Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 83

• 38 250
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Хубаво е да го знаем, че да си искаме да ни изследват. Благодаря за полезната информация, момичета!

# 436
За съжаление трябва да знаем и да си искаме, защото доста лекари имат пропуски, а ние най-добре познаваме тялото си. Когато изследванията не са инванзивни и опасни, не виждам нищо лошо да се тестваме

# 437
  • София
Не се хващат на МБ или стерилна урина. С друго изследване е. Не знам обаче дали са половопредавани.
Полово предавани са, не съм имала никога, но знам че при проблем с шийката уреаплазмата нерядко се оказва виновник и при всички положения ако се стигне до серклаж/песар, трябва да се изключат и тези гадове.

# 438
Наде, и аз бих ти препоръчала Вецев. Ако решиш, мога да ти пратя и тел. До този момент на бременността не съм посещавала друг АГ и се чувствам спокойна.

# 439
  • София
Мерси, но Вецев не го понасям и си имам причина. Simple Smile

# 440
Не се хващат на МБ или стерилна урина. С друго изследване е. Не знам обаче дали са половопредавани.
С цервикален секрет се изследват и са полови предавани. Много са коварни!

# 441
Хепароид може ли да се ползва, в 7м съм дадох кръв и ми спукаха вена, ужасно изглежда

# 442
Хепароид може ли да се ползва, в 7м съм дадох кръв и ми спукаха вена, ужасно изглежда

Може. По 3-4 пъти на ден малко количество, нанесено върху засегнатия участък. Редовен номер е при мен, та го ползвам системно. Smiley

# 443
  • София
Можеш,спокойно.
Моето откритие за "травми" от Фраксипарин, всякакви синини е Teresienöl.
 Особено за детето,особено лятото постоянно се ползва 😂

# 444
  • Гр. София
Можеш,спокойно.
Моето откритие за "травми" от Фраксипарин, всякакви синини е Teresienöl.
 Особено за детето,особено лятото постоянно се ползва 😂

*Buble*,
Чекнах в Google, ама не намирам Teresienöl. Откъде го купуваш и какво представлява?
Аз си слагам инжекции Клексан и от тях целият ми корем е в бучки и синини, а преди с Фраксипарина беше и по-зле. От 2 дни мажа с Арника медолор, по съвет на една гинеколожка, преди това само с кокосово масло мажех, но нямам подобрение от него.

# 445
  • София
Ами аз съм го написала грешно,ето това е ,като има различни разфасовки
https://remedium.bg/theresienoil-med-sprey-pri-belezi-rani-i-izg … ia-h5-ml-147608/p

Арниката също е вариант

# 446
Арника ли ами имаме Бочко с арника😀ще се намажа

# 447
Здравейте. В 19г.с и от самото начало имам Бактериална Вагиноза и слаагах какво ли не, но никакъв ефект още я имам. Пуснах и изследване за полово предаване инфекции там е отрицателно. Много ме е страх, че при мен не се лекува и ще навреди на детето. Ако някой се е сблъсквал с толкова упорита инфекция моля за съвет?

# 448
И аз бях с БВ. За един курс изчезна. Изписа ми Флажил и Вагизан. Слагах ги заедно, едно след друго. Не знам колко “силна” е била моята, но следващата МБ ми беше чиста.

# 449
И аз бях с БВ. За един курс изчезна. Изписа ми Флажил и Вагизан. Слагах ги заедно, едно след друго. Не знам колко “силна” е била моята, но следващата МБ ми беше чиста.
Бременна ли сте била, когато сте я имали?

Общи условия

Активация на акаунт