Модни консултации - 75

• 71 582
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Зависи с какво съм нагоре и от атмосферните условия:

# 256
За по-топло, пролетно време; нагоре - риза, блуза, като за работа.

# 257
Получих аз new balance 327. Харесват ми, но при често пране тази беж кожа как се държи? И тъмна да е, как е с времето и прането?
Аз с велур обувки имам само май едни, оранж, и много ги пазя по този повод.

# 258
Переш леко, с четка, не много мокро и така.

# 259

🤪 ааааа аз за в пералня говорех . Много мразя да слугувам на някоя дреха или обувка .

# 260

🤪 ааааа аз за в пералня говорех . Много мразя да слугувам на някоя дреха или обувка .

Затова и не слугувам аз.
Станат ли прекалено мръсни, започнат ли да се поизносват- или сменям с подобен модел, или поръчвам същия.

# 261
В пералня пускам само такива от плат и то за спорт, лайфстайл никога.Кожа в пералня не се пере по принцип.

# 262
На мен ми се е случвало да пускам кожени маратонки в пералня. Различно е като излязат чисти и отвътре, а и белите със сигурност са по-бели, отколкото ако се минат ръчно. Досега проблем не съм имала, пу пу.

# 263
Момичета, ще ви бъда благодарна ако ми дадете съвет за тази блузка с какво да я комбинирам.
Все си мисля за тесни светло сини дънки и маратонки, но дали има и друг вариант?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 264
Момичета, ще ви бъда благодарна ако ми дадете съвет за тази блузка с какво да я комбинирам.
Все си мисля за тесни светло сини дънки и маратонки, но дали има и друг вариант?
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз бих комбинирала с кремав панталон.

# 265
Панталон в някой от цветовете по блузата + елегантни обувки. Аз поне така си се обличам по принцип. За връхна някой блейзър, с не много стегната/официална кройка.

Откъде е, ако не е тайна? Heart Eyes

# 266
Бих я сложила със кожен панталон за да създаде хубав контраст. Зелен по възможност.

# 267
  • София
Флоралният топ го виждам с панталон тип цигара и високи токчета.

# 268
  • София
Подкрепям за високите токчета, този топ не е за маратонки.

# 269
Здравейте, когато носите чино панталон до кокалчето в комбинация с оксфордки, какви чорапи слагате предвид, че се вижда част от крака? Тънки прозрачни, плътни или?

Тънък чорап, 15/20 den - телесен. Ако обувките са черни - черен.

Общи условия

Активация на акаунт