Какво ще купя отново - 8

• 104 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Някой скоро питаше ,за сухи пасти Баронеса, днес в Кауфланд Х.Димитър имаше доста при това с намаление над 40%. Аз пропуснах заради състава, но на някой може да е полезно.

# 166
Някой скоро питаше ,за сухи пасти Баронеса, днес в Кауфланд Х.Димитър имаше доста при това с намаление над 40%. Аз пропуснах заради състава, но на някой може да е полезно.
Кое в състава не одобрявате?

# 167
Бих купила на нормална цена всички продукти от кутията на Dr. Derm, която си поръчах за 59.90 лв + други продукти от серията.

Страхотна българска козметика!!

Добавих си кутията за 8ми март в последната си поръчка от Cosmetics Bulgaria. Предстои ми да пробвам и някои други продукти и ще дам отзив и за тях.

# 168
Кое в състава не одобрявате?
Спрях да чета след палмовата мазнина и глюкозо фрруктозния сироп, за мен са достатъчни да ме откажат. Иначе написали с големи букви Помисли за твоето здраве...

# 169
Краве сирене на ферма "Правище". По принцип взимаме на Кърнаре и Добротица, но това не впечатли с вкусът си. Дегустирах на Винария, взех от там една опаковка. Вкъщи се хареса много. Взех друга опаковка от Лекси на Марица.

# 170
  • Plovdiv
Сериозно трябва да пишем какво точно ни е харесало, колко пари сме дали, колко грама сме изяли и от магазин на бай Иван ли сме го купили. Това даже казано не с пожелателен тон, а със заповднически, леко натъртващ като соц учителка.

# 171
Би било наистина полезна информация от къде е купено нещо и цената,не знам защо някои хора се дразнят.

# 172
Би било наистина полезна информация от къде е купено нещо и цената,не знам защо някои хора се дразнят.
Тя не че не е полезна, полезна е и информацията за пълния състав на продуктите например (някой ще се интересува от него, а изобщо няма да се интересува от цената, да речем), но въпросът и разговорът не са дали дадена информация извън основната е полезна или безполезна, а дали трябва непременно да е част от всеки пост, в който се пише кой продукт и защо бихме повторили, т.е. това ли е същината на темата (в контекста на заглавието), след като тази допълнителна информация можем да намерим веднага и сами, а ако толкова не се открива, да се попита. Аз поне така схващам и фокуса на темата, и аргументацията покрай изразените мнения.
Не пречи, който иска и помни, да пише и цена, и състав, и каквато друга допълнителна информация реши,  но не ми се вижда уместно да е чак изискване към всеки пост или да се правят забележки защо не било писано.

# 173
Момичета, няма такава маска!
Beauty of Joseon Red Bean Refreshing Pore Mask
Аз просто нямам думи, за да я опиша!
Напоена с 30% екстракт от червен боб Haenam, богат на сапонин и заедно с каолин, той ефективно абсорбира прекомерния себум за експресна свежа кожа.
Екстрактът от червен боб и прахът от червен боб спомагат за ексфолирането за чиста, гладка текстура на кожата.

# 174

Много ми харесват, ползвам душ гела в момента, сапунът свърши вече. Много освежаващ аромат, релаксиращ. ❤️💗😍😘💕☺️

# 175
  • София
Някой ги беше препоръчал тук. Купих пикантната с много голямо недоверие, но изобщо не е лоша.

# 176
  • Plovdiv
Айварът им също е много хубав

# 177
  • София
Айварът им също е много хубав
Ще го имам предвид.

Балевски за пореден път. Този път шипков мармалад с арония. Разкош, поне за моя вкус. За тези с фурми и ябълка съм писала вече в темата.

# 178
Тези веган бонбони

Има супер много видове и марки подобни бонбони, но тези специално много ми харесват. Сърцевината от крем от шам фъстък е много вкусна. От ebag ги поръчах, сега си търся физически магазин, където да ги продават.

# 179
  • Gotham City
Шоколад Benjamissimo шамфъстък с портокал. Хем е пристрастяващ, хем откъм състав е съвсем ок.

Общи условия

Активация на акаунт