Какво ще купя отново - 8

• 104 323
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • до най-прекрасния мъж
Blue.angel, а ти от кой турски магазин купи балсама Bioblas?🙂 Не съм сигурна, че в Лили имаше и балсами- май само шампоани (или не съм гледала, където трябва).
За шампоани с кератин и аз съм чувала противоречиви отзиви. Явно е до коса. На Bioblas също имаше и такъв шампоан, но затова не взех.
Бих купила пак котидж сиренето на Пилос от Лидъл. Харесвам и другото котидж сирене от Лидъл.
И ти си в Пловдив, нали?
Магазинът се намира на бул. Източен. Ако идваш откъм стадион Христо Ботев, подминаваш кръстовището с Мария Луиза и продължаваш към реката. Магазинът е под една нова кооперация на около 200 метра след кръстовшщето. Ay Gross Depo Market се казва.

# 526
    Да, в Пловдив съм. Благодаря!🙂

# 527
    • София

Поръчах случайно в заведение. Примами ме опаковката, признавам. Много мека и приятна бира. За такива, които не обичат горчива бира.

# 528
    с тази бира се опитват да зарибяват по някакви магазини и я подаряват. като видях съдържанието и се отказах и да я пробвам. ММ беше взел - определено не ми хареса, но въпрос на вкус, разбира се.

# 529
    • София
    Съдържание не съм гледала. Мисля, че е лека бира, приятна, за т.нар. непиячи и неразбиращи т.е. за такива като мен. Relaxed

# 530
    Бирата е бира само когато е чиста бира. Всякакви други примеси – царевичен грис,разни сиропи и прочие я "убиват" и това вече не е бира...

# 531
    • София
    Бирата е бира само когато е чиста бира. Всякакви други примеси – царевичен грис,разни сиропи и прочие я "убиват" и това вече не е бира...
    Именно, де, за такива като мен "разбирачи".
    Скрит текст:
    Макар и да съм опитвала истинска бира в Германия и Чехия (при посещение на пивоварни).

# 532
    всеки да си пие каквото му е кеф Wink
    Скрит текст:
    аз съм ужасна претенция на тема бира, пф

# 533
    seraza gel след 2-ри ден ползване болката в крака ми мина. А не можех да стъпвам цяла седмица

# 534
    • In transit
    Скрит текст:
    Тогава ти препоръчвам някоя от тези бири, но са силни да знаеш:

Скрит текст:

От плодовите, тези са ми фаворити:

# 535
    Вчера пробвах този сладолед с вкус на карамел, бял шоколад и тексаски пекан. Много ми хареса.

# 536
    Скрит текст:
    Тогава ти препоръчвам някоя от тези бири, но са силни да знаеш:

Скрит текст:

От плодовите, тези са ми фаворити:

За мен само чешки горчив и газиран лагер Heart Eyes

# 537
    Чудесна едросмляна лютеница на Дерони.

# 538
    • София
    Чудесна едросмляна лютеница на Дерони.

Скрит текст:
    И аз съм доволна от тази лютеница.

# 539
    Сладолед сандвич ЧЕРНОМОРЕЦ! Heart Същия вкус като на бонбоните!
    Само дето в Била (другаде не съм ги срещала) всички сладоледи бяха смачкани... Rolling Eyes Производителят не е помислил явно как да ги пласира безаварийно...

Общи условия

Активация на акаунт