💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 113

• 41 834
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за фрага,преводите,снимките и споделеното

https://twitter.com/narseatv/status/1748776327157625302

Seher’in kaybı herkesi derinden sarsarken; Aslan, Ferman’ın hayatta olduğunu öğrenir. Şimdi Aslan başlarındaki Babür belasının da Ferman’ın işi olduğundan şüphelenmeye başlamıştır. Cihan ise bu kez yarım bıraktığı işi tamamlamak üzere Ferman’ın peşine düşer. Babür ve Ferman’ı öğrenen Devin, her iki tehdidin de ortadan kalkması gerektiğini düşünür. Ancak Aslan, Devin’e hastanede verdiği sözü tutmakta kararlıdır. Bir daha elini kirletmeyecektir. Aslan, Babür ve Ferman’la ilgili harekete geçer. Diğer taraftan Aslan’ın riskli bir hamilelik geçiren Devin’i de stresten uzak tutmak için bir planı vardır: Doğuma hazırlık kampı! Devin, Aslan’ın tüm tembihlerine rağmen Ferman’ın hayatta olduğu bilgisini Hülya ve Nedret’le paylaşır. Böylece üçlü, Ferman’dan kurtulmak için kendi planlarını işletmeye başlarlar. Ferman ise Aslan ve Babür’ü birbirine kırdıracaktır. Bedri’nin iki gün sonra evleneceğini öğrenen Babür, Bedri’ye büyük bir hamle yapar. Bu hamle, her şeyin fitilini ateşleyecektir. Tüm aile üyeleri birbirinden habersiz kendi planlarını işletirken Cihan, Ferman’ı yakalamayı başarır. Şimdi Aslan’la birlikte Ferman’ı konuşturmaları gerekmektedir. Ancak işleri hiç de kolay değildir. Sürpriz bir isim, Ferman’ı konuşturma yolculuğunda anahtar rol oynayacaktır. Ve büyük gün sonunda gelip çatar. Bedri ve Yağmur görkemli bir düğünle marinada dünya evine girerken Ferman, yarım kalan işini tamamlamak üzere harekete geçer. Acaba “Soykan Düğünü Laneti” bir kez daha baş gösterecek midir?

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 20:48 от dterziiska

# 106
с ГП
Докато загубата на Сехер разтърси дълбоко всички; Аслан научава, че Ферман е жив. Сега Аслан започва да подозира, че  проблемите с Бабюр в живота им също са дело на Ферман. Този път Джихан тръгва след Ферман, за да довърши работата, която е оставил недовършена.

Девин, която научава за Бабюр и Ферман, смята, че и двете заплахи трябва да бъдат премахнати. Аслан обаче е решен да спази обещанието, което е дал на Девин в болницата. Никога повече няма да си изцапа ръцете. Аслан предприема действия по отношение на Бабюр и Ферман. От друга страна, Аслан има план как да пази Девин, която има рискова бременност, далеч от стреса: Лагер за подготовка за раждане!

Девин споделя информацията с Хюля и Недрет, че Ферман е жив, въпреки всички предупреждения на Аслан. Така триото започва да осъществява собствените си планове да се отърве от Ферман. Указът ще накара Аслан и Бабюр да се бият един срещу друг. Научавайки, че Бедри ще се ожени след два дни, Бабюр прави голям ход на Бедри. Този ход ще запали всичко.

Докато всички членове на семейството изпълняват собствените си планове, без да се познават, Джихан успява да хване Ферман. Сега той и Аслан трябва да накарат Ферман да говори. Работата им обаче не е никак лесна. Изненадващо име ще изиграе ключова роля в пътуването на Ферман да проговори.

И големият ден най-накрая настъпва. Докато Бедри и Ягмур се женят на яхтеното пристанище с великолепна сватба, Ферман предприема действия, за да завърши недовършената си работа. Ще се случи ли „сватбеното проклятие“ отново?

Благодаря ви за споделеното!!
хем ми е мъчно, че сериала ни свършва, хем имам тягостно предчувствие Rolling Eyes

страхотна снимка BlushHeart

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 21:19 от Airra

# 107
Е, може ли Сойканова сватба без стрелба, няма да е сватба иначе... 🫣

# 108
Много, много са хубави 😍

Но тези черни костюми по сватбите на Аслан вече ми говорят точно за "сватбено проклятие".😜

Аслан прави всичко възможно да се измъкне от мафията, но Девин явно се е запътила натам 🤔 Нали, нищо не криеше от него? С Хюлия и Недрет ще прави съюз. Направо се напрегнах 😬

Пак ме обзе лошото предчувствие.

