Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 83

• 38 415
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Ами до колкото те чета от другите теми, ти си го използваш вече няколко дни. Мислех, че лекар ти го е изписал. Чета в листовката да не се използва от бременни, без консултация от лекар…

# 271
Ами до колкото те чета от другите теми, ти си го използваш вече няколко дни. Мислех, че лекар ти го е изписал. Чета в листовката да не се използва от бременни, без консултация от лекар…
АГ каза ,да се мажа при нужда и предният път ксто слагах глобули също каза че може .Аз питам дали някое момиче се е мазало също просто

# 272
Попита дали е позволено, но щом АГ е разрешил, не виждам проблем да го използваш докато ти вземе проба за микробиологията, защото явно имаш дискомфорт.

# 273
Здравейте,
Имам две чертички, още нищо не е потвърдено от лекар, но една мисъл ме гложди и не знам с кого да се консултирам. Не искам да споделям още, защото е много рано. Е, ще говоря с гинеколога ми, но още едно мнение не ми е излишно.
Много скоро започнах работа ( няма и месец) и ако всичко е наред ( 🤞), имам притеснение, че на работното ми място всеки ден по 8 часа се пуска дифузер с арома масла доколкото знам, не е много полезно през първия триместър. Седя около 7-8 метра от него( но все пак в една стая), но понякога имам и час - два работа около самия дифузер ( на сантиметри от него буквално). Не искам още да съобщавам на работа, прекалено рано е и съм суеверна, а и рискувам да ме освободят..Работя в СПА център и е някак задължителен и ако не кажа че съм бременна, не знам каква друга причина мога да измисля.
Какво мислите? Опасно ли е?

# 274
Не, дифузерът не е опасен, няма от какво да се притесняваш. Може обаче да поемеш инициатива ти да го пускаш и да слагаш от масла, които даже се препоръчват по време на бременност или просто такива миризми, които са ти приятни на теб Simple Smile

# 275
Не, дифузерът не е опасен, няма от какво да се притесняваш. Може обаче да поемеш инициатива ти да го пускаш и да слагаш от масла, които даже се препоръчват по време на бременност или просто такива миризми, които са ти приятни на теб Simple Smile

Наистина ли? Мога определено да се заема с подмяна на маслата с такива, подходящи за бременност. Просто четох неща и тук във форума, че не бил много препоръчителен в ранна бременност, едва ли не можел да увреди плода ( маслата де) Много ме успокоихте. Благодаря за мнението.

# 276
Смята се, че някои масла не са подходящи, но по-скоро става въпрос за по-голяма концентрация - например слагане в масажно олио, кремове, инхалация и тн. В дифузер концентрацията е достатъчно ниска, не се притеснявай Simple Smile

# 277
Здравейте, имате ли мнение за др Кироваков Бургас, приятелка ми го препоръча понеже израждал нормално, а аз така искам. Имате ли някакво мнение за него ??

# 278
Зравейте бихте ли ми помогнали какво значат мойте изледвания от микробиологичното и изледване?
Доказа се Ag на Chlamiydia trachomatis
Не се доказаха генетални микоплазми(вкл.уреаплазми)
Много се притеснявам имам час за другата седмица …

# 279
Здравейте. Ползвали ли сте Миковаг плюс при бременност?

# 280

Здравейте, имат  ли някаква разлика?

# 281
Аз пак за храната - мога ли да ям шунка, запечена на сандвич? Тя май шунката си е варена де, не е сурово, сушено месо? Thinking По моята логика може Grin

# 282
Не ,аз го приемам от 1-я месец на бременността. Всеки ден по една таблетка .

Здравейте, имат  ли някаква разлика?

# 283
  • София
Обезцветявали ли сте си косата по време на бременност? Искам да си подновя балеажа и питах дали може с безамонячни продукти, но ми отговориха, че самото тониране/матиране може, но обезцветяването няма как. Чудя се дали е окей или по-добре само да ида за едно матиране.

# 284
И аз съм за балеаж, и мисля да си направя. Иначе си слагам безамонячна боя за основа.

Общи условия

Активация на акаунт