Отговори
# 225
Аз едно си мисля тези дни. Ферит , такъв чапкънин , как допусна Пело да забременее. То така още 5-6 може да се изтупат с бебета , че дори чак и от САЩ. Това  момче , не е ли чувало за кон..ми.
Пропуск на Султан , ще да е .

# 226
И то точно последният им път. Три години преди това, всичко точно.

# 227
От диабета се забравя.

# 228
аз по принцир си харесвам Баръш Бакташ,той не е възрастен,ама нали казвате да е по-младичко,та предлагам серийния му  брат -Гьоксел Каяхан
Холивудско излъчване има това момче

# 229
Добър вечер!  Hug
Рокси с малко закъснение честито и успех  Flowers Four Leaf Clover
Тони Честит  Имен Ден ! Да ти е здраво и дълголетно името ! Flowers Rose   Flowers Rose   Flowers Rose
Баръш ако се съгласи да играе в нашия сериал би било много готино.Той игра второстепенна ,отрицателна роля в "Ямата" само за няколко епизода така че ако му хареса предложението и ако е добро за неговата кариера защо да не се съгласи ,но не съм попадала на такова инфо което нищо не значи де Simple Smile Иначе с Афра имат разлика десетина години  така ,че би бил много подходящ ей така само  да дразни Ферит защото иначе Сейран си е за Ферит и това е положението и даже и Брад Пит или Лео Дикаприео да дойдат ще бъдат само дразнители и нищо повече. Simple Smile
И за Екин Коч не бих била против  да ни погостува малко.Бившия на Афра съм го гледала в "Любов 101" и ми беше харесал ,но ще стане голямо мазало ако той влезе за малко. Някои фенове вече хептен няма да могат да различат реаал от сериала. Simple Smile
Прочетох едни работи в Х дето ми изправиха косите
Скрит текст:
Ферит щял да влезе в затвора заради отвличането на Кязъм и чак Кязъм като излезел от комата щял да каже ,че не е той виновния за отвличането му
СейФер Heart  Heart  Heart

https://x.com/theshymachine1/status/1747650200225677319?s=20

https://x.com/theshymachine1/status/1747650763818508559?s=20

# 230
А не, Екин Коч го пазя за Афра за цял самостоятелен проект, не може така само за някаква дребна роля, моля, моля! 😃😜

# 231
Екин Коч е играл с Кязъм в "Три куруша".

# 232
Енгин Коч не е ли малко нисичък за Афра?

# 233
# 234
  • Яко в Матрицата...

# 235
Аз пък предлагам Фуркан Андъч.
Все пак и е бил партньор в сериала "Децата на сестрите".
Аз го харесвам.
Енгин и вашият Чачо не ми харесват.

# 236
Мамин хубавец Heart Eyes

# 237
Подкрепям Еве

# 238
  • Ямбол
Якшанлар момичета! Доста сте си пописали днес.Понеже днес ми беше първия ден в ДГ и се запознах с децата ми беше доста натоварено,та чак сега успях да вляза и да ви изчета 🙂.Честит Имен Ден на всички именници.Пожелавам ви да сте здрави,щастливи,успешни и да носите името си с гордост! 🥰 По същество вече относно темите - аз май нямам предпочитания за актьор за нашата сладурана,стига ми да дразни Феро Бей,да му покаже какво е загубил,да го накара да съжалява и да преосмисли действията си,да разбере,че не е единствен на целия свят с една дума да му натрие носа.Както бях казала много обичам да гледам как Феро ревнува Сейро 🤗😘.Дано поне новодошлия актьор да е добре сложен,да има естетически вид и да бъде джентълмен.Естествено,че Сейро и Феро са си един за друг,но нека осъзнаят грешките си и да си вземат поука.Сега всичко е малко объркано,но все ще се наредят нещата.Сейфер forever and only ❤️ Впрочем аз харесвам (Илхан Шен или Ибрахим Ч.,но къде ти ) 😂

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 21:51 от roxy94

# 239
Скрит текст:
Сейран  бе втрещена  от ревност  , защото Ферит флиртува с друга ,а не защото  красива и богата девойка  го желае.
Тя имаше късмета/ сценария/ да е скрита  зад костюма на клоун и Ферит  да не види болката ,която ние видяхме
Много ми е интересно,как Ферит ще  успее да скрие  ревността си  ,когато види  Сейран впечатлена от друг,независимо кой е той

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 21:57 от seungri

Общи условия

Активация на акаунт