Модни консултации - 75

• 70 121
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Знаем за конкретния модел на Ню Баланс, че е лайфстайл. Не съм си и помисляла да тренирам с тях. Неслучайно на всеки модел пише за какво е предназначен. Ще погледна препоръчаните модели на Найки. Благодаря ! 🌸

# 166
mamaLina, аз изобщо не говоря за тренировки, а точно за ходене.
И не, не са ми удобни Ню Баланс, подметката ми е супер твърда и не може да се огъва. Все едно съм обула налъми.
Иначе са леки, да, но това им е единственото предимство.

# 167
Перфектен ми е този модел на NB. Зарибих и мъжа ми.❤

# 168
И аз много обичам 327.. да Ви попитам на Guess нося 40 номер - по инфо в обувки.бг - Макс. дължина на стъпалото - 26.3, Дължина на стелката - 26.8. Сега съм си харесала обувки на Liu jo обаче тези данни при тях са 41 номер. Някой има ли двете марки да ме ориентира трябва ли да си взема 41 номер или да си е 40?

# 169
LiuJo преди бяха уголемени леко.Вижте си дължината Вашия крак и стелките на обувките.
Аз съм между 39 и 40.На LiuJo 40 ми е голямо.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 13:07 от ДХ3

# 170
Най-удобните ми маратонки за дълго ходене са Ню Баланс и едни спортни боти Кларкс, тип висока маратонка. Имам 4 чифта от 574 в различни цветове.

327 са много леки и не са твърди.

# 171
ужасно грозни модели
За мен ще е много интересно да покажете това, което вие считате за хубаво Simple Smile
лично аз нося и предпочитам за себе си малко слим крачоли имам и широки ми не ми харесва как ми стоят не се одобрявам с тях
т.е. вие съдите за естетическите качества на дадена дреха по това дали същата би ви стояла добре лично на вас?

# 172
ужасно грозни модели
За мен ще е много интересно да покажете това, което вие считате за хубаво Simple Smile
лично аз нося и предпочитам за себе си малко слим крачоли имам и широки ми не ми харесва как ми стоят не се одобрявам с тях
т.е. вие съдите за естетическите качества на дадена дреха по това дали същата би ви стояла добре лично на вас?
мода не следя но нося това което на мен ми харесва и ми е удобно и ми стои добре

# 173
  • София
На 327 подметката не е твърда по моите стандарти. Много са ми удобни, много ми допадат и визуално, също ги имам в няколко цвята.

Много харесвам дънки с широки крачоли и с висока талия ( мразя ниски талии и смятам че седят добре само на момчешки тип фигура) , но нося само с дълги крачоли. За моя тип фигура са идеалния модел.
Слим дънки ми допадат само на  добре оформени фигури.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 17:08 от ~Étoile~

# 174
Да ви отклоня малко от маратонките ако е удобно Simple Smile
Искам зелена чанта за пролетта, но да НЕ е тревисто зелено, а нещо …и аз не знам какво точно, някакво светло зелено
Загледах тези:
1.

2.

3.

Коя ви изглежда най-добре?

Ако има и други на тази вълна, споделете линк, може пък друга да ми хареса повече

# 175
Аз съм на тази вълна първата зелена чанта от къде е ?Аз гледах чанти в  fashionday на Карл...цветни

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 08:35 от bubanka

# 176
  • FRANCE
Първата Blush

# 177
# 178
И мен новите модели ме потрисат, първо защото на самите манекени не ми харесват, второ, защото подсъзнателно си представям как мен самата биха ме скъсили и разширили излишно. Чувството за естетика е субективно, да. На другите им харесват? Чудесно! Simple Smile

# 179
Втората ми допада най-много като модел и цвят.
Ето още малко зелени
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт