Модни консултации - 75

• 70 083
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
С правилни /симетрични пропорции съм.. Май е по-добре да се откажа от това начинание. Онлайн пазарувам единствено обувки и то определена марка...Връхните ми дрехи са размер ес масово. Зависи от модела и материята. Имам яке и в размер ем..

# 541
Според якето и лични физически данни ще поръчам.Ако повечето ми неща са Ес, то това ще взема.

# 542
След като се колебаеш, отиди да премериш на място.

# 543
  • Mediterraneo
Колко грозни обувки има по тоя свят...

# 544
Якетата на Синсей май не си отговарят на размера и то при всеки модел е различно. Майка ми имаше някаква драма - носи М, от едно беше поръчала S, беше й доста широко, после поръча от друго XS, то пък й стягало леко, та така 😂

# 545
  • Някъде там
От Синсей съм поръчвала връхни дрехи, но само за децата и там нямам грешка Simple Smile.
За възрастни не знам как са, но според мен си отговарят на номерата.Освен ако не овърсайз.

# 546
Всеки път много се изненадвам, когато често тук споделяте, че трудно се намират обувки с размер 35/36.

Не знам дали е на принципа, че каквото не ти трябва - го виждаш в изобилие, но толкова често попадам на обувки в този номер и то на невероятни цени, че ако носех тези номера, само обувки щях да купувам.

# 547
Joy същото е при мен, аз съм 37 и непрекъснато моя номер е изчерпан и в съседство над него са налични 35/36 на безобразно намаление.

# 548
Ама това в разгара на сезона или извън сезона? И последна колекция, или такава, която вече е "морално" остаряла.
На мен в края на лятото ми беше трудно да намеря каквито и да е отворени и затворени обувки, които да стават за носене в топло време. За 36-ти номер говоря.

# 549
Не мога да реша кои искам . Имам изцяло беж и тоооолкова са удобни, искам сега и черни. Помогнете в избора .

# 550
^^^ Първите, ако сте с руса/кафява коса; вторите, ако сте с много тъмна/черна коса Grinning

# 551
Grinning тъмно кафява

# 552
2рите са с мрежа, 1вите или промазан плат, или изкуствена кожа като база на саята /не мога да преценя по снимката/
Бих избрала по това, лично на мен 1вите ми допадат повече, заради кафявата/ конячена подметка- може да се съчетае с колан или друг аксесоар, часовник, спортна чанта.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 15:27 от BrightT

# 553
  • Някъде там
Първите NB ми допадат повече, може би ги харесвам заради цветната подметка. Бих избрала тях.
 Аз най накрая си избрах чанта.Спрях се на марката Creole.Остана да си избера и цвят.

# 554
И аз заради подметката ги харесах. А другите са по-евтините на много добра цена, но някак не ме радват толкова.
Конячената подметка е яка , нямам претенции в съчетанието , защото смятам че на абсолютно всичко ще стой.

Общи условия

Активация на акаунт