Какво ще купя отново - 8

• 103 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:

Почти се справи с ужасно сухата ми кожата (само то е успяло до сега)

Скрит текст:

Измивното на Ординари за лице, миризмата много не ми харесва, но пък действа безотказно
И аз съм го споделяла в темата. Изписано ми беше от дерматолог. Дали и кремът за лице от същата серия хидратира така добре суха кожа?

Не мога да кажа, защото не съм го ползвала, но съм хвърлила око и на измивното им за лице

Още един глас за CeRaVe - страхотно хидратира! Много ще се радвам на отзив за кремът за лице, аз зимата непрестанно се мажа и все ми е суха кожата AstonishedDisappointed RelievedAngry

Бяха ми изпратили мостри при онлайн поръчка от аптека на крема за лице, веднага ми оправи един сух участък на челото

# 76
Този крем дали ще премахне сърбежа около очите и носа, които имам?

# 77
  • In transit

По-добре идете на дерматолог. Не разчитайте на такива кремове.

# 78
  • София

По-добре идете на дерматолог. Не разчитайте на такива кремове.
+1 Задължително на дерматолог.

# 79
  • софия
Сърбежът не е ли алергична реакция към нещо?

# 80
  • София
Сърбежът не е ли алергична реакция към нещо?
От алергична реакция до алергична реакция има огромна разлика.
Скрит текст:
Наскоро стигнах до дерматолог по спешност. На два вида антихистамини съм. Едва на 5-я ден почувствах облекчение. И всичко това от едно единствено намазване на хидратиращ продукт върху лицето си. Не съм имала друг път проблеми, с мед. козметика обаче. Дрогерийната явно се оказа, че не е за мен. Измих след 10-на мин, но щетите са....., няма да ти кажа. А имам познати, на които нищо им няма от същия продукт. Шанс. Та мазане на своя глава при сърбеж, дори и лек, е нож с две остриета.

# 81
  • софия
Точно затова попитах. Не съм написала да се ползва. Не е желателно да се ползва крем, препоръчан в тема, или изобщо да се мисли, че той може да намали сърбеж, който не е ясно от какво е.

# 82
  • София
Точно затова попитах. Не съм написала да се ползва. Не е желателно да се ползва крем, препоръчан в тема, или изобщо да се мисли, че той може да намали сърбеж, който не е ясно от какво е.
Сърбежът може да е и от суха или дехидратирана кожа.

# 83
  • софия
За пореден път се убеждавам, че писането е спорт за някои. Няма нужда да се чете или написаното да носи информация.

# 84
Цитат
Пица Feliciana на Dr. Oetker
Пробвали сме ги. За едно бързо хранене стават и са вкусни, нищо, че са замразени.

# 85
Препоръчвам гела за почистване Garnier Pure Skin Naturals 3 in 1. Уникален е. Почиства изключително добре лицето, премахва черни точки и е на добра цена.

# 86
  • Mediterraneo
Ей това нещо го имам абсолютно постоянно и задължително в банята. Всякакви почистващи гелове и маски купувам и сменям, това си е задължително присъствие, ползваме го всички.

# 87
Сметана в спрей MyDay Cremio. Разкошна на вкус, а и гъста.

# 88
  • София
От италианската седмица в Лидъл.

# 89
  • Plovdiv
С две ръце препоръчвам бабекът на ферма "Баба Венда". Като любител на бабека това ми е топ попадение

Общи условия

Активация на акаунт