Какво ще купя отново - 8

• 103 177
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Някой пробвал ли е скара на марката ''Осем''?

Да. Недейте. За другата тема са - Какво няма да купя повече.

# 661
  • София
И от мен твърдо Не за тези Осем.
Не съм купувал, но приятел ми донесе заедно с други неща и тарелка кебапчета понеже заминаваше.
Отвратителни! Кварталните кучета и котки намазаха.

# 662
  • София
Кебапчета и кюфтета -само на Лесидрен, по-скъпата серия, или си ги правя. Отказах се от другите-или масово са ги развалили или аз съм станала свръхпретенциозна. Като разрежа е някаква хомосмес, а вкуса долнопробен.

# 663
Най-хубавият комплект, който имам, е от Jysk, материята се води перкал -памук е, но с някаква обработка явно. И от ларедутските ми е по-любим.

Може ли да намерите линк?

Да, ето серията:
https://jysk.bg/spalnya/spalno-belo/spalno-belo-s-charshaf/spaln … x220-byalo/sivo-0

Аз съм го купувала на намаление, далеч от цената в момента.

# 664
Не съм купувал, но приятел ми донесе заедно с други неща и тарелка кебапчета понеже заминаваше.
Щом кварталните кучета и котки ги ядат,значи стават...
Нали пред Лидъл има горнооряховска скара? Веднъж от нея купих кебапчета и подхвърлих едно от тях на куче пред хипермаркета. Помириса го,но отказа да го яде. Yum

# 665
Това не винаги е критерий. Животното може да го откаже и заради някоя подправка.

# 666
  • София
Кюфтета правя от мляно месо. Кебапчета купувам на "Бакалин" или от месарницата, която споменах по-горе.
Скрит текст:
Направо да се пощури човек. Научих се толкова много неща да правя у нас, че имам чувството, че се върнах в годините на баба ми. Все съм си мислила, че домакинстването, в този му вид, ще стане отживелица, докато дойде моят ред, но уви.

# 667
Щом кварталните кучета и котки ги ядат,значи стават...
Нали пред Лидъл има горнооряховска скара? Веднъж от нея купих кебапчета и подхвърлих едно от тях на куче пред хипермаркета. Помириса го,но отказа да го яде. Yum
Абе, не лежи на таз кълка Simple Smile
Щото нали знаеш какво си рекли котките, дъвчейки човешки салам, а стопанинът им, гледайки тях, си го изял спокойно - рекли си, че най-после човеците се сетили да сложат малко месо от мишки в салама   Grinning

# 668
Сладолед Чи Чи ленд Лимон. Има вкус на дъвка "Идеал", който я помни. Препоръката е предимно за бургазлии, но може и в други региони да го има.

# 669
Кисело мляко "Билла" от 2%. Вкусът му е като от "онова време"...

# 670
Билла не ми хареса, точно защото има вкус на масло, на домашно мляко. Домашното мляко никога не ми е харесвалою. Но пък сме фенове на Клевър 2%. Simple Smile

# 671
  • Sofia
.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 19:57 от Doli

# 672
Билла не ми хареса, точно защото има вкус на масло, на домашно мляко. Домашното мляко никога не ми е харесвалою. Но пък сме фенове на Клевър 2%. Simple Smile
На мен пък леко ми киселее и е рядко–воднисто (в добрият смисъл на думата). Като от "онова време"...

# 673
Пуешки наденички и кайма се зареждат постоянно в хладилника. Добре че тази фирма започна да произвежда пуешки. Simple Smile

# 674
Коя фирма?

Общи условия

Активация на акаунт