслан и Девин едва оцеляха, за ужас на цялото семейство... Колко пъти може да се рискува така? Този въпрос беше поставен още в първи сезон, после и при застрелването на Аслан, когато дори Девин го осъзна и изправена пред избора - животът на любимия или този на враговете, които никога няма да спрат....Ясно е какво трябва да се направи.

А този Албанец, дори името му нелепо като перуката и цялостния му образ - БАБЮР... Ако не беше намесата на чавето, може би дори на по-късен етап да беше узнал за свадата в боксьорския клуб, нямаше така да преиграва..

# 100
Привет,дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Аз също бих премахнала най-вече Къймет, колкото и жестоко да звучи. Жалко, че "променената" Хюлия не и пръсна мозъка на тази зла вещица, която не пожали една невинна бременна жена. Жалко, и че Аслан не се вслуша в това, което му каза майка му, а мисли Къймет за безобидна старица. Защото съм сигурна, че дори и да не беше се появил Чейрек, с толкова пари в сандъци тя може да наеме колкото си поиска наемни убийци. А на Джихан пък колко съм му бясна, че излъга брат си 2 пъти и дори сега явно не е казал на Аслан каква опасност ги дебне, щом брат му е толкова убеден, че вече всичко ще е цветя и рози за тях тримата ... Надявам се, че не Джихан е този, който само е пребил малкия плъх, защото и аз ще се усъмня вече, че последните серии не ги е писал Бономо, както беше писала някоя от вас тук, твърде наивно ми е за неговата писалка. Но, нещо и диалозите напоследък не са това, което бяха, та не знам ...
Този Албанеца Бабюр не знам за какво го вмъкнаха изобщо наистина, не успях да разбера каква е тази смешна и нелепа роля на абсолютен смешник или самия актьор просто толкова си може Thinking Много, много  се надявам да не ме разочарова Хакан Бономо в самия край на тази великолепна история, защото до сега всичко беше страхотно, с много малки изключения.
Най- много ще ми липсват да ги гледам ето тези двамата! Heart

Беа, сега видях , че мислим по сходен начин,благодаря ! Kiss
Пепи, Диве, вашите гифки ми носят истинска наслада! Благодаря ви! Kiss
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 11:15 от queen_fenka

# 101
  • au bout du monde
SleepySleepy

И последен епизод

Ще има сцена от миналото

# 102
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Серенай чете сценария на финалния епизод

Леле, то ще излезе истина, че не се знае края на историята, както каза Серенай в интервю. Много ми е странно. 🤔
Наистина тези актьори са големи професионалисти щом на момента трябва да влязат в ролята. А имаше толкова тежки сцени и все си мисля, че за тях трябва поне някаква предварителна настройка.

Беа, Фени 👍 и аз съм от жестоките. Но пък не си представям Аслан да тръгне да убива възрастна жена, дори да е олицетворение на злото. Но поне да се бяха погрижили да я оставят без пари. Междудругото , Хюлия точно това му каза, човек с толкова пари може да направи всичко. Тя най-добре разбира това, щото ако и тя имаше пари не знам доколко би се променила.
Този Албанец на всички ни стои като кръпка, но Аслан също остана без средства и е съвсем нормално чакалите да излязат за плячка. Гледайки по този начин появата му е съвсем логична.

Инеса е написала, че Бирсен съобщава, че Неджат Ишлер напуска Семейството, но в ИГ няма нищо. Някой видял ли е тази информация?

Хубав снежен ден 🤗🤗🤗
Аз съм на работа 😭

# 103
  • au bout du monde
Тази обща снимка ми навява мисли, че така ще свърши. Някой ще разказва за това семейство и ще ги показва. А бе, ще си поплачем накрая.

Бабата имаше най-спокойната и лека смърт, която може да си пожелае човек.
Недрет ме трогна с речта си на вечерята.

# 104
Промо снимки 29 серия

И младоженците 💥

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 20:36 от Miraland

Общи условия

Активация на акаунт