Отговори
# 255
То човек като загуби/няма доверие и да му обясняват все тая.

# 256
  • Дубай
Доверието и честноста... Там е разковничето на проблемите на Ферит и Сейран, както и 90%от турските сериали.

# 257
Отбивам се само да пусна едно
Благодаря за Галя🫶🏻! И се пазете момичета това е някакъв ад не мога все още да дойда на себе си като хората.Благодаря и на всички които се интересувате така горещо как съм на лични много е мило човек да знае че има такива приятели макар виртуални.

# 258
  • Яко в Матрицата...

# 259
  • Ямбол
Мараба къзлар 🤗
"Любовта ми към Сейфер е пътуване започващо завинаги и завършващо никога" ❤️❤️❤️

# 260
Е, как си представяте Ферит да обяснява на Сейран? Сейро, виж сега - аз ухажвам Невра, щото ми трябва магазин в нейния мол.Това е временно, да стана наследник на дядо си.  Разбери ме! И не се притеснявай, не я обичам. Само теб обичам... Може и една сълза... Confused
Катя,  гледала   си с  не добър превод :
Скрит текст:
Ферит поръча на Аби да му намери момиче,което да е красиво ,богато,недостъпно ,което да  е новата му любов ,която да събере парчетата  останали след Сейран. и с красотата си да му стане муза и модел
Аби намери Момичето,което отговаря на търсенето
Тя е   с баща,който притежава кораби,танкери,имения и МОЛове.
След като  я избра  за новата си любов се разбра ,че    преди време са искали магазин от нейните,но им отказали ,защото не дават на Турски фирми.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 11:34 от seungri

# 261
Аз гледах епизода онлайн на руски, след това с руски субтитри и аз разбрах същото като Katya_I. Никъде не чух да говори за нова муза или всички други изброени неща. Joy

# 262
Офф изгубени в превода има Grinning

# 263
Аз гледах епизода онлайн на руски, след това с руски субтитри и аз разбрах същото като Katya_I. Никъде не чух да говори за нова муза или всички други изброени неща. Joy

Скрит текст:
Разговорите с Аби  на  заявката 45.20 за новата любов и резултата след търсенето1.04  еп.53 Прослушай ги пак

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 11:58 от seungri

# 264

Скрит текст:
Разговорите с Аби  на  заявката  за новата любов и резултата след търсенето бяха в колата 53 еп.Ако не чуеш добре ,ще  проверя да посоча и минутите на двата разговора

А това с бащата ,танкерите ,моловете,фирмите къде го казват ,че к аз нещо не съм разбрала явно,а и за фирмите. Някъде не го чух,аз

# 265

Скрит текст:
Разговорите с Аби  на  заявката  за новата любов и резултата след търсенето бяха в колата 53 еп.Ако не чуеш добре ,ще  проверя да посоча и минутите на двата разговора
Няма нужда, гледах епизода. Не е нужно да ми обясняваш, знам за коя сцена говориш. И аз говоря за същата.

# 266

Скрит текст:
Разговорите с Аби  на  заявката  за новата любов и резултата след търсенето бяха в колата 53 еп.Ако не чуеш добре ,ще  проверя да посоча и минутите на двата разговора

А това с бащата ,танкерите ,моловете,фирмите къде го казват ,че к аз нещо не съм разбрала явно,а и за фирмите. Някъде не го чух,аз. Превъртях го,аз не съм гледала значи внимателно наистина. Наистина го казва това ,Аби

# 267
Сериозно ли казва това на Аби?

“което да  е новата му любов ,която да събере парчетата  останали след Сейран. и с красотата си да му стане муза и модел”

# 268
Val, аз също съм на страната на Ферит, но на онзи Ферит, който беше до 37 епизод.
В повечето случаи във филмите подкрепям мъжката част. Просто слабост, но това не ми пречи да ги критикувам за някой действия.
Не ми се мисли, ако  на някоя от нас в живота й предложат подобни "екстри" от любимия, такива които Ферит  направи на Сейран. Това не се прощава лесно.
Вярно в замяна на това той помага и защитава семейството й, но...това не заличава сърдечната болка от изневярата.
Аз лично не мога да простя подобно пренебрежение от страна на човек с когото съм преживяла много и съм му вярвала.

# 269

Скрит текст:
Разговорите с Аби  на  заявката  за новата любов и резултата след търсенето бяха в колата 53 еп.Ако не чуеш добре ,ще  проверя да посоча и минутите на двата разговора
Няма нужда, гледах епизода. Не е нужно да ми обясняваш, знам за коя сцена говориш. И аз говоря за същата.
Няма смисъл, там е загубена кауза, каквото и да пишеш на този профил. 😁

Общи условия

Активация на акаунт