А те и днес снимат. Сигурно са почнали 30 епизод 😭😭😭
Дамла е качила видео, но направих скрийншот. Хапват си хората.😜

# 109
Здравейте Благодаря за превода и споделенто

Aile 29. Bölüm Fotoğrafları! 📸

https://www.youtube.com/watch?v=uK32IpTpLv0&t=35s

# 110
Пак ли ще се карат?

Трите заговориничат нещо ми се струва. Признавам си, че не съм възхитена от начина, по който развиха образа на Хюлия, нито отношенията между нея и Недрет, както и между тях двете и бабата.

За сметка на това Ямур, която ми беше откровенно неприятен образ, в този сезон ми стана поносима. Харесвам ги с Бедри.

# 111
  • au bout du monde

На курса за бременни май масажи ще си правят 😄 като гледам на Аслан къде да му ръцете 😆

# 112
Привет и хубава неделя Hug
Благодаря за споделеното!

Аслан едва ли ще даде на някой друг масажист да  практикува професията си в/у Девин Stuck Out Tongue Winking Eye
Благи, и на мен са ми симпатични Бедри и Ямур, Ямур е съвсем различна през 2 сезон, а Бедри от заядлив и подмолен....стана положителен герой.

било ден на прегръдката....освен Бабин ден.

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 14:39 от Airra

# 113
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новостите, преводите, реакциите и коментарите!!!

Краят наближава и се сещам за думите
на един велик продуцент, режисьор, актьор, който казва,
че в началото всичко е ясно, върви добре, ... но към финала
става трудно, объркано и се променят доста неща. 
Та и на мен някак си ми е така объркано в Семейството.
Сценарият уж беше предварително написан, но ...
Артистите показаха блестящо всякакви ситуации.
Доволна съм от тях, но не и от сценария.
Сетих се в каква нервна криза изпадна Аслан, когато наби Толга,
какво беше когато уби  Ати, когато подаде пистолета на Ибо, ... ,
и сега когато уби Иляс. Не, не, че не бяха за убиване, ...
Хайде, добре - за последно беше Иляс.
Но от мафията се излиза ... вие го казахте как.
Болниците и връщането към живот го оставам настрана ...
И оставили мръсния бизнес, ... , станали добри, ... ,
заживели някъде далече щастливо с децата си, ... , 
Това наистина ми се вижда доста лековато.
За съжаление в живота историята има свойството да се повтаря. 
Проклятието да тегне векове. Ефектът на бумеранга да улучи децата.
И за пореден път основният въпрос остава без отговор.
Защо за греховете се плаща с нови грехове! 
Така, че един напълно щастлив финал  ще е  временно явление.
Иначе, .... Да. Животът продължава.

Какво ще гледам след Семейство? - Нищо ново, което да обсъждам.
Оставам засега с прекрасните сцени между Девин и Аслан.

Извинете, дружки, за споделеното!!!
Сигурно имате друго виждане.
Моето е такова в момента.
Приятни занимания!!!

# 114
  • au bout du monde
Аз се чудя защо в болницата двойката с бебето беше толкова възрастна и сега на курса за бременни са някакви лелки. Извинявам се, но не можеше ли млади жени да бъдат около 30г. Тези сигурна са средна възраст 45г. 🤔

Може би за да изпъкнат Аслан и Девин, но на мен ми стана смешно. Сякаш са взети някакви там, без оглед възрастта.

Аслан си носи мафията вътре в него и най-лекия натиск ще изкара всичко черно от него. Скача на бой веднага, може да убие човек. Той е израстнал така.
Където и да отиде, излезе ли някой като Бабюр и Иляс, той пак ще действа както си знае.

Като отиде в Урла, мафия няма ли там?
Ресторант ще отваря, а колко спънки може да има.

# 115
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес пак снимат. Снимката е от Дамла.

Зачудих се дали е от сета на нашия сериал, но после имаше подобна снимка и от фотографа.
Та, финала ще видим какъв ще бъде.
Аз напълно вярвам, че човек може да се промени. Много харесвам мисълта, че за да разбереш един човек, не ти е нужно време, а ситуация. Разбира се, че всички ние носим своя характер, навици, възпитание, но винаги един човек може да ни изненада приятно или да ни разочарова.
Аслан толкова не ме притеснява, но това че Девин е тръгнала да прави съюз със Хюлия и Недрет, хич не ми харесва. Тя накара Аслан да мисли и разсъждава по друг начин, а сега тя отива там откъдето той си тръгна.

