Какво ще купя отново - 8

• 103 176
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да похваля месарницата на ул."цар Иван Асен II" 28, София. Много добре заредена, прясно месо, особено сутрин, и любезно обслужване. Засега нямам забележки, дано държат ниво.
Скрит текст:
Снимка: google

# 631
Този балсам за коса от ДМ. Прави косата чудесна. Дори вместо шампоан го използвах скоро, косата е добре почистена, мека, приятна.

И продуктите на Българска роза Карлово. От всичко, което съм пробвала, съм доволна. Особено от тези душ гелове. Моята кожа е много чувствителна и все се зачервява и реагира на измивни продукти. С тези нямам проблеми.

# 632
Тези дъвки Mentos купих от DM и съм приятно изненадана. Всъщност ги купих заради кутийката Simple Smile ама ми харесаха много, макар рядко да дъвча дъвка. Кутийката е голяма, но и дъвките са големички.

# 633
Аз харесах сините в тази кутийка, а оранжевите никак не ми допадат

# 634
  • Пловдив

Много са ми вкусни.

# 635
Много сполучливо

# 636
  • Deutschland

И на мен. Купувам и такива с лимон и бял шоколад, също много хубави.

# 637
Тези дъвки Mentos купих от DM и съм приятно изненадана. Всъщност ги купих заради кутийката Simple Smile ама ми харесаха много, макар рядко да дъвча дъвка. Кутийката е голяма, но и дъвките са големички.

Имат ли аспартам?
Аз съм в издирване на дъвки без.

# 638
  • In transit
Този чай е разкошен, особено за домашен студен чай. Чудесен аромат на малини има.

# 639
Аз станах манияк на пуканките със солен карамел от Лидл... Sweat Smile Всеки път по 2 пакета взимам и като отворя един пакет върви като слънчогледови семки - докато не се свърши няма спиране. Много вкусни пуканки!

# 640
Стела, на каква цена е този балсам?
Много ми допада този препарат за ВЦ от Кауфланд:

Използвам го и за мивките, за плочките по стените в банята (предимно за тези, които са над ваната), за ваната, за смесители също. Даже върху едни пластмасови повърхности го използвах и свърши отлична работа (но първо пробвах на скрита част как ще им се отрази). Просто ми е любим този препарат.🥰

# 641
Имат ли аспартам?
Аз съм в издирване на дъвки без.
Трябваше да сваля лещите, за да прочета ситния текст, но да, имат аспартам.
Скрит текст:
И май прекалено много Е-та имат, жалко, няма да повторя. Не са за мен.

# 642
Писах в темата на Кауфланд, но все още нямам отговор, та реших и тук да питам. Търся мнение за този комплект спално бельо. Цената ми харесва, но не знам качеството дали е добро. Ако съотношение цена - качество си заслужава, ще си купя отново 😃

# 643
Не знам доколко моят отговор е относим към питането ти и ще ти е полезен, но съм разговаряла с производител и според тази информация за веригите произвеждат продукти с по-ниско качество, за да държат ниски цени (ставаше дума пак за продукт за легло, но не точно спално бельо). Т.е. не ги зареждат със стандартното си производство, а по поръчка. При тази цена няма да е изненадващо цветовете да протекат, аз не бих ги купила.   

# 644
  • София
Чаршафите на Дитекс са хубави.
Вземай  смело и пази опаковката и касовата бележка. Ако не ти харесат може да ги върнеш до 30 дни.
Написаното от Кубратова важи за когато пуснат комплекти по напр. 15 - 22 лв.

Общи условия

Активация на акаунт