Отговори
# 240
Екин Коч е играл с Кязъм в "Три куруша".
И бяха невероятни!Особено Кязъм!Между другото и сериала е невероятен!Гледах го преди "Рибарчето"!Той ми е един от фаворитите!

# 241
ехе, Рокси, той Ибо ще влезе като някой чичо- 16 години е по- възръстен ще е гадно , колкото и секси да е той.
Боран Кузум , днес цял ден се чудих как се казваше тоя красавец 😆. Него да го вкарат, много ме кефи как играе това момче.....или, не! По- добре да го пазят за цял проект с Афра, ще са готина двойка.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 23:58 от Ela1

# 242
Какво ще кажете за Онур Туна….много е чаровен….може да е психолог и Сейран да ходи на сеанси….Ферит ще откачи….тя вече има нужда да поговори с някой специалист след тази среща в мола…

# 243
Бурак Челик също не е лош вариант да изиграе ролята на доктор.

# 244
# 245
Добро утро с Феро и Сейро Grinning

# 246
Добро утро момичета някъде прочетох, че ще има сцена в която Невра ще посети Ферит в болницата и наша Сейран ще я види. Накоя от вас го беше споменала също дали наистина няма да се случи…. От това което чета и виждам като снимков материал да разбирам че Ферит ще го изкарат спасителя на татко Казъм и същевременно помагащ на баща си да избяга зад граница може би за това имаше изтекли снимки със пари… Сейран отново в девета глуха без партньор нашия нека ги сменя през два дни…

# 247
  • Дубай
Бурак Челик има и опит, нали беше доктор в "Senden Daha Güzel". Одобрявам!

Ясно е, че Мерт Рамо и Афра са лицата на сериала, просто си се забавляваме и даваме нашите пет стотинки за евентуален развой на събитията...

Добро утро, хубав ден ви желая.

# 248
Е тая хем не го иска, пък ще ходи на посещение.И на милата Сейро само това й липсва.Изобщо не знам как ще ги съберат , това е толкова насъбрана обида.
И уж щели да слушат вече зрителя.. а къде бяхте до сега?! Изгубихте 50% от зрителите , за да си задоволявате извратените фантазии.Подиграват се с таланта на тези прекрасни актьори , някои нямат и 2 реплики като статисти са , а на тези на които дават реплики са под всякаква критика.Ами омръзна ми да го гледам това.
Знам , че Ферит обича Сейран , но грам не се замисля неговите действия лак рефлектират върху нея .. все той е невинен.

# 249
Като гледам какво пак са писали снощи, какво събиране.
Тия приказки за слушане на зрителя, кой знае какво означават. Сигурно само прах в очите ни хвърлят.

Добро утро!

# 250
От всичко, което предстои да видим, разбирам, че Ферит  пак ще извърши добро дело,Сейран  пак няма да разбере и изводът е,че той е най-черният на света.
Не харесвам хора,които си вадят изводи само от това,което виждат,без да включат мозъка си и да опитат да се убедят в това,дали са прави,или грешат.
Може би,затова и не харесвам Сейран.

# 251
Добро утро,дами

# 252
Val, аз пък съм от хората, които вярват само на собствените си очи. И Сейран е права да вярва на себе си, на това което вижда, чува и чувства.
Другото е лошо стечение на обстоятелствата, и търсене на оправдание за нечии дела. Ферит вместо да троши всеки път стаята си, да седне, и да се обясни като човек, да влезе в обяснителен режим поне веднъж. Ама не, той е аз казвам, защото така искам.
В повечето случаи е прав, но не дава обяснение, тя не го разбира, и това пречи на комуникацията помежду му. Ама Голямата работа са така, страдат от много Его.

# 253
Е, как си представяте Ферит да обяснява на Сейран? Сейро, виж сега - аз ухажвам Невра, щото ми трябва магазин в нейния мол.Това е временно, да стана наследник на дядо си.  Разбери ме! И не се притеснявай, не я обичам. Само теб обичам... Може и една сълза... Confused

# 254
Не разбира се.
Можеше да се обясни на бремеността на Пелин още, да се опита поне. И нямаше да се стигне до обяснения за Неври и т.н.
Ама за това се иска кураж, не само Его.
Тук вече нещата са оттървани отвсякъде, не знам как ще ги връщат един към друг. Главно заради отмъстителното женскарско поведение на Ферит.

Е, как си представяте Ферит да обяснява на Сейран? Сейро, виж сега - аз ухажвам Невра, щото ми трябва магазин в нейния мол.Това е временно, да стана наследник на дядо си.  Разбери ме! И не се притеснявай, не я обичам. Само теб обичам... Може и една сълза... Confused

Общи условия

Активация на акаунт