# 116
  • au bout du monde
Изгледахме 27 епизод. Ами мудно беше.
Имаше свежи моменти като Неше и Аслан, когато го попита какво е правил Laughing И той й отговори - не ти трябва да знаеш Laughing

Като убиваше онези 5мата, мъжа ми вика - той като хитмен Laughing

Сцената на ледената пързалка, как си лежи и онези ги убиват. Simple Smile

Джихан как остави онзи не знам, и излъга брат си. Ами тъпо и дразнещо беше.

Лейла я пратиха извън града с децата. Ще видя в 28 дали ще кажат нещо за нея. Странно ще е така да напусне и да не кажат нищо за тях.

# 117
Привет, дружки Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Ками, е щом като 27 ти е бил муден, не знам какво ще кажеш тогава за 28 епизод Smile Лейла не я споменават.
Щом и Бирсен вече е съобщила, че Неджат Ишлер е завършил работата си в Семейство, значи наистина той ще умре, жалко ...

Но, само той ще си е виновен за това. А подозирам също, че може би и това беше желанието му Thinking Не знам от къде го видяха някои във фрага, че Джихан се хвърля пред Аслан, аз не видях подобно нещо, но явно така ще стане. А втория изстрел се надявам да не е за Аслан, а Чейрека да се гръмне сам  Thinking Както разбрах от озета, май наистина само ще яде голям бой мишока, отново много груба грешка! Хайде, Аслан се е заклел на Девин да не цапа повече ръцете си, но Джихан не е! А дали пък на тези 3-те умници Хюлия, Недрет и Девин няма да е идеята, че един бой ще свърши работа ? Ще видим още утре Thinking
Smile

Чакам с нетърпение отново сцените с АсДев, а серията почти съм сигурна, че ще завърши както фрага, та да се побъркаме окончателно до финала. Да видим какъв ли ще е той, подготвила съм се психически за всичко.

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

# 118
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Зачетох отново озета, та се замислих. След като Аслан смята, че ще предпази Девин като я отведе на лагер за бременни, значи като отиват на сватбата той вече е сигурен, че заплахата от този малкия не съществува.

Действията на Джихан може и да изглеждат на пръв поглед глупави, но неговия образ от самото начало е точно така изграден. Той се люшкаше от крайност в крайност. Копнееше за грам внимание от Хюлия, отказа се от брат си и семейството, мина на страната на Илияс, но помагаше на Аслан, после беше готов да застреля Хюлия, сега е на път да и прости. Той е като дърво без корен. Въпреки целия му копнеж да бъде част от семейство, той никъде не го намери.
Семейството, което създаде със Серап също не се получи, но беше единственото, което явно истински чувстваше като свое и затова думите за Серап го накараха да действа по този начин.

Сцената на ледената пързалка беше заснета брилянтно, много ми хареса чисто естетически 😊 светлините, музиката, приближаването и отдалечаването на камерата, беше супер 👍.

Не знам колко на чисто може да почнат живота си. По умни хора са го казали, на чисто може да се почне 40 години след като умре последния, който помни старото. Та за внуците на Аслан може и да има надежда 😜 важно е да почнат промените. Материално вече я виждаме първата. На стената е снимката на семейството, а не на един човек от семейството.

Лейла очаквам да я включат поне с телефонно обаждане, минимум. Актрисата вече снима, но поне няколко минути трябва да и отделят иначе ще остане да виси във въздуха нейната история.

Фени, застъпихме се 🤗 Гледах в профила на Бирсен, няма такава информация там за Джихан.Само онази в Тиими е писала, но като знам отношението й към Серенай всичко очаквам от нея. Усещам я, че едва се сдържа, добре, че Къванч е в сериала. Много хора я четат, а във фейсбук директно преписват от нея. Тя не е престанала от самото начало да говори за нисък рейтинг при положение, че имахме 8-9. Добре владее методите за манипулиране, но благодарение на нея аз обърнах внимание на Серенай т.е при мен, а  четох и при други, нейните думи имаха обратен ефект 😜

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 119
  • au bout du monde
На мъжете не знам какъв ще им се стори 28еп епизод. Мъжът ми вече започна да проспива моменти😆

Общи условия

Активация на акаунт