Отговори
# 165
Aaaуу наш Мерт му е харесал няколко снимки...
Според мен Баръш няма да се навие да играе за поддържаща роля, колкото и да е хубав 😄

# 166
Еми, Баръш не го искам за Сейран.
Не е за нея. Противен ми е с устата някак си. Да си целува Елка
му е достатъчно и фенките да му се радват.

За случката с Пело и Невра в мола  искам да кажа, че БИНГОТО май се върна
точно при тази, която го пожела на Сейран. Съдба.

# 167
Кате,ама ние не даваме да се  целува Сейран с друг.Той само ще я ухажва и ще плаши Ферит

# 168
  • Яко в Матрицата...
Ама какъв Баръш, какъв Ардуч ... Пфууу, чак ми стана гадно... Не давам ни Сейран, ни Афра на този чичо...

# 169
Кате,ама ние не даваме да се  целува Сейран с друг.Той само ще я ухажва и ще плаши Ферит

JoyJoyJoy

# 170
На въпроса на Пелин в Мола-кое е това момиче?,искам да и отговори-новата ми съпруга...
И тогава вече Пелин трябва да роди,няма начин
Ама и Сейран да чуе,че нали са в развод-да се зарадва малко момичето,че се е оттървала

# 171
Мене пък ме кефи Баръш 🤪 Да влиза 😂
От друга страна не спирам на мисля за тая врачка ли е , баячка ли е , или маг - където каза на Суна че всичко ще се върне там от където е започнало и ще се наредят нещата , да има търпение .. Вие представяте ли си Суна и Ферит заедно , и край на филма … Мисля си че баш така ще завърши , гадно 🥵

# 172
Е няма само за Феро бей да вкарват нов партньор и за Сейран си трябва. Този Баръш явно е много популярен, видях, че има 7 м последоватили и е нереалистично, ама хайде и на Джейхун съм съгласна JoyJoyJoy
Като вчерашния, неее.

# 173
  • Яко в Матрицата...
Баръш няма да влезна в поддържаща роля за три епизода, не се надявайте. И защо изобщо трябва да влиза някой за Сейран?

Вал, опитай пак Wink

# 174
За да се дразни Феро бей?

# 175
  • Яко в Матрицата...
Изтърка се вече това… Детската градина… Уж психологическа драма 🙄

# 176
Не мога да Ви разбера,аз само Ви поддържам
Реших да сменя плочата,че да стана от общата маса -99%
Нали това искахте
Независима Сейран,без Ферит,друг за нея...
Сега-"Вал,опитай пак"
Еми,опитвам,се де

# 177
  • София
Малко зад кадър, как се подготвят операторите и как снимат

https://twitter.com/yalicapkinieng/status/1747626116351676762

# 178
Благодаря за новата тема !

Честит празник на всички именници ! Живи и здрави !

На Сейран и стига Латиф засега. Това и беше целта - да е независима, така че да действа. Стига се  е занимавала с неправилни мъже - Феро , Юсуф.

Може лек флирт , но само толкова. Ако ще вкарват някой , дано е малко познат актьор. Стига с тези едни и същи лица на екрана. Да дадат малко път и на младите.

# 179
Цитат
Стига се  е занимавала с неправилни мъже - Феро , Юсуф
Аз не виждам един правилен мъж. Кязъм, Орхан, Халис...,че и тези дето си отидоха ,онова психарско семейство /Суна , дето омъжиха за него и брат му, дето баща ѝ я даваше на него/.
Един нормален няма.

Общи условия

Активация на акаунт